Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 667
  • 774
  •   1
Отговори
# 315
  • Замък сред облаците
Парамиади, не си ги качила.

На Манифик - добре дошла и да не се задържаш!

# 316
# 317
  • Замък сред облаците
Консултирай се  с ендокринолог и АГ. ТСХ и ЛХ са високи, вит Д нисък. ТСХ трябва да е под 2, вит Д над 30. И пак ще повторя пускай пълен панел ЩЗ - ТСХ, фТ4,фТ3, ТАТ, МАТ - важни са всички стойности.
Има вариант да си с MTHFR мутация заради стойността на Б12 - аз съм със сходни нива на витамините.
Пролактинът много зависи как е изследван, била ли си спокойна, почивала ли си поне 20 мин преди взимане на кръв, пипани ли са гърдите, правен ли е секс по-малко от 48 часа преди изследването...

# 318
Скъпи дами, може ли да ми препоръчате добър ендокринолог в София, който се занимава с планиращи бременност и преживели загуба?

# 319
Майка-зайка аз бих ти препоръчала Катя Тодорова. Останах много доволна.

# 320
Майка-зайка аз бих ти препоръчала Катя Тодорова. Останах много доволна.

Благодаря много!
Тя преглежда ли в София? Аз намирам информация само за Плевен.

# 321

Преглежда в един медицински център срещу БАБХ.

# 322
Здравейте, момичета.
От вчера вечерта сякаш ще ми дойде - имах кафеникаво зацапване, но после нищо. Днес малко и пак не идва. Не знам вече какво да мисля, но това напрежение ми идва в повече. Не вярвам да е имплантационно, защото ако съм имала овулация, е била на 9 или 10 юли, а вчера е бил 12 ден след нея - т.е. много късно е.

# 323
So Close, направи си тест утре с първа урина. Дано е станало, стискаме палци! ☀

# 324
So close, успех,дано е положителен .
Аз вече се отчайвам,утре трябва фоликулите ми да са 18 ММ,а тестовата чертичка си седи едва едва забележима,а имам 3 фоликула,това не е нормално . Няма смисъл да ходя да ме гледа утре ,само дето купих Прегнил. Cry

# 325
Как реши, че няма смисъл и не са 18мм? От бледата чертичка ли?

# 326
Ами при 20 ММ знам че има пик,но лекаря каза че при 3.фоликула тестовете не са обективни. Сега говорихме

# 327
От 21 до 24 мм може да се спука фоликула, така че имаш още време до пик-а.

# 328
Шенай, за първи път чувам лекар да прави фоликуметрия по телефона.

# 329
Шенай, моля те, умолявам те, за твое собствено добро, спри да даваш купища пари за всякакви тестове, да им вярваш сляпо и безрезервно и да си определяш щастието и спокойствието от това колко чертички има на теста ти за овулация.
1 година ползвах тестове. За 1 година хванах овулация 1 път. Според БТ (която, както обсъдихме в съседна тема в тая жега е пълен булшит) би трябвало да съм нацелила поне 4-5. Това са толкова приблизителни начини за улавяне на много фини промени в организма, че няма на къде. Горе-долу като с очила за четене да искаш да видиш пръстените на Сатурн. Отиди си на лекар, вижте какво ще покаже ехографа и тогава го мисли. Да се притесняваш за нещо означава да страдаш двойно - веднъж докато се притесняваш и още веднъж, ако опасенията ти се окажат верни.

Прости ми, че съм толкова директна, но виждам, че си стигнала до почти тотално вманиачаване и отчаяние, което НИКОГА не помага Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт