Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 624
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Тъй като се зачекна темата бих искала да попитам, освен от пукане на киста и О , от какво може да има болка? Понеже съм с 3 миседа, 3 кюретажа, 2 хистеро и трансвагинална лапаро и след всички тези интервенции започнах да изпитвам болка от време на време ниско долу и все си мисля, че нещо не е окей.
Също бих искала и да ви питам относно бяло течение и през другото време на месеца освен покрай О(като цяло освен бялото течение, мисля че има и прозрачно, т.к.ако не сложа ежедневна превръзка винаги бельото ми е мокро) , като микробиологията излиза чиста,излекувана уреаплазма парвум.
Къде да търся проблема, имате ли предположение?

За стотен път... Това, че боли НЕ означава, че е О или има О..... Ако гледахме по болката някои сигурно трябва да имаме О по 100 пъти на месец по тази логика
Сигурна О се доказва само с фоликулометрия или БТ, но в тези жеги по-скоро само(!) първото..

# 526
Все чаках да смогна да ви изчета, преди да пиша, обаче сте много активни и май няма да успея Blush.
Така че който взимал розов прашец, взимал - вече мога да предложа само цветущо наакани памперси - за всички, най-вече за момичетата с неуспешни процедури и дълъг стаж в темата Hug На 21.7.21 се роди нашата дъщеричка Адриана, която от тогава ни държи изцяло под контрол и е доста гръмогласна и гладна Grinning. Всяка пречка/неуспех/трудност се забравя и идват нови, защото това е да си родител и си заслужава - пожелавам ви го от сърце съвсем скоро! Flowers Four Leaf Clover

# 527
Найсна да е жива и здрава Адриана, и много да ви радва! 😍

# 528
  • Замък сред облаците
Найсна, честита ви Адриана!

Лейди, болки може да им и от сраствания някакви, не казвам че е, но е вариант - зълва ми е така. За течението те разбирам, аз също съм цял живот с увеличена секреция - в рамките на нормата е щом не се изолира бактерия, виж дали има повишени левкоцити и намалени лактобацили от микробиологията и ако да, пробвай с гел за подобряване на микрофлората - гинофит, мултигин акти. Понеже спомена микробиологията, уреаплазмата нали не изследваш с микробиология, а с ДНК анализ? Че МБ не е надежден метод за уреаплазма.

# 529
Найсна честита да ти е бебка!

Моята М, както от както бебеправим, пак ме изненада с ден по рано сакън да не тръпна в очаване на закъснение 😂 Нощес, понеже бях нощна смяна и някъде към 1 при забърсване видях по хартията, че се кани да иде. Та така, започва със съвсем слабо зацапване ама предполагам до края на деня ще си дойде, както си му е реда. 😁 Вече трети цикъл идва с ден по-рано от обикновено, тъй че явно става с една идея по-кратък и ми пести пари за излишни тестове. 🤣
Надеждата ми остава за август, а и овулацията ми се пада баш около РД та дано това да ми бъде подаръка за таз година.
Стискам палци на вас и чакам да повлечете крак с някой положителен тест.

# 530
Найсна да е жива и здрава и много да ви радва! 🤗

# 531
Найсна, честита малка принцеса, името ми е много на сърце, че племенницата ми се нарича така. Да ти расте много здрава и щастлива!

Sivi, съжалявам, че не е станало при теб този месец, стискам палци да ти е наистина подаръка за РД-то!

# 532
Благодаря за отговора.
Да с днк правя изследването. Последните две контроли са ми отрицателни. Ще пробвам с гела, сега си чакам резултата от последната МБ, но подходящ ли е при бебеправене?

Найсна, честита ви Адриана!

Лейди, болки може да им и от сраствания някакви, не казвам че е, но е вариант - зълва ми е така. За течението те разбирам, аз също съм цял живот с увеличена секреция - в рамките на нормата е щом не се изолира бактерия, виж дали има повишени левкоцити и намалени лактобацили от микробиологията и ако да, пробвай с гел за подобряване на микрофлората - гинофит, мултигин акти. Понеже спомена микробиологията, уреаплазмата нали не изследваш с микробиология, а с ДНК анализ? Че МБ не е надежден метод за уреаплазма.

# 533
  • Замък сред облаците
Гелчетата се слагат за 3-6 дни след приключване на менструацията, не пречат на бебеправене, но не се ползват по време на овулация така или иначе.

# 534
Найсна честита малка принцеса да ви радва много, и да расте здрава, щастлива и обичана. ❤️
Аз се включвам с едно питане. Момичета, вече в чудо се видях, моят АГ също. Пусках всички възможни изследвания уж всичко в норма. Защо след като правим опити, ме хваща пак тоя гаден цистит... Замислям се август да пропуснем вече, и септември да го обсъдим това с док, да пуска всички хормони, че вече ми омръзна. От аптеката ми дадоха Феминелла сироп, знаете ли след колко време действа. В събота заминаваме за морето, записах час за консултация утре при др Гайдаров, сега всички док са в отпуска...😕Ще се мъча днес да пусна урина. Ако утре не успея дайте съвети, като ида при Гайдаров какъв съвет и помощ да му поискам,когато няма изследвания на урина. 😢😢😢Ще се опитам аз, ще гледам да се назоря.

# 535
Включвам се тука аз! Cruella, съчувствам ти напълно и те разбирам. Аз съм с хроничен цистит и като почнахме опитите, редовно го хващах преди, по време на и в най - добрия  случай след овулацията, през 2 -3 месеца.
Не знам твоя кога се проявява, но ако е в тези дни, има цистит, наречен, "цистит на медения месец" - общо взето от честите полови контакти и малката уретра при жените, много бързо се появява инфекция. За съжаление няма какво да направиш по въпроса освен висока хигиена преди и след полов акт, аз лично в тези месеци съм пропускала опитите, защото.. просто няма как. Мен само ципрофолоксацина ме оправяше Sad

# 536
Гърл вече желанието ми за опити тотално изчезва.. Моят се появява около ову, и менструация. През другото време нямам оплаквания. Ти какво правиш за да ти мине болката и честото пишкане(извинете ме тук). За капак днес ми дойде. 😕Чувалили сте за сребърна вода, аптекарката я препоръча, убивала бактериите. Някой да ме светне как се пие.

# 537
Можеш да пиеш профилактично уринал акут , преди О, за да не се проявява тогава. Само с антибиотик минава -  още след първото хапче ципрофлоксацин болката и честотата на ходене  до Вц намаляват, но задължително се пие 5 дни - без алкохол през това време, че е силен антибиотик, и после трябва да пуснеш пак урина. Иначе съм пробвала и  с прахчета Монурал, поне докато мине овулацията, като усетя, че започва цистит, но после пак се проявява след няколко дни.
Иначе стандартното - много течности и чай от мечо грозде, ама антибиотика си е номера.
За сребърна вода- не съм пробвала, не знам.

# 538
Пих ципрофлоксацин миналия месец.. Сега се чух с лекаря каза, че не е удачно пак да се пие. 😕Не знам какво да направя 😔
Можеш да пиеш профилактично уринал акут , преди О, за да не се проявява тогава. Само с антибиотик минава -  още след първото хапче ципрофлоксацин болката и честотата на ходене  до Вц намаляват, но задължително се пие 5 дни - без алкохол през това време, че е силен антибиотик, и после трябва да пуснеш пак урина. Иначе съм пробвала и  с прахчета Монурал, поне докато мине овулацията, като усетя, че започва цистит, но после пак се проявява след няколко дни.
Иначе стандартното - много течности и чай от мечо грозде, ама антибиотика си е номера.
За сребърна вода- не съм пробвала, не знам.

# 539
Пробвай с Монурал тогава

Общи условия

Активация на акаунт