Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 673
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
АА на Вецев съм се спряла.
Минах през Русев.Изписа ми глюкофаж 500 XR.Каза, че не са притесниъелно високи стойностите на инсулина и, че глюкофажа ще ги регулира.Било ок да се пие и при опити и по време на бременност.

# 286
  • London
Шенай, и аз с най-добри чувства се включвам, ама имаш доста пропуски из знанията си за човек учещ в медицински университет, а както виждаш не за първи път момичетата реагират.
Не го пиша да се заяждам, а да се позамислиш вече с изказванията защото наистина им е писнало на повечето да четат врели-некипели и съответно ще реагират. Аз в това число също.

Влизам да пожелая на Кактус успех и един страхотен месец изпълнен само с щастливи моменти ❤🙏🏻
И на останалите да ви ръсна с прашец, за да започнат да валят тестчета 🥰
Точно преди месец си говорех с приятелка, която опитва вече от година и тъкмо щяха да тръгват с мъжа й по изследвания, та аз й казах “До края на лятото те орисвам да ми се похвалиш с най-хубавите новини! “ и преди няколко дни ми се обади, разплакана от щастие и снимка от ехограф на малката им точица 🥰

# 287
Цитат
Имаш за мен ИР..нормална захар и висок инсулин. Гледали ли са те на УЗИ..

ИР не се вижда на ултразвук.
Моят съвет е изобщо да не си слагаме диагнози, ако мислим, че нещо е нещо - нека съветът да бъде да се посети специалист.

# 288
Здравейте, дами!

И аз боря ИР и исках да добавя нещо за резултатите на Тортелина.
Освен тези изследвания моят ендо ми назначи и още няколко неща, за да види цялостната картина - креатинин, пикочна киселина, триглицериди и видове холестерол. Те също имат отношение за ИР. Например при мен като изключим отклоненията в кръвната захар и инсулин, всичко останало беше в норма. Следователно д-рът отхвърли т. нар метаболитен синдром и ми позволи на този етап да консумиран картофи и ориз. Мога да консумирам плодове, но под особено внимание. Например лятото трябва да се избягва прекомерна консумация на плодове с много захари като диня, пъпеш и грозде.
Така че е строго индивидуално за всеки човек. Сисурна съм, че докторът най-добре може да разтълкува и следователно да даде съвети за следващи стъпки. Успех!

Последна редакция: чт, 22 юли 2021, 09:11 от Yoana Pavlova 679429

# 289
Здравейте прекрасни момичета,
Аз минавам само да ви 'похваля' моето планиране. От вчера мисля как ще отида днес да си пусна желязо и ЩЖ да проверя как са и чак след като минах, дадох кръв и се прибрах се усетих, че днес се събудих супер рано и си изпих л-тироксина... Grinning Та, да, едни 30 лева на вятъра. Такава глупост не бях правила до сега хахах

# 290
  • Замък сред облаците
Раули, да не ти дреме. Случват се такива неща - минало-заминало. Heart

Йоана - метаболиТен, само за вметка. Simple Smile

# 291
Раули, на мен ендо ми каза, че няма значение пила ли съм или не хормона, той е с бавно освобождаване и няма да повлияе много на резултата. Но ако го пускаш винаги без хапче може би по-добре пусни пак, но аз все се чудех има ли значение и това каза той.
По-нагоре споменавахте Глюкофажа и бременност, на мен веднага ми го спряха като забременях, минах на Иногинол, който има една съставка, която регулира КЗ (Д-хироинозитол, по различен е от инозитола и мио инозитола)

# 292
Цитат
Имаш за мен ИР..нормална захар и висок инсулин. Гледали ли са те на УЗИ..

ИР не се вижда на ултразвук.
Моят съвет е изобщо да не си слагаме диагнози, ако мислим, че нещо е нещо - нека съветът да бъде да се посети специалист.
Имах предвид да се види за поликистозни яйчници. Няма да давам повече съвети . Спокойно .

# 293
Азалия, аз винаги го пускам преди да съм го пила. Днес бяха минали 4 часа, но да видим... лошото е че каквото и да покоже няма да повярвам и ще го пуна скоро пак Grinning

Едит - показа ТСХ 1. Ах как искам да е истина Thinking

Последна редакция: ср, 21 юли 2021, 18:52 от Raulista

# 294
Момичета, тъкмо се прибрах от държавния. Благодаря на всички които пожелаха късмет но ме скъсаха. Да сте живи и здрави, и ви пожелавам да имате тлъсти черти скоро. Аз да си изплача мъката, че съм като болна направо. Не знам къде бъркам.... 😔😔😔😔
П. С и пак мерси на всички..
Извинявам се предварително.

# 295
Да се разпиша, че (не) чакам в края на месеца. Предстои ни едно изместено море, та надявам се бързо да минат дните и дано има резултат.

# 296
Здравейте, май не съм се разписвала в новия месец, но иначе редовно ви чета. Hug
Желая на всички, които скоро ще правят тестове много хубави розови две чертички. Heart Eyes Успех и на всички в процедури! Hug
Прегръдки на всички преминаващи през загубата ... Майка Зайка, бъди силна, излей си мъката, но не дълбай в раната си. Знам, че е лесно да се каже, а на практика е сложно, но запази психиката си и вярвай, че скоро ще се радваш искрено на новото щастие! Има момент, в който, когато си вдигнеш главата осъзнаваш, че имаш още сили, заради себе си и заради семейството си!:heart:

Да напиша и покрай мен какво се случва, не че си спомням последно какво писах в темата.Grinning  След хистероскопията ми направиха две промивки с антибиотик. Днес ми беше втората, доста по-болезнена от първата, абе направо не знам как я изтърпях. Confused Самата хистероскопия не ме боля така. Полежах си малко, не пожелах да ми сложат но шпа и като ме отпусна, станах. Докторът ми каза пак да си пусна изследвания за кръвосъсирване, защото ми била разредена кръвта (правени са преди 2м) и ще видя какво ще излезе. И най-хубавото е, че имаме зелена светлина за следващия месец.Heart Eyes Heart EyesHeart Eyes Започвам да пия Акард по предписание на доктора в края на предстоящата М. до малко преди следващия цикъл и ще видим какво ще стане. Това е от мен засега. Kissing Heart

# 297
  • Замък сред облаците
Wow, wow, stop here! Как така ти изписват акард при разредена кръв?!

# 298
Wow, wow, stop here! Как така ти изписват акард при разредена кръв?!

Това попитах и аз, но ще чакаме първо да видим новите изследвания.

# 299
Отчитам се с цикъл от вчера.
Сестра ми си дойдоха, отпуска съм и си гушкам племенничките всеки ден. 😍

Общи условия

Активация на акаунт