Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 651
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Прекрасна новина, Рейв, прегръщам те и ти желая успех още от първия опит! Heart
Вчера прочетох един виц:
- Как се наричали бебетата, заченати на морето?
- Морски дарове. Grinning
Желая на всяка от нас по един морски дар! Hug

# 391
Раулиии, Данита, много съжалявам за неуспеха 😔❤️❤️❤️ Имате прегръдки от мен и ще чакам с нетърпение да се похвалите след следващия трансфер 🍀
denni, Уинтърче, дано скоро и ние да се похвалим ❤️🍀❤️
Make*a*wish ,  имаш силно стиснати палчета ❤️❤️❤️ Нека от всички, които сме инвитро/в очакване на процедури, поне ти да се похвалиш в тази темичка и да повлечеш крак 🍀🍀🍀
Маце, съжалявам за неуспеха и при теб 😔 Стискам палци следващият месец да е твоя 😊
Стискам палци на всички гонещи яйчицето 🍀
Майка-зайка, продължавай да си все така силна и вярвам, че съвсем скоро ще се похвалиш 😊
Рейвче, каква хубава новина 😍 Пожелавам ти скорошен успех! ❤️❤️❤️

# 392
Рейвче наистина чудесна новина! Имаш силно стиснати палчета и от мен! Hug

# 393
Маце, съжалявам за неуспешния опит. Стискам палци да стане възможно най-скоро.
Рейвче, страхотна новина ♥️
Бренди, чакаме си морските дарове тогава 😁
Инфинити, много добре си решила за диетата и спорта 😏
Какти, мина ли сватбата? Разкажи ни на кратко 😊 Има ли снимки? 🤔
Ели, грабя си от прашеца.
Луничке, как си?
Благодаря ви момичета за подкрепата 😘
Успех на всички гонещи яйцето 🍀🤞🍀

# 394
Момичета нали след инжекция с чхг трябва и на тества за Б да отчете,три сложихме подкожно а на теста днес няма никой.Но поне за овулация изглежда една идея по-наситен.

# 395
  • Замък сред облаците
Шенай, за човек в медицински университет разсъжденията ти ме плашат. След инжекция е абсурдно тестът да отчете в рамките на ден (псобено ако не е правен със сутрешна урина), при условие че организмът трябва да усвои медикамента, той да циркулира в достатъчно количество в кръвта, че урината да се насити със стойности достатъчни, за да отчете уринарен тест. Толкова като си на зор, в момента кръвен ще покаже нивото на медикамента в кръвта ти. Само дето не разбрах защо въобще се тестваш още...

# 396
Rave, браво на вас и скорошен успех! При приятели след инвитро бебче, започнаха опити и на втория месец успяха, та сега се наслаждават на липсата на сън Simple Smile)) с две бебета. Да имаш техният късмет! Хайде да има морски дарове за всички!

# 397
Аз не уча гинекология ,а съвсем друго . Иначе зна  какво съдържа ,знам повечето лекарства и знам,че трябва да има на теста. Но няма да правя повече . Каквото ще да става .

# 398
Ели, грабя си от мечтаното синьо Blue Heart
Госпожо Какти, кажете как е живота като женена жена Hug Kissing Heart
Уинтърче, чакам твоята стимулация от преди да коронясаш хехе хайде, следя те изкъсо Nerd Blush

# 399
Мили, момичета, влизам като госпожа Кактус и съм много щастлива! ❤️❤️❤️
Сватбата беше прекрасна! Много ви благодаря за подкрепата, за прекрасната изненада и милите пожелания! ❤️

# 400
Ехаа, страхотни сте с г-н Кактус. Пожелавам скоро на снимката малките Кактусчета Flowers Cactus Heart Exl

# 401
Кактусче, прекрасна снимка Heart Честити да сте, много здрави, щастливи, дъъъълги години заедно и да доживеете внуци и правнуци Heart Снимаката е уникална, сватба и мореее, ех че романтично Heart Желая ти много скоро да сте трима, а защо не и четирима Two Hearts
Раули, не пускай палците едва започвам Joy Нали съм по дълъг протокол имам чувството че няма край, но съм преполовила още толкова остава, а чак сега започва същинската част Astonished

# 402
Кактус, честито! Дълъг и щастлив семеен живот и поне едно малко морско подаръче догодина! Heart Hug

# 403
Честито Кактусче, желая ви цялото щастие на света!❤️
Прекрасни сте!

Аз след всичкия стрес, които преживях този месец, 4 дни ми закъсня и бяха кошмарни. Гадеше ми се по цял ден, накрая ми дойде на 5ти ден с 300 мъки, и цикъла ми е много оскъден. А не съм пила Аспирин вече 2 седмици, заради зъбите, щото не се знаеше какво ще се прави, и сега от жегите явно ми е много гъста кръвта 🤔
Желая на всички ви много успех, стискам палци и не съм ги пускала! 🍀🤞

Скрит текст:
Та за зъбите, няма да ги вадя за сега, имало вероятност понеже корена ми е много близо да ми се засегне долната устна и да остане изтръпнала. Затова за сега, няма да ги вадя, докато недай боже не ми създадат проблем.
Баща ми и майка ми бяха в болница, един за едно, другия за друго. Слава богу, всичко мина, за сега всичко е наред. Надявам се така да е занапред..
Сега след този лош период, чакам хубавия! ☺️ [spoiler\]

# 404
Кактусче, прекрасни сте и самата снимка е разкошна! Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с любов, уважение, взаимно възхищение и много детски смях! ☀

Мери, надявам се лошото да остане назад и отсега нататък да имаш само хубави събития в живота си!

Общи условия

Активация на акаунт