Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 931
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Да, правя. Объркала съм се, вчера е 14, а днес е 15 ден. Ами продължавам значи. Благодаря за отговора.

# 631
Здравейте момичета! Simple Smile Малко се обърках вече и реших да питам. Два месеца вече засичам О с лентички, но не знам дали нацелваме момента. Тестовете ги правя всеки ден към 19.00ч.,спазвам да не пия течности 2-3 ч. Снощи правих (15ден) според мен беше + и имахме полов контакт. Днес на обяд реших да проверя и излезна по-бледа според мен. А въпроса ми е : Това означава, че О е настъпила или минала вече. Първия тест е от снощи в 19.00ч,втория от днес в 12:00ч.

# 632
Здравейте момичетаа Simple Smile
Според вас положителен ли е теста за овулация?
Благодаря!

# 633
Пчеличка, настъпва до 48 ч. след положителен тест. Може да се отчетете и днес.

Елизабет, аз мисля че да.

# 634
  • София
Здравейте момичетаа Simple Smile
Според вас положителен ли е теста за овулация?
Благодаря!

Да и от мен Simple Smile

# 635
Пчеличка, моето положение е подобно, но тестовете са през 24 часа. Първият е също толкова наситен, като при теб и си мислех, че на следващия ден ще е категоричен +, но чертата излезе по-бледа. А днес дори е още по-бледа. И аз не знам какво да си мисля, или пикът е бил между тези 24 часа, или предстои...

# 636
Здравейте отново,
Прикачвам снимка, горният тест е от вчера, долният от днес (съответно 12 и 13 ден от цикъла с продължителност 28-32 дни). Вчера линията изглежда доста наситена, но ми се струваше, че и трябва още малко и очаквах днешната да е +, но уви. Какво мислите, възможно ли е да е бил + някъде между двата?

Здравейте, отново съм аз с молба за отговор. След тези тестове, следващите бяха още по-отрицателни, а днешния дори почти не му се вижда втора линия. Според вас има ли смисъл да продължавам с тестовете? Възможно ли е все пак пикът да е бил между двата от горната снимка или просто ще месец без овулация?

(за съжаление от светлината по време на снимките, не се виждат ясно чертите)

# 637
BatMum, възможно е да е бил между тях, но така или иначе самата овулация е 24-36 часа след това, така че не е фатално. Бих те посъветвала да не се напрягаш, ако не е чак толкова наситена, защото при мен никога двете линии не станаха нито еднакви, нито втората, да е по-наситена от контролната. Формулата е да си действате, когато виждаш, че има насищане, най-добре да се започне 3 дни преди очаквана овулация, така че и по-бледа линия би ти свършила работа Simple Smile И по-спокойно. Прекаленото напрягане само усложнява иначе приятния процес. Успех!

# 638
Благодаря за отговора и куража. Ние си действаме през ден така или иначе. Дано вече имаме и малко късмет, че след аборта миналата година всичко е.....

# 639
Здравейте момичета,дали този тест е положителен?Реших че започвам тестовете от днес,тъй като е 13 ден от 30-31 дневен цикъл, абсолютно не вярвах че днес може да е толкова наситен при положение че засичам ову от 3 месеца и до сега е на 15-16 ден,а днес е 13

# 640
Мисля, че му трябва още малко...
Здравейте момичета,дали този тест е положителен?Реших че започвам тестовете от днес,тъй като е 13 ден от 30-31 дневен цикъл, абсолютно не вярвах че днес може да е толкова наситен при положение че засичам ову от 3 месеца и до сега е на 15-16 ден

# 641
Моите изглеждат така ден преди положителния. Според мен утре ще се насити напълно, поне на база моя опит. Успех

# 642
Mimito5действайте си идните 2-3 дни, за мен си е положителен отвсякъде, при мен насищането беше доста по-малко от при теб, но с лентичките и гинеколог, потвърдихме, че си беше в точния момент, така че тествай си, но не чакай още много, а се обичайте докато се насища лентичката. Успех!

# 643
Положителен

# 644

Днес вече е +,може би?

Общи условия

Активация на акаунт