Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 686
  • 774
  •   1
Отговори
# 225
Кактус, ако си все още в Майчин дом, при бременност ти дават болничен след 12г.с. и то ако се запишеш на ЖК там.

# 226
Какти, за мен вземи само две седмици след трансфера до тест. Ако е положителен, винаги можеш да го удължиш. Иначе, после ако работодателят не е разбран и по някаква причина трасфера не е успешен, може да те тормози. Ти си предценяваш де, аз само давам препоръка базирана на наблюденията ми.
Иначе за пункцията, на мен 1 ден ми беше достатъчен. Просто след самата працедура да си почина и да полежа. После си бях на работа, но е и истина че аз не работя на крак като теб. Всичко се върти, според мен около това, ще казваш ли на работодателя истинската причина за остътствието или не. Ако ще казваш, взимай колкото дни прецениш. Ако не - по-добре да си по-предпазлива с болничните.
Херичка, честито сакче Blush
Манди, много весело изкарване в Италия! Погледни го от добрата страна - можеш да се черпиш с колкото ти душа иска просеко, а това не е за пренебрегване Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 227
Кактусче най-добре от личния лекар си вземи болничен, колкото смяташ, че ти е необходимо, за да си спокойна вкъщи.

Аз също не го знаех това за дните за прегледи и също ще попитам всеки ли има право на това?

И още нещо, спрели са Аспирин протект за момента, някоя от вас заменила ли го е вече с нещо? Ацетизал кардио ми дадоха в аптеката, било същото.

# 228
Хера, да за всеки. Работодателят не съмо е длъжен да те пуска, но и не може да ти иска да отработваш времето след това Simple Smile

# 229
Здравейте и аз да се впиша в темата 🤗 Веси на 18 правим опити от 2години с поликистозни яичници съм преди година разрах за заболяването ми АГ ми беше изписала фертилеид и инофолик комби след четири месеца отидох отново и ми исписа кломифен цитрат пих го седмица направих фоликул 18мм. Сложи ми инжекция прегнил за пукане на фоликула но не забременях.. и след това ни назначи спермограма  М  я направи след 1000 оговорки🙄 и излезе че има тератозооспермия лоша морфология . Пи някои добавки след нова спермограма се установи че има леко подобрение и аг каза че е време да отпитаме отново със стимулация но със фемара от 3 ден на цикъла до 9ден 2×1  но като се има предвид че от предишната стимулация мина доста време около 7 8 месеца   но не ми подейства и този месец пих отново кломифен и силно се надявам да ми е подеиствал утре ми е 13ден от цикъла и съм на преглед и ще разберем 😊 дано в наи скоро време всички да видим 2те чертички 💝💝🍀

# 230
Работодателят не съмо е длъжен да те пуска, но и не може да ти иска да отработваш времето след това Simple Smile

Но трябва да е документирано съответно.
Е аз излизам без бележка и колкото се забавя толкова, но така сме се разбрали.

# 231
ХЕРА,  аз също питах в аптеката за Аспирин протект преди ваксината, отговориха ми същото, което на теб, и на мен препоръчаха същото като заместител. Явно наистина трябва да ползваме този вариант.

Vesi1234..., и моят човек е със същата диагноза, шанс има, просто е по-трудно...Хубаво е, че е направил СГ и се знае за морфологията. Стискам ви палци, дано скоро се получи и всичко мине гладко.

# 232
ХЕРА,  аз също питах в аптеката за Аспирин протект преди ваксината, отговориха ми същото, което на теб, и на мен препоръчаха същото като заместител. Явно наистина трябва да ползваме този вариант.

Vesi1234..., и моят човек е със същата диагноза, шанс има, просто е по-трудно...Хубаво е, че е направил СГ и се знае за морфологията. Стискам ви палци, дано скоро се получи и всичко мине гладко.
положението не е и много зле 6%морфология по крюгер като само един е достатъчен ,но с тази моя овулация..зор 🙄но ще се надяваме 🤗🤞

# 233
Веси, ММ е с 4% по Крюгер и репрото каза, че при него няма никакъв проблем, но той в с нормозооспермия като диагноза. Много зависи от другите показатели също

# 234
Момичета, днес ми дойде на мен. Все още е слабо, но ще засили скоро предполагам.. Heart Успех на всички, чакам да видя плюсчета!

# 235
Дейзи, напред към сладващия месец Simple Smile

При мен е 10ти ден от цикъла. Според календара овулацията ще е на 17тия ден, ама хич не ми се вярва. Започвам с тестовете. Стиснете едни палци за всеки случай Grinning

# 236
Момичета, сигурно въпросът ми е глупав, но при задържане на фоликули или неспукани кисти, не настъпва овулация? и е невъзможно да се забременее (без лекарства), нали?

# 237
  • Замък сред облаците
Да, получава се или киста, или обратно развитие на фоликула.

# 238
Хера, честито сакче и все с хубави вести да се разписваш! Преди 2 седмици си купих АП в аптеки Бети, имаше. Инак в големите вериги няма и препоръчват ацетизал нещо си, пак в смисъла на защита. Ако имате около вас, проверете.

# 239
Хера, чудесни новини, честито сакче!

Веси, добре дошла и ти пожелавам скоро да се преместиш в отчетни! На 18 години ли си или нещо обърках при четенето? Ако е така - много готино, аз бях горе-долу на твоята възраст, когато родих първото си дете. Simple Smile

А знаете ли защо е спрян/изчерпан аспирин протект? При следваща бременност ще съм на АП и фраксипарин 0,4, та се чудех, има ли причина за изчезването на аспирин протект…

При мен чистенето тръгна най-накрая. Бебенцето вече го няма, сега остана да се доизчистя. Доста силни са болките, но са нищо на фона на душевната болка.
Моля ви да ми стискате палци всичко да мине без намеса и скоро да можем да подновим опитите.
Благодаря ви, момичета!

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 21:40 от Майка-зайка

Общи условия

Активация на акаунт