Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 290
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
След 13 август д-р Калчев няма да работи при Сигридов. Ако някой е имал намерение да го посещава там има още малко време , сега видях.
В момента няма как никой да го посети, цяката клиника е лятна ваканция. Докторът ще преглежда на ново място, от 16.08 ще се записват новите часове на телефон 0878944055

# 601
  • В страната на мечтите.
Момичета, мислите ли, че е възможно с моите симптоми и с болките, които имам да е отново някоя киста? След операцията вече серизоно ме е страх от тея кисти и не искам да губя още от яйчника си, но в чужбина нито познавам лекарите, нито съм сигурна че даже и да отида ще разбера какво ми казват, защото не знам перфектно езика. Доста съм притеснена и не знам как да постъпя.

# 602
Трополинка, аз бих изчакала Simple Smile

# 603
След 13 август д-р Калчев няма да работи при Сигридов. Ако някой е имал намерение да го посещава там има още малко време , сега видях.
От утре МЦ излиза в отпуск до 13 август, така че Калчев след това вече няма да преглежда там.

# 604
За мен, това че Калчев няма да е към Сигридов е добра новина. Току виж повече момичета се добрали до час. В Адела беше много по-лесно да се стигне до него. И дано на следващото място обслужването на пациенти по телефона да е на по-високо ниво.

# 605
Аз пък в Адела не успях 3 месеца, а в МЦ Сигридов от първото звънене и часа ми беше в ден, удобен за мен. Така че малко и късмета играе 😉 Дано да е на по-добро място, разбира се. Много жени са разочаровани, че пак се мести, за мен е без значение, всеки има право да търси своето място

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 20:31 от AlisonParker

# 606
So close, успех на снимката, дано всичко е проходимо и идеално. Моля те, после сподели как е минало.
Cruella, прекрасна гледка! Heart Eyes

# 607
Надявам се доктор Калчев да намери своето място!
Аз прочетох още преди няколко дни и притесненията ми са свързани с това къде ще работи? Най-вероятно ще ми трябва пак септември . Надявам се до тогава да има повече яснота.
При мен беше много натоварено в работата  и ми трябваше време да осмисля нещата около стимулацията. На кратко на втория преглед се видя полип , но АГ беше категорична да не пропускаме месеца . Бихме хориомон,  за по -сигурно да не изпуснем овулацията . Ако не се случат нещата ме иска на преглед 7-8 ден от цикъла  да проследим фоликулите и полипа.
Честно казано шанса е малък,  така че се насройвам за почивка. Заминаваме на море за 7 дни/ толкова имам до тест/ и се  надявам  да ми дойде поне към края на почивката 🤣
Продължавам да ви чета! Палците са стиснати за всички 🤞🍀❤

# 608
Калчев ще се отдели в нов МЦ https://papagal.bg/eik/206571285/1c3e

# 609
Аз днес минах на годишните си профилактични прегледи, казах и на АГ, че вече са ни 10 месеца опити, тя си ме успокои, че не ставало от първия път. За цялата й практика само 2 такива пациенти е имала. С ММ сме се разбрали след 2 месеца да пускаме изследванията, аз и сега бих искала, но АГ-то каза, че е по-добре да е заедно, та първо да го убедя и него Grinning Иначе потвърди, че този месец е имало овулация от десния яйчник, допълнително миналата седмица имахме 3 опита, което много рядко ни се е случвало, та се надявам с някой от тях да сме го нацелили.

Стискам палци тази тема да избухне с много положителни тестове, че малко време остана!

# 610
Здравейте ,момичета Simple Smile Сядам да ви изчета,че съвсем спонтанно решихме да отидем до Сандански с приятели.И съответно минахме през Роженския манастир,отидохме и до Златолист(разбих се от реване от момента, в който пристъпих в манастира и видях купчината бебешки дрешки оставени с надеждата за детенце),полюшкахме се на люлката,прегърнахме чинара.След това през Рупите и на следващия ден изкачихме Рилските езера.Ами заредих се и се чувствам доста по-спокойна.
Стискам палци на всички и мисля,че е време някой да покаже положително тестче!

# 611
  • Замък сред облаците
Аз да се разпиша с Ц от миналата сряда, в петък ми поставиха първата ваксина (на Пфайзер, никакви странични ефекти, впрочем). Този месец ще се отчетем за кеф, защото така или иначе около О няма да сме с половинът заедно. Септември, живот и здраве, ще подновим опитите. От днес минаваме и на диета, че прекалих с въглехидратите и огледалото не ме харесва Grinning

# 612
  • София
Честит нов месец и дано да донесе много положителни тестчета!

За Калчев не съм изненадана, тук във форума казах преди няколко месеца че е въпрос на време да се разделят със Сигридов.

Fayona сега перфектния момент да си пусне СГ тм. Клиниките са празни, не са затегнати още нещата с ковид и новите вълни.

Дени пожелавам скоро хубав резултат Two Hearts

АА ох и аз трябва да се стегна пак, че покрай морето съвсем му отпуснах края...

Ние този месец ще го караме спокойно, даже и тестове за О не виждам смисъл да правя и без това О цепи минутата а и на 16ти ден ще съм на преглед така че ще знам имало ли е или не , ние ще си действаме. Дано се излъже ДЯ да пусне Я, че вече 3 месеца ЛЯ с кривата търба пуска егаси...

# 613
И аз да се разпиша с Ц от преди малко 😁 надявам се този да мине  по-леко ,че след миседа доста болезнен стана . Събота и неделя ходихме до морето и да ви споделя кадър от снощи

# 614
Имам всъщност и един въпрос за хормоните, които се изследват, че съвсем забравих да питам АГ-то.

Тъй като ми каза за тези на 3-5 ден от МЦ - естрадиол, FSH, LH, тестостерон, DHEA/S, TSH, пролактин,
а прогестерон на 24-ти от МЦ (така го изчисли, че цикълът ми е средно 31 дена).

Трябва ли изследванията да са от един и същи МЦ или може първо да направя този на 24-тия ден и после другото изследване със следващия МЦ?

Общи условия

Активация на акаунт