Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 657
  • 774
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря ви за отговорите момичета HugHeart
Make a wish,много стиснати палци това да е вашето чудо Flowers Four Leaf Clover🤞🤞🤞

# 361
Ех момичета, така се надявах за до ри новини в тази тема... Стискам палци за следващия път! Няма да се предавате!!!

Снощи имах положителен тест за овулация. Решихме с мъжа ми да гледаме сериал преди да си легнем и се оказа доста кофти епизод. Желанието ни рязко спадна.... Довечера никакъв Нетфликс!

# 362
Ааа Пим, с ММ като млади гаджета нямахме един изгледан филм Grinning а ако е тъп още по-добре - няма да се заглеждаш и да се разсейваш Joy

# 363
Данита, съжалявам. Дано следващият път да е вашият! 🍀

Make a wish, много силно стиснати палци имаш от мен!🍀

При мен кървенето спря. Само четири дни кървях след загубата и се притеснявам, че не е достатъчно. На преглед съм на втори август. Надявам се да съм се изчистила.

Започвам да ходя по лекари и изследвания, да разберем причината. Излезе ми тромбофилия (три мутации - PAI, ACE, MTHFR), и се чудя дали да си пусна TAFI, VEGFA, ANXA5. Така или иначе ще съм на аспирин + клексан/фраксипарин при следваща бременност и не знам, ако и по другите излязат мутации, от каква по-различна терапия бих имала нужда.
Ще търся и добър ендокринолог - очевидно съм с хипофункция - ТСХ 2,70, FT4 13,50, но предишният ендокринолог не ми назначи нищо и подозирам, че и това може да е довело до фаталния край.
За НК клетките много се колебая, четох противоречиви мнения и не знам дали да задълбавам там.
Според вас дали да си направя и хистероскопия и колко време след аборта? Има ли някакви вреди от нея (извинете за тъпия въпрос)?
Мисля да ходя при Иван Вецев за консултация и планиране на следващата бременност. Надявам се, ме е добър избор.

Пожелавам ви прекрасни почивни дни!

Успех на всички, обичам ви!

# 364
Майка-зайка, съжалявам за загубата, дано намерите причината и следващия път да е успешен. ТСХ-то не ти е прекалено високо, за да е причина за неуспеха според мен. Високото ТСХ пречи при имплантирането и самото забременяване, след това вече се случват много непредвидими неща с него. Моето тотално се беше побъркало в началните седмици, скочи до 5 и нещо и се вкарах в големи филми, но вече е в норма. Посети добър ендокринолог, по-нагоре са ти препоръчали Катя Тодорова, както се казва +1 от мен. Ще направите план, ще вкарате хормоните в норма и ще създадете благоприятна среда за следващия борбен мъник!
Съжалявам за отрицателните тестове на другите момичета, успех на чакащите!!!

# 365
Здравейте на всички,
радвам се, че не виждам много стари имена, явно е имало много положителни тестчета.
Влизам да се похваля с добри резултати 9 месеца след операция на варикоцеле. При мен беше премахнат полип, но съвсем скоро открих и Хашимото, за което почнах пиенето на хормон.  Скоро ще станат 2 години неуспешни опити, но намирам огромно успокоение, че работим по откриването на проблемите.

Майка-зайка, пожелавам следващият път наистина да е успешен. TSH не е толкова висок, макар че някои препоръки са да е до 2.5 преди забременяване, а в първия триместър - даже под 1.
Препоръките по сайтовете и фб страниците са основно за Начев и Тодорова, Яначкова също е харесвана.
Сега като се загледах, FT4 не е прекрасно... така че, консулатация с друг ендокринолог.
Относно хистероскопията, трябва лекарско мнение колко време след А да стане. Иначе самата процедура е кратка, аз лично бях под венозна упойка. Болката при мен беше много малко след процедурата, все пак както казах имах полип, малко кървене, разбира се, това ако е оперативна. За вреди не съм успяла да намеря информация.

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 12:43 от Bubblezz

# 366
Мейк вярвам,че това е твоето сладко малко борбено човече . Стискам палци след 5 дни да се похвалиш с бледа чертичка Heart
Аз отивам да видим докъде са фоликулите,лекаря каза да не правя тестове ,защото от фоликулометрията оо-добро нямаю

# 367
Шенай всичко ще бъде наред. 💋Стискам палци. 💋💋🤞🤞

# 368
  • Замък сред облаците
Майка зайка, в случая щитовидната не е ок,, но не е причина за аборт - фТ4 е ниско и ако бременността беше продължила просто бебето щеше да страда от недостига на хормона., но самите стойности  за разлика от високо ТСХ примерно не причиняват аборт. Фокусирай се над адекватна терапия за тромбофилията, а ЩЗ освен за хормон, питай да ти изпишат цинк, селен, омега 3.

# 369
Единия го нямаше не знам защо,другия не се развива ,а третия е 19 ММ,сложиха 3 ампули 5000 май са доста ..нещо да не ми стане. И така

# 370
  • София
Разписвам се и аз с отрицателен тест, няма и спомен от бледа чертичка. Сега ще влезна да си запиша час и с нови сили пак.

# 371
Миличка,гуш. Ще стане щом веднъж е станало !!!

# 372
Раули , Маце , Дени , прегръдки и стиснати палци скоро да станат нещата при всички ви! ☀️

Майка-зайка добре, че започна да търсиш къде е проблема. Това е много важно!

# 373
Мацето, прегръдки и пожелания за кураж! 😘

# 374
Момичета, дано всяка да открие от къде идват неуспехите в чаканите от нас две чертички и съответно правилно развитие и запазване на плода. 🤗
На мен ми остават 5-6 дена до менструацията, която се надявам да не дойде де. 😁 Не правя тестове за О и не я следя никак. Този месец я усетих, защото имах болки в левия яйчник. Работихме в периода, че и преди и след. За сега нямам никакви симптоми за наближаваща М, ама аз по принцип си и нямам. Разбирам чак като дойде по кръвта.
Стискам палци на всички ни скоро да показваме положителни тестове 🤗

Общи условия

Активация на акаунт