Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 664
  • 774
  •   1
Отговори
# 330
Шенай, моля те, умолявам те, за твое собствено добро, спри да даваш купища пари за всякакви тестове, да им вярваш сляпо и безрезервно и да си определяш щастието и спокойствието от това колко чертички има на теста ти за овулация.
1 година ползвах тестове. За 1 година хванах овулация 1 път. Според БТ (която, както обсъдихме в съседна тема в тая жега е пълен булшит) би трябвало да съм нацелила поне 4-5. Това са толкова приблизителни начини за улавяне на много фини промени в организма, че няма на къде. Горе-долу като с очила за четене да искаш да видиш пръстените на Сатурн. Отиди си на лекар, вижте какво ще покаже ехографа и тогава го мисли. Да се притесняваш за нещо означава да страдаш двойно - веднъж докато се притесняваш и още веднъж, ако опасенията ти се окажат верни.

Прости ми, че съм толкова директна, но виждам, че си стигнала до почти тотално вманиачаване и отчаяние, което НИКОГА не помага Flowers Hibiscus

И наивно вярване на всичко чуто и прочетено, бих добавила.

# 331
Онзи ден бях на фокикуллметрия,утре пак ме вика Blush

# 332
Мен ми отне време с тестовете, ама след като им хванах цаката, всеки месец хващах пик на ЛХ. Някои от тези месеци не съм имала овулация обаче, това че има пик на ЛХ не гарантира овулация. А като станеше ову ставаше на 24-25мм, на по-голям фоликул. Всеки организъм е различен и иска опознаване, не можем да го изкомандваме как да се държи Simple Smile

# 333
Шенай, мила - най-важното е да си спокойна. Дори една жена да отдели хубава яйцеклетка, нещата пак може да не се получат. За мен огромна роля също играе стресът - в работа, в ежедневие и дори заради желанието, че искаме бебе "сега, на момента". Опитай се да се разсейваш с някакви неща.

Разбирам те, защото и аз правя опити за бебе, но се старая да не изпадам във фаза на вманиачаване, защото мисля, че може би точно този стрес е причината нещата да не се получават..

Стискам ти палци, надявай се, но не бъди прекалено притеснена! Всичко ще се нареди. Трябва и малко вяра. Hands Pray

# 334
Здравейте момичета,
Минавам само да се отчета с имплантация, но неуспешен първи ЗЕТ.
ЧХГто започна да пада, така че спирам лекарствата за да може да ми дойде.
Имам един въпрос - мога ли с този цикъл да пусна онзи разширения пакет на Геника Фемифлор или нищо от сорта се казваше, за който се носи съсирек в контейнерче? Не знам дали това че е имало имплантация няма да повлияе на резултата?

# 335
Шенай плюс всичко, което те посъветваха момичетата, те съветвам следобед да правиш тестовете. Реално не знам кога ги правиш, но от това, че каза, че още е бледа, си права извода, че вече си се тествала. Между 16 и 18 часа е най- добре, аз така ги правих…
Раули съжалявам Disappointed Heart

# 336
  • Замък сред облаците
Раули, съжалявам! За Фемофлор най-добре се обади и попитай да не ти даваме погрешно инфо - принципно се изследват патогени, но приемът на хормоните води понякога до дисбаланс на микробиома и да не се окажеш с моментно завишени стойности на някой показател. Нека те да ти кажат дали е ок сега или да изчакаш 1 цикъл!

# 337
Раули, много съжалявам. 😔

# 338
  • София
Здравейте, излязоха ми допълнителните фактори за тромбофилия , който изследвах и сега незнам към кой лекар да се насоча. Май ще се наложи да съм на терапия при тези мутации.Моля, да споделите ако имате препоръки за специалист от София .

# 339
Raulista, много съжалявам.. пожелавам ти това да е последното разочарование и скоро да сбъднеш мечтата си!

# 340
  • Замък сред облаците
Нуци, може да питаш в темата за тромбофилия и да прочетеш повече полезна информация там: https://www.bg-mamma.com/?topic=1351589

# 341
Раули, важното е, че все пак имплантация е имало. Сега само трябва да разберете какво е попречило на точката да продължи да се дели и развива.
Следващият път ще е вашият, сигурна съм Simple Smile

# 342
Ех Раули... Heart Стъпка по стъпка към мечтата. Всяка една стъпка е важна, а това да има имплантация изобщо е огромна такава! Flowers Four Leaf Clover Продължаваме стискането на палчета!

При мен останаха има-няма 4 дни до тест Blush Снощи бях на черпене за едно бебче, днес ще се видя с близки хора, в неделя ме чака разходка... абе гледам да трупам хубави емоции, а и да се държа заета, за да не го мисля Grinning

Което ме подсеща... Маце, при теб как са нещата? И при теб не остана до тест Misc Alarm Clock

# 343
Благодаря ви момичета за подкрепата. Док каза че ще пуснем допълнителни изследвания този месец. Чудя се има ли смисъл от ERA тест, щом е имало имплантация? Кариотип така или иначе се каня отдавна да пусна и така. Честно казано нямам идея какви допълнителни изследвания се пускат при такова положение. Чхг-то беше стигнало до 32-3 преди да започне да пада Sad Знам само че не е от тромбофилиите защото съм на клексан от деня на трансфера.

Поправям писаното от предния пот, говорех за fertility testa, не за фемофлор. Той е с кръв от цикъла. Утре така и така ще ходя до Геника, ще ги разпитам.

# 344
Ехх, Раули.. Много съжалявам ☹️ Хубавото е, че е имало имплантация.Вече си стъпка по-близо до целта. Стискам палци , следващия опит да е вашия. 🍀🍀🍀
Успех и на всички (не) чакащи. 🤞🤞🤞

Общи условия

Активация на акаунт