Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 46 008
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Аха ясно. Тоест след 2-3дни трябва да дойде, разбира се ако тестовете са верни.
А това ще означава, че съм с късна овулация? Цикълът ми трябва да дойде на 30.12… ужаас.. дано този път стане.
Благодаря за отговора!

# 526
Аха ясно. Тоест след 2-3дни трябва да дойде, разбира се ако тестовете са верни.
А това ще означава, че съм с късна овулация? Цикълът ми трябва да дойде на 30.12… ужаас.. дано този път стане.
Благодаря за отговора!

При мен както е така бледа и до вечерта се насища. Зависи при всяка е различно може да ти отнеме 2 3 дни, а може и 1 ден докато стане по-тъмна.

# 527
Здравейте,
Включвам се с въпрос. Забелязали ли сте повишаване на ТТ в периода след овулация до менструация? Измервам под мишница 37-37.2 и вече втори месец забелязвам, че това се случва в тази фаза на цикъла и се чудя дали е нормално?

# 528
Разбира се, че е нормално! Дори БТ (базална температура)е по-точен метод за засичане на О от лентичките. Спада в около или в дена на М. Ако има Б остава по-висока.

# 529
Здравейте!
Понеже за първи път си правя тестове за овулация, този положителен ли е според вас?

# 530
Да, действайте 🙂

# 531
Здравейте
Относно вчерашното ми питане дали теста е положителен, вчера действахме, днес и утре също да действаме нали?

# 532
Добре ще е, ако имате възможност 🙂

# 533
Добре ще е, ако имате възможност 🙂
Много благодаря! 😊

# 534
Здравейте момичета, отново съм аз с два въпроса..
И аз за първи път си правих тестове за овулация. Както виждате само и единствено на 21.01. и 22.01. са две чертички. Попринцип мислех, че трябва да е по наситена, за да е положителен. На 23.01. обаче нямаше вече никаква чертичка.
Това означава ли, че на 21-22.01. е била овулацията? Може би тези тестове са такива? Или пък не са верни…
Благодаря!

# 535
Здравей, Елизабет! Да, напълно е възможно тестовете на 21ви и 22ри да са били положителни. И при моето 1во следене на овулация, чертичките изглеждаха по същия начин и забременях. Така, че ако сте действали тогава супер! Пожелавам ти успех и чакаме да се похвалиш скоро с двете чертички Blush

# 536
Аз черти виждам на всички тестове.
За да е положителен, двете черти трябва да са еднакви или тестовата да е по-наситена от контролната.
Спазвате ли всички условия за правенето на тестове, по едно и също време ли ги правите, въздържате ли се от тоалетна няколко часа, следобед ли ги правите?
Положителен тест не означава, че това е денят на овулацията, а че тя ще настъпи в следващите 12-48ч.
Изглежда сякаш тогава е нараснал хормона, но не сте успяли да хванете в точния момент. Ако сте правили все пак опити тогава, има голям шанс да сте я хванали.

# 537
Правихме опити на 20.01. и 23.01.
Тестовете ги правих горе долу по едно и също време, без последните два, защото нямах възможност. Иначе се въздържах от тоалетна… дано вече стане…
Стискайте палци!
Благодаря много на всички, които ми отговориха!

# 538
Здравейте!
След положителния тест на 23, си направих на 24ти и отново беше положителен. Възможно ли е два дни подред да са положителни? И двата дни действахме дали според вас сме хванали момента? Снимката е от вчерашния тест.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 09:35 от Kalinafrantsova24

# 539
Да, абсолютно положителен, много хубав тест!
Възможно е два дни да имате положителен, на мен този ми изглежда по-положителен от предишния.
Хванали сте момента, може и днес да пробвате за късмет 😁 Успех!

Общи условия

Активация на акаунт