Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 286
  • 774
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, прекрасна седмица от мен Two Hearts
Jo di - много хубав кадър, определено успокоява душата и поражда мечти. Благодаря. Дано това ти е последният Ц, другия месец да имаш хубава новина.

АА, радвам се, че нямаш проблеми с ваксината, и при мен беше така. Само болка на мястото, но е нормално.
Вие все пак си опитайте, дори да не е точно по време на О.

denni82, хубаво е, че сте обиколили толкова специални, красиви и наситени с енергия места. Вярвам, че скоро ще има резултат. Старай се да си спокойна и позитивна, това влияе много.

Bubblezz, благодаря, че питаш, по-долу ще разкажа за цветната снимка.

Всичко приключи за по-малко от 10 мин, приеха ме към 8:30 и после си отидох да си работя. Лошото е, че лекарят, който разчита снимките, е в отпуск, т.е. сряда или четвъртък ще имам официално становище. Лекарят, който беше на процедурата, каза, че и двете тръби пропускат, което е ок. Забеляза и той, че матката ми е със странна форма, но според него не би било проблем за износването на плода....

Още д-р Станулов ми откри тази сърцевидна матка, в интернет прочетох стряскащи неща, затова засега ще спра с четенето. Ще се постарая да съм позитивна.

Засега ситуцията при нас е следната:
1. Опити от 7 месеца. Хормоните ми са ок, имаме 2 спермограми направени. Първата след Ковид - много зле. Лоша подвижност и морфология, щяхме да кандидатстваме по фонда, мъжки фактор. Втората излезе по-добра, със супер подвижност, остана лоша морфология

2. Имам тромбофилия.
3. Имахме уреаплазма, пихме антибиотик, дано е изчистена, няма други проблеми открити.
4. Сега тази странна матка, която е като сърце.

Надявам се все пак да се получат нещата, всички ми казват, че тези неща не пречели и можело да забременея и естествено. Ще се постарая да съм позитивна, скоро започваме пак с опитите.
Надявам се някоя да сподели как би процедирала на мое място, замислям се вече за инсеминация, ако не стане до 1-2 месеца.

# 616
  • В страната на мечтите.
So close, и аз имам вродена аномалия на матката - двурога е. Мисля че твоето е нещо подобно, но аз доста ходих по лекари и четох какво ли не и според всички лекари, ако септума не е много голям не би трябвало да има проблем и при бременност би трябвало, когато започне да се разширява да се понамести и да има достатъчно място за бебенцето, иначе знам, че при жени с голям септум, който пречи се оправя с някаква лека операция, а и има жени дето изобщо не знаят, че го имат и им го откриват чак при секцио. Пожелавам ти скоро да забременееш и да родиш едно пухкаво вързопче ❤️

Аз понеже нямам наблизо море ще ви "черпя" с един много красив замък, които според легендите е трябвало един владетел да открие вода под него и тогава му е било обещано от турците, че ще бъде освободен и замъка, и целия град. И владетелят е успял да намери вода и отдолу има река - затова сега пожелавам на всички с проблеми да открият "водата" и скоро да бъдат щастливи и "свободни" бременни жени със здрави бебета. ❤️❤️❤️

# 617
Fayona при нас станаха 5м вече. Имам овулация, течността супер. Фоликулите се пукат. Но още нищо не става. Моят аг пък септември, ще ни пуска изследвания. Много сме доволни от Нашият лекар. Казвам нашият защото ни обеща, че ще направи всичко по силите му, и няма да бърза с инвитро. Този месец сме пълен релакс. Ще правим 2 почивки. 😊

# 618
Fayona,  при мен беше така, първо - прогестерона, на следващ МЦ - другите. За АГ-то ми не беше проблем. До ден днешен не знам дали не беше по-добре да са от един и същи цикъл....
So close, супер, че са проходими. Аз съм на 23 месец опити, но толкова ми се иска да се случи естествено, че продължавам упорито да търся проблеми и тяхното отстраняване. Но всеки си преценя дали е склонен да чака и колко. Асистираната репродукция също не винаги веднага дава положителни резултати.

# 619
So close, аз също съм със сърцевидна матка, която докторката установи при установяването на бременност. Тогава ми беше друго на главата и въобще не се сетих да я питам какво значи това и съответно после четох какви ли не неща в интернет. На следващия преглед все пак я попитах за тази матка и тя каза, че просто формата е такава, не е проблем за износването, не е и голям проблем за зачеването. Моята ситуация е по-различна от твоята, но се случиха нещата на 8мия месец, така че според мен не го мисли И това на този етап, мисля, че е най-малкия проблем. Успех!

# 620
Ние смв на 8 месец опити и изобщо не съжалявам, че потърсих по-рано док. Така си го усетих и така направих.
Чакам с нетърпение да ми дойде вече, че да започваме с плана за действие.

# 621
Здравейте как сте ,аз нямам никакво настроение ,отпаднала съм,нямам никакви симптоми ,никъде нито гърди нито нищо,ще чакам на 11 август да ми дойде и да свърши тая надежда вече.

# 622
Найсна, честита да ви е принцесата и много радост да ви носи! Виж как и времето е на ваша страна, да не се морите от жеги докато се опознавате ❤
Шенай, рано е още за симптоми,сега тепърва би била имплантацията, симптомите биха били само от висок прогестерон, не и от бременност.

Пожелавам успех на всички!

При мен отпуската свърши, от обикаляне и хубави емоции нямах много време да чета из форума и съм ви следила по диагонал, така че се извинявам, че не мога за всички поименно да взема отношение Heart
Опити почти нямаме този месец, от днес опитвам да се свържа с имунолозите за план за действие, и после ще звъня в клиниката. Обиколихме много хубави места, с много енергия, получихме благословии и от свещеници, и от баби в църквите в изоставени и забравени села, надявам се този път молбата ни да бъде чута.

# 623
  • Замък сред облаците
Соуче, аз и да искам няма да сме заедно с моя покрай О, а и предпочитам да изчакам втората доза да мине заради евентуално по-силната имунна реакция. Наесен с песен, преди малко запазихме и ние една малка спа почивка покрай 6 септември, точно накрая на Ц ще съм ама каквото такова Grinning Радвам се, че тръбите са проходими, а ти не прекалявай с четенето за формата, момичетата вече казаха - хиляди жени раждат без да разберат, че въобще имат двурога матка. То май имаше и други - седловинна, обърната и т.н. Не се тревожи излишно Hug

# 624
AA, права си, вече втори лекар ми забрани да чета по форумите (ето ме пак тук, аайа). Казаха, че да, имаме някакви минуси, но те не изключват възможност за естествено забременяване и по-скоро стресът ще ми повлияе зле, а на физиологическите обстоятелства.
Къде решихте да сте на спа на 6 септември? Бих ви препоръчала едно местенце във Велинград, миналия септември бяхме там и съм адски доволна. Стискам палци да ти мине ок втората ваксина, сигурна съм, че ще е така и после ще ти е по-спокойно.

margolotta, радвам се, че сте се заредили позитивно, това е много важно за успешното забременяване! Скоро ще ви сполети вашето красиво чудо Heart

# 625
  • Замък сред облаците
Соуче, на Огняново ще ходим
Скрит текст:
https://thermavitae.bg/ Едната зълва ходиха 2 години поред и много ни го хвалят.

И на мен майка ми ми прави забележка, че много се информирам и прекалявам, но аз винаги съм била търсеща информация.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:47 от АА

# 626
Днес правих кръвен, за съжаление 0,39 mui/ml, а имах някакво усещане. Дали е възможно при този резултат, овулацията да е била по-късно и кръвен тест нищо да не засича? Според мен са минали 10 - 11 дни от овулацията и евентуалното зачеване..

# 627
Здравейте! Успех на всички! Дано скоро видим двете чертички и гушнем здрави бебета! Нашите опити са вече към 7 месеца. Гинеколожката, която посещавам обаче вече не е в София. Може ли на лични съобщения, да ми препоръчате гинеколожка, която е внимателна и човешки взима присърце нещата. Взех талон и ми трябва да работи с НЗОК и принципно да ми пусне и изследване на хормони! Вече почва да ми става много мъчно, защото ще правя 34 и затова моля, да ми споделите за добра гинеколожка, която да помогне с каквото може, за да се случи чудото! Целувки и успех на всички с бременеенето! 💜💜💜

# 628
  • Замък сред облаците
Dragonrider, възможно е, особено ако не си засичала О. Явно има опит за имплантация - повтори след 2 дни, за да видиш увеличава ли се. Това ще ти е единственият индикатор какво се случва.

# 629
Момичета, привет. Много сте изписали, не знам как ще наваксам. Аз се върнах от двуседмичната ни почивка на Крит, на която си бяхме само двамата, без тестове за ову, без календари, следене и смятане. После се появиха доста тревоги около мой близък, та този месец съм го отписала, дори нямам идея кога ми е била овулацията. Смятам и август да продължим така и да си починем истински по време на отпуската. Ако е рекъл Бог да стане, ще стане с или без тестовете.

П.С. Ама хайде деее, очаквах 2те седмици, в които ме нямаше тук да се е напълнило с положителни тестове! Хайде някой да повлече крак и ние да се нареждаме Simple Smile)) грабвам си от наръсения розов пращец в едната шепичка, за моето желание, и от синия в другата - за мечтата на мъжо, пък каквото ни е на късмет, все ще е адски желано, обичано и обгрижвано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт