Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 656
  • 774
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Момичета, здравейте. Flowers Cherry Blossom

С огромно вълнение искам да ви споделя, че официално се завръщам в темата.
С ММ решихме да започнем да действаме за чудо номер 2. Blush
Надявам се сега като съм заета да успея да не се фиксирам... Тежка задача ще е за мен, знаейки че имаме проблем, но ще се опитам.

Моята госпожица скоро ще навърши 8 м.
Винаги съм искала деца с малка разлика, така че решихме, че няма за къде да чакаме. Flowers Four Leaf Clover

О предстои след 10на дни, когато ще сме на море, та така... Ние по почивките не сме никак активни, ще видим сега дали ще е различно. Grinning

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 00:02 от rave

# 376
Браво Reve🥰 Пожелавам чудо номер две да стане от първия път🤞
Маце 😊 продължаваме напред!

# 377
  • London
Страхотни новини, Рейвче ❤
Пожелавам да се случи чудото ей така, без много мислене. Малката ще те разсейва достатъчно😜

Стискам палци на всички ви и ви чакам в отчетната да си бременеем заедно 🥰

# 378
Супер яко, Рейв! С една успешна бременност се надявам да ти е по-леко и организмът да е набрал инреция Grinning Yellow Heart
Sivi, стискаме палци да не дойде. И аз този месец нямам пукнат симптом. Гърдите ми не са като крава пред издояване, както обикновено Joy
Само съм подута, но в тия жеги не съм спадала от два месеца. И според ММ съм малко по-емоционална, ревлива и избухлива JoyJoyJoy но той е пристрАстен, тъй че кой ли му вярва... Yum
Маце, смотана работа No Mouth пий едно мохито и стискаме палци на следващото яйчице Blush

# 379
Рейвчееее, много се радвам че сте решили за номер 2 Heart Eyes Стискам палци да стане бързо и лесно Wink Няма да се фиксираш, имаш си госпожица да те разсейва Wink Heart прегръщам те, много се радвам че си към бебеправещите отново Kissing Heart
Маце, съжалявам Cry Следващия път ще е вашия ще видиш Flowers Four Leaf Clover

# 380
Рейв пожелавам скорошен успех! Нека бебе номер 2 да стане бързо! 🥰

# 381
  • София
Много ви благодаря за милите думи и топлото посрещане. Blush
Аз всъщност не съм излизала от темата, но е съвсем друго да си тук като бебеправещ...
Магията, магията... Heart
Много съм говорила за магията на нашето любимо местенце.

А сега замерям с памперси момичетата с неуспешни процедури !
Нека следващия път да е вашия ! Flowers Four Leaf Clover

# 382
Рейвче, имаш стиснати палчета и от мен Hug

# 383
Рейв успех ти желая.
Инферия и аз не знам кво става с мене,тестовете за овулация почти без черти ,а лекаря видя фоликул близо 20 ММ в дясно,в ляво бил "изчезнал" а другия в дясно е доста по-малък в сравнение с предния път. Сложиха ми подкожно Прегнил 15 000 към 4 часа ,опитах да видя дали "действа" с една останала лентичка за бременност,но и там няма никой,оставям се вече квото ще да става ,ще опитвам от днес когато ми е кеф,ако дойде дойде.  Сякяш съдбата нарочно обърка всичко този месец ,за да не го мисля и да се наслаждавам .

# 384
Опитваш се да тестваш О с тест за бременност?!?
Само ще кажа, че при мен тест за О в 9 сутринта е излизал категорично отрицателен, а в 16:30 на същия ден категорично положителен.
Не случайно има инструкции как се прави. Не се приемат течности 2-3 часа и се прави следобяд, когато реално ЛХ е висок.
Все неща, които един студент по медицина би трябвало да знае

Едит: Рейв, сега прочетох!!! Успех❤️

# 385
Не тествам овулация с тест за Б,с тестове за овулация ,просто АГ нали ми сложи 3 ампули Прегнил 5000 подкожно,а прегнила е ЧХГ,да видя дали изобщо действат тези инжекции ,но нямаше нищо.

# 386
  • София/Севлиево
Рейв добре завърнала се.И браво за смелостта.Нека скоро ни зарадваш с добри новини ❤️
На момичетата с неуспешните процедури-пожелавам следващия път успех!
И ви ръсвам с малко синичко с надежда скоро някой да се похвали с + тест,че преполовихме темата,пък още никой не се е отчел Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 387
Рейв , много хубаво решение сте взели. Дано този път стане бързо и успешно от първия път! ❤

Маце, гуш , дано следващият път да е успешен! Без отчаяние! ❤

П.п Аз съм се отдала на диета и спорт и засега се чувствам добре въпреки липсата на ММ пък ще видим до кога.

# 388
Вярно е, че никога не си напускала темата, но все пак добре дошла, Рейв. Дано скоро ни зарадваш пак с положителен тест.
Тъй като в момента посещавам Щерев за ЩЖ, някой може ли да ми препоръча АГ оттам, което да започна да изнудвам за цветна снимка?
Хубава неделя на всички!

# 389
Рейв, навсякъде чувам, че след първото раждане става по-лесно и веднага. Дано и при теб се случи така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт