Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 671
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Cruella, много съжалявам за държавния изпит! Как се процедира в такъв случай? Ще се явиш пак на изпит, нали? Ако е така, успокой се, почини си и после с нови сили преговори целия конспект. Ще успееш, вярвай. Понякога има лоши случки в живота ни, но трябва да сме силни.

Miss independent, благодаря ти! На всички ви благодаря, мили непознати приятелки!

# 301
Аз се връщам от лекар. Назначи ми утре сутрин да си пусна ОГТТ тест и ИР, ако те не били в ред можело да е причина за напукване на фоликулуте. Всичко друго ми е наред. Прегледа ме ,имам 2 фоликула в десният яйчник ,единия 14 ММ,втория 13,8 ММ а в другия яйчник 1 фоликул 13,9 ММ. Добре съм се повлияла. Не споменах предните пъти ,че пих от 2 до 6 ден на МЦ хапченца. След 2 дни ще ме види отново и ще сложи инжекциите най-вероятно и ще.действаме.

# 302
    Майка-зайка: Явявам се за 3 път, но университета ми е много шибан!!! Днес едно момиче припадна, когато разбра че я скъсана. Разбирам, че изискват от нас, но толкова много ми идва в повече. Ами как се процедира-преписвачите завършват с 5ца а ние честните с 2ки..Знам,че сме биолози, но не учим в Медицинския университет. Септември ще се явя отново. Но честно казано, вече ми омръзна, да уча пак и пак... И насреща да няма нищо. Отделно преподавателите стояха с кръстени ръце, вместо да помогнат на момичето. Съжалявам, че съм с тоя тон, ама избих от нерви днес. Много ми дойде. 😟

# 303
Сестра ми учеше на времето Медицинска  биология в ПУ ,от 46 човека в курса,40 ги скъсаха по Микробиология и сумати години я влачиха .

# 304
Шенай аз съм ПУ Биологическия.

# 305
Добро утро ,момичета .Някоя от вас правила ли си е обременяване с глюкоза и какво чувстваш след това,възможно ли е да ти стане лошо или не ?

# 306
Шенай е  нали ти точно ми даде съвети след като казах, че съм си правила това изследване.
Не ми стана лошо.
Добро утро ,момичета .Някоя от вас правила ли си е обременяване с глюкоза и какво чувстваш след това,възможно ли е да ти стане лошо или не ?

# 307
Прекрасно се чувствах, когато правих обременяване. Изследват се трикратно глюкоза и инсулин, като не се пие вода и не се движи човек по време на изследването.

# 308
Аз също бях ок след обременяването, но аз си хапвам доста сладко и глюкозата не ми беше супер сладка. Знам че на някои хора от това им става неприятно.

# 309
  • гр. София
На мен и двата пъти ми стана лошо и то доста. Виеше ми се свят, което се засили след третото взимане на кръв. Но аз съм с доста тежка ИР.

# 310
Ще изчакам да мине овулацията ,толкова се ограничават от захари ,сега да я прецакам,пия Коензим,Вечерна иглика,не искам да разваля хубавата работа . Тъкмо нарастват идеално според лекаря

# 311
Здравейте момичета!
Поздравления за хубавата темичка! Flowers Hibiscus
Супер позитивни сте и много ви се кефя! Relaxed
Нова съм тук и аз ще споделя моята история.
Преди 7 години спуках киста на десния яйчник и по спешност ме оперираха, от тогава пия противозачатъчни.
Решихме с ММ, че вече искаме да започнем с бебеправенето, затова се консултирах с репро, който след прегледа установи, че съм с поликистоза и овулация при мен не настъпва..
Решихме да започнем стимулация с фемара, като преди това пих дуфастон.
Уви късметът не беше на моя страна.. Скъсах ахилесово сухожилие и се наложи спешна операция.... Disappointed
Пробвах да се свържа с докито (тъй като и нямам личния номер), записаха ме на регистратура и чакам от няколко дни обаждане от нея.
Смятам да започна пак с противозачатъчните, тъй като за мое огромно съжаление в това ми състояние ( забравих да кажа, че крака ми е гипсиран до горе.. 30 см над коляното)  колкото и да искам е трудно да продължим с опитите и с ходенето на прегледи. (Не съм от София)... Ако и днес не ми се обади смятам да ги започвам, защото днес ми е 5-ти ден от МЦ...
С радост ще следя темичката ви и надявам се близките месеци и аз да се похваля, че сме започнали отново с опитите! Relaxed
Успех на всички, които чакат двете чертички с нетърпение! Flowers Four Leaf Clover

# 312
Аз също съм учила Микробиология, беше ми любим предмет и също имах педантичен преподавател. Явно са си дребнави в тази област, щото и при нас едва минаваха практичния и теорията. Не се предавай, Круела, учиш и приключваш, няма да се предаваш на финала, я!

# 313
Слънчево момиче-благодаря❤️. Ще си дам много дълга почивка, че днес избих от нерви. Емоционално не се чувствам ок,физически също. ❤️Момичета успех и да се похвалите много скоро. Благодаря ви за подкрепата. ❤️❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏

# 314
Момичета днес си взех резултатите и във вторник съм на лекар, може ли тези от вас които имат повече опит да ми кажат как ми са изследванията? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт