Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 646
  • 774
  •   1
Отговори
# 420
Кактусче страхотна снимка! Вие също сте прекрасни, усмихнати хора и ви желая много щастлив семеен живот и нека скоро да се увеличавате 🤗
Мери щом лошото е минало, отдъхни си, почини си и сега е време вече на хубавите емоции да идват 🤗

На мен по календар ми остават 4 дни до М, ама по-скоро са 3, че откак бебеправим цикъла ми се е скъсил с ден. Сърбят ме ръцете да си купя тест и да го направя ден по-рано, ама не. Почти съм сигурна, че ще си дойде М и няма никакъв смисъл да наливам пари за тестове дето им знам резултата.

# 421
Момичета, здравейте. Знаете ли къде мога да изследвам йод?
Също така вие къде си изследвате витамин D и витамини от групата B (6, 9, 12)? В Cibalab няма йод и B6, а ми е най-близо.
Благодаря предварително!

# 422
  • Замък сред облаците
В Бодимед взимат материал, изскедва се в Германия и за двете - йод и Б6 - https://bodimed.com/bg/%d0%b8%d0%b7%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b … b2-labor-limbach/

Останалите изследвания са в българския им ценоразпис

# 423
В Бодимед взимат материал, изскедва се в Германия и за двете https://bodimed.com/bg/%d0%b8%d0%b7%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4%d0%b … b2-labor-limbach/

Много благодаря!

# 424
Сиви не прави тази грешка.... Аз веднъж си направих ден преди М, и беше отрицателен и после един рев...
Ще стане сигурна съм. 🙏❤️

# 425
Данита, съжалявам за резултата при теб. Надявам се скоро да откриете проблема и следващият път да е успешен!

Дени, бързо да получавате заповедта и стискаме палци да успеете!

Winter, не пускам палците, чакаме скоро да се похвалиш с положителен резултат!

*Make*a*wish*, стискаме палци за борбената ти точица. Да се похвалиш с тлъсто ЧХГ след седмица!

Майка-зайка, надявам се скоро да намерите проблема и с правилната терапия да стигнеш до финал!

Маце, нека следващия месец да е твоят и да се похвалиш с две тлъсти черти!

Мери, радвам се, че този лош период е зад гърба ти! Дал е път вече за добрия, така че чакаме при следващото ти влизане да ни залееш с добри новини!

Sivi, бъди търпелива, стискам ти палци след 3-4 дена да се похвалиш с положителен тест и да започне положителната вълна и в тази тема!

Госпожа Кактус, честито, и двамата просто сияете! Желая ви много семейно щастие, винаги да гледате в една посока, да се подкрепяте и да сбъдвате мечтите си! Сега ви пожелавам скоро да станете и трима!
П.С. сега прочетох, че снимката сами сте си я направили, сигурно затова и сте толкова естествени на нея, най-хубавите неща така се получават!

rave, страхотна новина! Добре дошла в редиците на бебеправещите и нека второто ви се случи бързо и да са с мечтаната ти малка разлика!

Грабя от розовите памперси и синия прашец!
Ние този месец доста слабо се отчетохме, та въпреки че съм се писала във вълшебното списъче не мисля, че този месец се е получило.
Все пак ще направя един тест като му дойде времето, но не се надявам излишно.

# 426
Ееей Рейв, колко хубаво, пожелавам да с получи бебе No 2 в най-добрия момент.
Малко синьо от нас:

Майка зайка, аз се следя при д-р Вецев (както и половината форум Grinning), не знам за подготовка дали е подходящ, ама за следене е супер.
Дани, Маце, пожелавам това да беше последният неуспех.
Кактусче честито - супер сте Simple Smile

Да видим кой ще се похвали днес Simple Smile

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 10:19 от Одри ♡

# 427
Някой знае ли след колко дни въздържание качеството на сперматозоидите се влошава? И какво точно се има предвид под "влошава"? Четох в Интернет повече от 5 дни, но това май го пишеше във връзка със спермограмата..
Питам, защото с ММ не бяхме правили секс 2 седмици, той беше в болница, но в петък се отчетохме, може да съм била в овулация и да е станало нещо..

# 428
Влошава се, защото остаряват - няма нужда от нови и съответно не се произвеждат. Не случайно до 3ти ден се води рисково след небезопасен секс - повечето живеят толкова Simple Smile Разбира се, това е извън естествената им среда, но пак след 5тия ден вече не са толкова енергични. В общия случай. Историята помни какви ли не.

# 429
  • гр. София
Сега влизам и .... Кактусче прекрасна си, красива и щастлива булка! Да сте си опора цял живот с гн Кактус!

Майка - зайка само да кажа, че аз Б6 в Синево/лабораторията на клиниката, в която ходя/ го чаках близо 3 седмици!

Ние този месец почиваме... имам задържан фоликул от ляво, и втората пункция в дясно отпада от плана сега. В тази връзка, освен коремните преси нещо друго някой да сподели за да се спука и да не отиваме и другия месец напразно?...Тогава, разбира се ще включваме и хапчета.
Точицата ни е замразена на стадии ранен бластоцист, че малко се е забавила в деленето на 5ти ден. Според лекарката не е перфектна, но доста неперфектни стават прекрасни бебета след това, ама аз си се притесних.
Ех... как си мечтая на есен - трансфер с близнаци и след 2 години още един с още едно. Звучи много романтично и желано, ама на моята възраст близнаците май ще са само мираж, ама то и едно да стане сега Hands Pray

# 430
Ех... как си мечтая на есен - трансфер с близнаци и след 2 години още един с още едно. Звучи много романтично и желано, ама на моята възраст близнаците май ще са само мираж, ама то и едно да стане сега Hands Pray

ммм всъщност .. шанса за близнаци доста се качва с възрастта Simple Smile
Скрит текст:
Бяла жена под 20 г. – 1:66
Бяла жена между 20 и 24 г. – 1:50 (1997)
Бяла жена между 25 и 29 г. – 1:39 (1997)
Бяла жена между 30 и 34 г. – 1:31 (1997)
Бяла жена между 35 и 39 г. – 1:27 (1997)
Бяла жена между 40 и 44 г.- 1:23
Бяла жена между 45 и 49 г. – 1:6
Бяла жена между 50 и 54 г. – 1:3

# 431
  • гр. София
Одри Simple Smile
Скрит текст:

ммм всъщност .. шанса за близнаци доста се качва с възрастта Simple Smile
Скрит текст:
Бяла жена под 20 г. – 1:66
Бяла жена между 20 и 24 г. – 1:50 (1997)
Бяла жена между 25 и 29 г. – 1:39 (1997)
Бяла жена между 30 и 34 г. – 1:31 (1997)
Бяла жена между 35 и 39 г. – 1:27 (1997)
Бяла жена между 40 и 44 г.- 1:23
Бяла жена между 45 и 49 г. – 1:6
Бяла жена между 50 и 54 г. – 1:3
Не знаех тази статистика, но друго имах предвид - с възрастта бременността с близнаци , която и без друго е рискова става още по-рискова, а аз през Октомври ще направя 40

# 432
Кактусче, честито! Пожелавам ви безброй щастливи мигове заедно, пухкави бебчета, топлина и семеен уют! Heart

Момичета, чакаме две чертичкии от всики! При мен кръвните изследвания са ок, нямам и полип вече. Единствено ММ трябва да пие хранителни добавки.. Но гледам да не се отчайвам!

# 433
Dragonrider, и ние всяка седмица бебеправим само петък, събота и неделя защото ММ го няма през седмицата. Не знам колко окей са войниците след 4-5 дни въздържание, но нямаме друг избор. Каквото такова. Така ще е до февруари.
На всички останали късмет , положителни тестове и само хубави емоции! ❤

# 434
Кактусче прекрасни сте, желая ви много щастие.
Маце следващия път ще е твоя, сигурна съм.
Момичета гледам, че сте коментирали по-назад за некачествените сперматозоиди след въздържание и сега ще задам един тъп въпрос. Това означава ли, че след по-дълго въздържание ако вземе, че стане работата може яйцеклетката да се оплоди от някой по-некачествен сперматозоид и после да има проблем? Също така знаете ли дали след скенер трябва да се изчака после с бебеправенето?

Общи условия

Активация на акаунт