Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 297
  • 774
  •   1
Отговори
# 630
Повтори ,щом не е 0.100. успех ти желая дясно след 48че. е Поне 5 10 чхг
Една позната ,която има дете ми каза че след овулация веднага гърдите били адски болезнени при бременност ,дори и без пак задължително болели от Прогестероняа,я мене грам не ме болят,което според мен значи че пак нищо,или прецакани жълто тяло или няма бебе. Каза ми да не се надявам ,щом грам не ме болели и да си чакам МЦ.

# 631
А защо 0.100? Това ли са нормалните стойности за не бременни?
Добавям - това с болезнени те гърди е относително. Мен със сина ми не ме боляха..

# 632
Една позната ,която има дете ми каза че след овулация веднага гърдите били адски болезнени при бременност ,дори и без пак задължително болели от Прогестероняа,я мене грам не ме болят,което според мен значи че пак нищо,или прецакани жълто тяло или няма бебе. Каза ми да не се надявам ,щом грам не ме болели и да си чакам МЦ.

Ейй, много обезкуражаващо изказване.
Аз даже като не съм бременна и всеки месец е различно... Миналия месец ден след овулацията бях като пребита - гърдите ме боляха, кръстът, коремът, главата. Този месец седмица след овулацията...
От всичко, прочетено във форума, стигнах до извода, че от бременност до бременност разликата е светлинни години. Не знам защо всички се изказват толкова категорично.

На мен вчера пак ми казаха да спра да го мисля и да започнем да се пазим. Тогава щяло да стане. Ми аз от близо 10 години се пазя и бебе няма още....

# 633
Любимата ми реплика - "съвет". Че аз в началото си бях доста отпусната и неинформирана и пак не стана. Grinning И как точно се спира да се мисли за това?
Много е болезнено обаче, когато идва от човек, чието мнение е важно за теб.
Симптомите пък на бременност се проявяват след като има такава, другото си е ПМС...

# 634

Недей да съдиш по болките  в гърдите. Има доста момичета тук във форума, които казват, че изобщо не са ги боляли, преди закъснението, че и през първите месеци от бременността, както и такива, които твърдят, че по принцип преди цикъл гърдите ги болят, но точно в месеца, който са забременели не са ги боляли. Мен лично понякога ме болят много, понякога изобщо, понякога имам Т, понякога не. Спокойно, при бременността няма важащи за всички общи симптоми Simple Smile

# 635
Здравейте момичета !
Влезнах в тази тема януари 2020г.
След година безуспешни опити реших да си дам почивка.
Сега влизайки отново в прекрасната тема на Рейв виждам ,че почти не срещам познати никове.За щастие!!!! 😘

Сега съм тук обаче за подкрепа и съвет .
През тази година и половина ходих няколко пъти на фуликуметрия ,правихме спермограма,отметнахме вероятността на полип.
Днес на поредният преглед доктора ме праща на цветна снимка за да отметнем и вероятност от запушени тръби.Става въпрос за Аг Варна .

Ще бъда благодарна ако споделите мнение за тази процедура.

Поздрави на всички “стари кучета” 😘
Надавам се,че повечето от вас са в темата на Диди.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 22:50 от TD03

# 636
Шенай извинявай, ама коментарите ти пак са не на място. Първо не знам какво изобщо имаш предвид с това 0.100?? Ето, момичето се обърка и пита това ли са нормалните стойности. Не, не са, при бременност се смята за положителен резултат поне над 5 (да не кажа и повече за някои лаборатории) Второ - Аз и още 100 бременни жени сме пример, че не е изобщо задължително да има болезнени гърди след овулация и/или при настъпила бременност. Мен ме заболяха към 6 г.с. Мацето май писа, че изобщо не са я заболяли през цялата бременност. Симптоми има всякакви и различни, с и без бременност.

# 637
Fayona, пиша по повод твоите хормонални изследвания. Точно за това мислех преди да отворя темата. TSH на 3-5 ден от цикъла ли ти казаха да го изследваш? Защото преди малко прочетох мнение относно това, в темата на Денис, което гласеше, че ТСХ се изследва винаги на чист ден, иначе не било много показателно… и честно казано се притесних, защото моето винаги е пускано на 3-ти ден, въпреки че съм чела в темата с хормоните кога се пуска, някакси все не му обръщах внимание на ТСХ (понеже беше добре), а и не само сама, но и доктори тогава са ми го пускали… та ако може някакъв коментар от по-запознатите чак толкова непоказателно ли е?

# 638
TDO3, не е болка за умиране Simple Smile Една позната припадна като се изправи след снимката, но беше на гладно и й падна кръвното. Повечето дами пият аналгин или друго вечерта преди и сутринта, ако имат по-нисък праг на болка или ги е страх. Аз лично нямам такива проблеми и не пих нищо, замо хапнах няколко залчета хляб с кашкавал да не съм съвсем на празен стомах.

Боли колкото мнооого неприятен цикъл. Лошото минава след 15мин, след 2 часа бях почти ок, на следващия ден бях абсолютно ок Simple Smile от поставянето на спекулума до махането са 10тина мин, само трябва да знаеш, че не трябва да мърдаш Simple Smile

Преди това ще искат микробиология, на н ми правиха и микроплазми и уреаплазми, защото ако имаш инфекция е опасно.

Вече ако имаш много лошо състояние на тръбите най-вероятно ще боли повече. Не знам дали са ти горили раничка, но е сходно като усещане, поне за мен.

# 639
  • София
Алисън тръгнах да пиша за гърдите, ма се отказах Joy. Впрочем при мен при прием на прогестеронов препарат не ме болят никога, нали се водят и за симптоми на ПМС че помагат, та според мен има нещо свързано, че в месеците в които не съм пила си имах по силен ПМС.

За ЦС, аз бих препоръчала задължително да не сте на гладно както и две но шпа вечерта и сутринта преди процедурата. Аз хем на за пушени тръби не усетих почти никаква болка, даже бих казала като лек цикъл. Вярно че поставяне на катетара е по гадно.

# 640
TDO3, добре завърнала се. Мислех, че ще се похвалиш с бременност или раждане, съжалявам, че и ти още се бориш. Има още няколко останали стари кучета, но намаляхме доста, другите се връщат вече за второ Grinning

# 641
TDO3, 🤗
Цветната снимка не е страшна, спокойно. А моите момчета са направени с помощта на др Кисьов от същата клиника, та вярвам, че ще имате късмет.
Марго, ❤️
Рейвче, ти си герой Wink Дано по-скоро да се получат нещата ❤️
Останалите, не ме знаете коя съм, ама от сърце ви пожелавам успех Wink

# 642
Диди, ще се разпиша след теб за късмет Heart Heart Аз както винаги със супер силна стимулация ще имам малко яйцеклетки Cry Малко съм се отчаяла, просто не мога да кажа вече колко инжекции ми биха и половината мускулни, моля се да всичко да завърши с пухкав финал Hands Pray
TDO3, цветната снимка не е страшна, не се притеснявай няма да те боли. Желая ти късмет Flowers Four Leaf Clover и добре завърнала се, помня те Stuck Out Tongue Winking Eye
Марго, имаш много стиснати палци този опит да ви е успешен, ще бъде People Baby Flowers Four Leaf Clover
Много късмет на всички и чакам някой да избухне с ++++ People Baby

# 643
Любимата ми реплика - "съвет". Че аз в началото си бях доста отпусната и неинформирана и пак не стана. Grinning И как точно се спира да се мисли за това?
Много е болезнено обаче, когато идва от човек, чието мнение е важно за теб.
Симптомите пък на бременност се проявяват след като има такава, другото си е ПМС...

А, не. "Съветът" дойде от вече бременна жена... Кво съм се била стегнала, да взема да чилна малко.

# 644
О това беше и моят “любим съвет”.
“Успокой се и спри да ходиш по лекари” Joy
И седя и обеснявам, че за да имам два миседа вероятно някъде има проблем и колкото и да съм спокойна той няма да изчезне сам.

Едно разбрах по пътя с моите проблеми, всеки държи да се изкаже по темата без да вложи никаква мисъл. Подминавайте ги момичета Heart

Стиснати палчета, чакам с нетърпение да грейнат по много двойни чертички!

Общи условия

Активация на акаунт