Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 509
  • 774
  •   1
Отговори
# 75
  • Замък сред облаците
Лиило, честита да е малката юнска принцеса! ❤

Мери, еми натюр съвсем изчезнаха тези проблеми само сега лятото веднъж в месеца минавам бръснач, че в тия жеги се не търпи. Сега нищо не бях правила и пак... ама с това препотяване и заседяване, така е.

Жаси, ок са, не ги мисли. В цикъл може да са една идея завишени, но говорим за 0.3-0.5 пункта при хормоните - примерно разлика 2-2.3 е нищо, няма да е разлика вместо 2 да покаже 5.

Соуче, да, много ме притеснява делта вариантът и това че съм с тромбофилия. Наслушах се пролетта за починали родилки и млади бащи (не помня писах ли го в предната тема), та това ми е основният мотив. Чакам ЛЛ да се обади за дата, че тази седмица е във ваканция.

# 76
  • София
Лило честита бебка, много са ви радва!

За космите, като една космата маймуна да ви кажа Лазерна епилация е спасението! Не бях носила къси панталони и поли от години, изпитавах ужас с ходенето на море, с много косми изчакване за епилация е ужас то докато ги изчакаш минало лятото. Миналата година направих 5 процедури, трябваше 6 ама ме хвана лятото и после локдауни ме домързя. Еми един път на месец минавам с бръснач, нямам почти нищо, та препоръчвам го като инвестиция с две ръце!

# 77
Маце какво е усещането от лазерната епилация? Боли ли?

# 78
  • София/Севлиево
Лило,честита принцеса.Родена е на деня на слънцето-нека расте здраво,слънчево и усмихнато дете(и на р.д.на Славчо,това е един много, много специален ден за мен, навремето даже стиснах здраво краката само и само Слави да е роден на този ден).
Вчера ви орисвах,днес ще ви почерпя с една бременна снимка по случай 38-мият ми рожден ден.Торта няма,защото съм с гестационен диабет,ама и това ще мине.
ПП-свалям вече снимката...

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 13:12 от Елислава

# 79
Аз съм с домашно фото на Браун. Тези по краката от толкова обикновен епилатор са ми станали суууууупер тънки и не излизат с него вече - късат се и ефекта е все едно са избръснати. Пускам фотото веднъж на някакво време (примерно веднъж на два месеца, защото съм мързел) и реално нямам почти никакви косъмчета, освен там, където не съм уцелила Grinning Мишниците са си топ, там ако се появят 2-3 косъма ги махам пак с епилатора. При триъгълника е много смешно, защото ММ се радва на малко храстче и като поникнат косъмчета около него са много тънки, а на храстчето са си дебели Grinning Реално ако мина с фотото растат след около месец, но може да се появят мъхчета. Интима е сложна работа, защото кожата ми там е тъмна и не хваща лесно, но определено има ефект.

# 80
Лиилоо честита принцеса бъдете много щастливи и здрави! 😘🤗
Да се запиша и аз към косматите 😂😂😂. Аз се принудих да си взема фотоепилатор и си действам в нас. Доволна съм много, ама съм мързел и не ги ползвам редовно, иначе щеше да е по-голям ефекта. 😁

Едит: Да си жива и здрава, много щастливи моменти и любов Ели, прекрасна снимка! 🤗🥰🌹

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 12:20 от Believe*

# 81
  • София
Маце какво е усещането от лазерната епилация? Боли ли?

Боли първите няколко пъти, няма да ви лъжа, аз не очаквах толкова да боли, но след това опадат като круши космите и имаш мотивация за пак да идеш. Не искам фотоепилатор защото знам че ще го ползвам 2-3 пъти и ще го зарежа, просто съм такъв човек хаха

Елиии ах че хубава рокля и хубаво коремче! Да си жива и здрава и много щастлива!

# 82
Ели , много си хубава! Честита да си! Да си стои малкият мъж до термин!
Лило, честита да ти е бебка Стефани! Да расте здрава, лъчезарна и щастлива! И аз много я харесвам тази дата, че татко е рожденик тогава.
Май пропуснах да честитя плюсчео на Хера в предната тема. Спокойна и лека бременност и до термин!
По въпроса с епилацията - имам фотоепилатор на Ремингтън и съм супер доволна, нищо че последната година не съм го ползвала. Аз съм светла и руса, но за сметка на това с тъмни косми, а това е най-добрата комбинация. За 2 години ползване почти не останаха косми, а тези, които ги има, изтъняха и изсветляха.

# 83
Лиллооо,  как да не те помня?
Голяма борба беше и при теб!
Честита да е малката принцеса! Да расте здрава и щастлива! Да носи много радост на всички!
Най-после малко розови памперси 💖💓💗
Елислава,  честита да си!🌹🍰❤
Весел празник!

# 84
Лилоооо  Честита принцеса. Да ти е жива и здрава и много много да ви радва Heart

rave Heart

Момичета така и така заговорихте за косми, при мен е трагедия. Аз започнах да получавам обриви от бръснене. А и при мен разстат много бързо. След епилация, много голяма част разстат под кожата, та все съм с панталони, дънки... Чудя се домашните фотоепилатори дали ще помогнат.

И по темата, решили сме да си вземе почивка. След последните месеци не ми се мисли за тази тема. Мисля за ваксина, защото не съм карала короната и нямам антитела, но много ме притесняват тромбофилиите и другите ми здравословни екстри.

# 85
Ели честита да си и много здрава 🤗
Лило на теб честита рожба! Много расости от тук насетне да ви очакват.

За космите щом сте се разписали да се включа и аз. Около мен приятелки ходеха на лазерна епилация, ама нямаха 100% ефект, но доста оредяване имаха във всички зони. Аз за съжаление съм бяла с руси косми вклмчително на интима и си действам с епилатора навсякъде. Свикнах вече на петънцата от врастнали косми, ама жуля кожата с някакви ръкавици и от доста време не са ми излизали такива.

# 86
Ели, прекрасна си! Честит празник, да си здрава и много щастлива! 💗💗💗

# 87
Пълнолуние , точно заради подкожните косми си взех фотоепилатора. Ами определено си реших проблема. В началото го ползвах на 2 седмици през месеците, в които не се излагам на слънце, а те при мен са малко, а в останалите редувах обикновен епилатор и самобръсначка. Само на интимната зона малко съм ползвала, но само защото имам татуировка там, а върху нея не се ползва и трябва да я крия, докато святкам покрай нея.

# 88
  • Замък сред облаците
Ели, честита да си и да посрещнеш след няколко месеца и новият член на семейството!

Да, и моят дерматолог (приятел е на брат ми и му имам пълно доверие) и той препоръча лазерна, но аз веднага след това забременях, после пък се оказа че лазерната не се препоръчвала при опити за бременност, пък после лятото и те така. Иначе като цяло тези проблеми ми оредяха след като спрях да нося само впити дънки и замених с памучни и свободни панталони. Но потенето и съответно задържането на бактерии по кожата си казва думата и пак се появяват тия гадории - възпалените фоликули, поне врастналите косми ги няма.
Честно казано, мисля си и че повишеният хомоцистеин оказва влияние и организмът е по-податлив на възпаления, същото е и при нисък Б12 или Д.

# 89
Склероза, честито на момичетата с плюсчета. Да са до финал с радост и безсъние! Ели, прекрасна си! Честит и без торта рожден ден, най-важният подарък расте на топло, под сърцето! Хера, при бременност не мисля, че може да се използват такъв вид епилации, Ирен може да каже. Аз се отказах са правя заради стимулациите, защото тъй или инак хормоналният фон е различен. Та се боря с епилатор. Не съм ползвала от ученичка бръснач, че се коля класически, с епилатор също съм успявала да си докарам кръв, та явно имам талант Simple Smile)) Откак открих керамичните глави на Филипс, се родих и си ги ползвам за цяло тяло, та без накрайници за интима, само по-ниска скорост.

Общи условия

Активация на акаунт