Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 880
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Как мислите в оволация ли съм момичета даите мнение

# 76
Съвсем скоро. Може би утре

# 77

Не сте в овулация, тя настъпва 24-48ч след положителен тест. Този тест още не е положителен.

Бубка, точно така изглеждат чертите след положителен тест.

# 78
Направих още един три часа по-късно, но май и на него още малко му трябва. Според вас - да действаме ли днес или е по-добре да запазим повече “здрави момчета” за утре (вчера действахме).

# 79
Направих още един три часа по-късно, но май и на него още малко му трябва. Според вас - да действаме ли днес или е по-добре да запазим повече “здрави момчета” за утре (вчера действахме).

Според теста още не е достигнат пикът на хормона, а овулацията настъпва между 24 и 48 часа след максималното ниво на LH, т.е. след положителния тест за овулация. Ако ви се действа, действайте Simple Smile пикът може да е и след ден-два.

# 80
Ох, само стискам палци да има пик и овулация …

# 81
Ох, само стискам палци да има пик и овулация …

Ще имааа Simple Smile действайте с тестовете и с любовта Smiling Imp

# 82

Не сте в овулация, тя настъпва 24-48ч след положителен тест. Този тест още не е положителен.

акога трява да е положителен за първи път ги правя кога трябва да е положителен мнение моля

# 83
Когато тестовата черта е наситена повече от или колкото контролната.

акога трява да е положителен за първи път ги правя кога трябва да е положителен мнение моля

# 84
Момичета това са тестовете от вчера и последния е от днес какво мислите в оволация ли съм кажете моля ви даитеми мнение вече не знам какво да правя

# 85
Според мен никой от тези тестове не е положителен все още. Продължавайте и следващите дни. Чертите трябва да станат еднакви или тестовата да е по-наситена от контролната.
И както вчера ви казах, овулацията ще е 24-48ч след положителния тест, така че не сте в овулация сега.
Спазвате ли инструкциите за употреба да не пиете вода и ходите до тоалетна няколко часа?

# 86
Аз също смятам, че все още не сте в овУлация.

# 87
Момичета, аз се обърках. След вчерашния тест мислех, че днес предстои положителния, но днес тестът е малко по-блед.. Случвало ли ви се е? Как да го тълкувам?

# 88
Случва се, тестовете за овулация не се насищат както тест за бременност, или поне не винаги.
При мен на единия ден имаше едва забележима черта, а на следващия беше положителен. Просто трябва търпение и да не спирате с тестовете.

# 89
Случва се, тестовете за овулация не се насищат както тест за бременност, или поне не винаги.
При мен на единия ден имаше едва забележима черта, а на следващия беше положителен. Просто трябва търпение и да не спирате с тестовете.

Да го повторя ли по-късно днес според вас или утре направо?

Общи условия

Активация на акаунт