Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 662
  • 774
  •   1
Отговори
# 345
Raulista, две сме днес, явно само отрицателни тестове са давали. Аз обаче отново нямам и косъм от имплантация. Та битката продължава. За ЕРА тест не виждам смисъл при налична имплантация. Явно сте хванали прозореца. Успех на всички! Вадете положителните тестове, момичета!

# 346
Данита, съжалявам за резултата при теб.
Иначе за ЕРА-та точно същия въпрос зададох в темата на Владимиров. Каква е логиката да се гледа прозореца ако имплантация е имало? Дано някой се включи там да ме осветли.

# 347
Ехххх момичета много съжалявам Cry Чаках ви да влезнете с положителни тестове, наистина много съжалявам Cry Раули, според мен няма смисъл от този тест при положение че е имало имплантация, но не съм много запозната с тези тестове...все пак наистина е хубаво че е имало имплантация това според мен е лъч надежда че сте на прав път, стискам ти палци много скоро да се случат нещата до финал Hug Flowers Four Leaf Clover
Данита, какво ти казаха докторите? Ти беше на толкова силна терапия като за след трансфер, че не знам какво обяснение биха могли да ти дадат.... От сърце ти желая много скоро да успееш въпреки всичко HugFlowers Four Leaf Clover
Make a wish, ти кога ще имаш трансфер, мина ли вече? Flowers Four Leaf Clover
Моята стимулация ще е с гонал 300, ако някой може да каже какво да очаквам ще съм благодарна.....свито ми е сърцето, боли ме декапептила, а ще съм с него до пункцията ........
Всяка стимулация е адски тежка и е ужасно нечестно да има неуспешни процедури наистина Cry но живота не е честен....
Чакаме новини от Мацето, на всички в процедури успех ама наистина тлъст успех, а на всички останали положителни тестове и да не се стига до процедури People Baby

# 348
Winter, не знам каква е твоята история и не съм ползвала Декапептил, но Гонала   не е ли много 300 единици? Това първа стимулация ли ти е?

# 349
Съжалявам за неуспешните трансфери момичета. Дано следващият път всичко се нареди и се появят бебчетата. Heart
Уинтърче, при Гонал не съм имала проблеми.  Той се поставя много лесно и само мирише странно. Всъщност е най-лесната инжекция. При мен е  бил в различно количество - 100, 250, 300. Зависи от лекаря.
Декапептилът си боли, но пък като извадиш иглата все едно нищо не се е случвало, тъй че мисли за този момент. Успех!

# 350
Благодаря, момичета! ❤️ Winter11, проблемите са или в матката, или в ембриона. Аз съм изчистила всичко по матката, значи отпада. Ембрионът не е изследван, няма как и да се потвърди, но моето подозрение е, че там се крие причината. Бях изключила всички външни причини. Реално и при перфектни условия и ембрион, няма гаранция за успех, както и при второ качество ембриони дават живо родени здрави дечица. Божа работа. Никой не може да каже категорично. Гоналът мисля, че е супер лесен за поставяне, а и не боли. Та успех с него и цялата стимулация!

# 351
Раули ,ще стане щом веднъж е станало. Heart
 Дани Успехи на теб.

# 352
Раули и Данита , много съжалявам!
Пожелавам ви сили и кураж да продължите борбата и най-скорошен успех 🤞❤🍀
Остана ли още някой освен Мацето?

# 353
  • София
Раули и Данита, съжалявам за неуспеха и искрено ви желая още другия месец да се похвалите!

Крайно време е някой да качи  положителен тест!!!!

# 354
Да се запиша и аз.. Чакам си М май, имам ужасни болки, би трябвало да ми дойде към 29ти...явно стреса тоя месец си оказва влияние... 😟

# 355
Раули ,Данита съжалявам ,прегръдки и за двете Heart И стискам палци това да са последните отрицателни тестове ,които виждате! Следващите опити всички да се похвалим тук с тлъсти ЧХГ-та.
Стиснати палчета и на всички останали!     
Ние сме одобрени за 2ри опит,чакаме да си получим заповедта и така  Simple Smile

# 356
Раули, Данита много съжалявам. 😢😟Гушкам ви силно и двечките. 🍀🙏🥰

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 23:29 от Cruella56

# 357
Данита, съжалавам много. Стискам палци и при теб да се случат нещата възможно най-бързо.
 Уинтърче, моята стимулация беше с Гонал 200 и сама си ги биех, доста по-лесно и безболезнено от Цитродита. Декапептилът за какво се слага? Стискам палци за хубава "реколта ". 🍀🍀🍀
Мерси, че се сети за мен 😘В сряда беше трансфера, но за съжаление от 10 яйцеклетки, 4 само се оплодиха и само една остана на 5 ти ден. Казаха, че въпреки че е един само бил много хубав. Дано това да е моето борбено бебче. Бия си фраксипирин всяка вечер, пия една шепа хапчета и се надявам моето чудо да се случва сега.Не пускайте палчетата си за мен , моля ви.
Успех на всички 🍀🍀🍀

# 358
Благодаря на всички, много сте мили Hug
Уинтърче, аз бях на Гонал 900 при моята стимулация. То това са единиците които са в спринцовката, а не колко ще слагаш. Изкарах почти цялата стимулация с тази писалка. Иначе както са ти казали момичетата, супер лесно и безболезнена се бие, нищо общо с Декапептила. Просто MERC са царете на иглите! Бих плащала тройно ако продаваха само техни игли и спринцовки хаха но са им патент и са само към техните препарати. Аз нямах странични ефекти от него, надявам се и при теб да е така Hug

# 359
Make a wish, бройката не е важна, качеството е решаващо. В максимално добра среда е твоето борче, да се превърне в разкошно бебче след 8 + месеца! Стискам палци за отлично ЧХГ! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт