Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Според мен няма нужда от няколко теста на ден.
Продължете с тестовете всеки ден до положителен резултат.

# 91
  • София
Здравейте момичета, положителен ли е теста, следобед дали да направя още един или утре отново?

# 92
Положителен е. Попринцип се правят, докато чертата започне да избледнява, понякога може да има повече от един положителен тест. Направете един утре и ако избледнява, няма нужда от повече.

# 93
Момичета не е ненормално през летните месеци цикалът да прескача и да няма овулация. Знам това от моя АГ, който ми сподели, че се случва доста често. Миналия месец цикалът ми беше с продължителност 37 дена. Положителен тест имах на 23-ти ден, но дали е имало годна яйцеклетка толкова късно по скоро-не. Записвам се в темата и желая на всички не само положителни тестове за овулация, но такива и за бременност. Днес ми е 15 ден и съм с положително тестче. Дано това е моят месец. Ще направя едно и утре за по сигурно.

# 94
Здравейте. В сряда бях на профилактичен преглед и нещата са ок. Докторът каза, че има спукан фоликул от ляво. В интерес на истината имах някаква слуз за кратко. Да обаче сега ми е 12 ден и от два дни има доста слуз и сега силно ме болят яйчниците и смятам, че е овулация. Вчера и днес правих тестове и са положителни. На какво може да се дължи това ? Не знам как да го задам въпросът, но май няма как да съм имала 2 овулации, а освен това тестовете сега са положителни.Щом сега ми е овулацията, какво точно е видял лекарят, не знам ?

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 23:35 от veseuka

# 95
Ззравейте момичета, за първи път този месец ще ползвам тестове за овулация, все още не съм се насочила какви да взема, но въпроса ми е друг. Цикълът ми е м/у 30-35 дни два месеца вече подред идва на 35, М. трае 7 дни. Този месец дойде на 13.08, но забелязвам,че е много слабо та предполагам, че ще трае най-много 5 дни. Въпросът ми е от кога да започна с тестовете за овулация и понеже приемам Фолиева киселина тя има ли някакво влияние над овулацията?

# 96
Фолиевата киселина не влия на овулацията. При 30-35 дневен цикъл можеш да започнеш да се тестваш от 11ти ден. Поне на мен в аптеката ми казаха да започна от тогава /моят цикъл е 30-32 дни/

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 11:09 от licorne

# 97
Здравейте, момичета. Аз продължавам с ову-тестовете и опитите. Засега нямаме успех. Днес си направих ову-тест от любопитство (цикълът ми е на 25-26-ти ден, т.е. днес ми е 24-ти ден и скоро трябва да ми дойде). Получих малко по-висок резултат от последния път - това нормално ли е? И да - видимо чертичката беше по-тъмна от последната, не е от снимката.

# 98
Ох и аз на 24ти ден направих 1 тест за овулация, за да изпробвам 1 приложение. Иначе миналия месец бях решила да не правя тестове и не съм се тествала през останалите дни. Резултатът ме учуди, прикачвам го за мнение и от вас. По принцип цикълът ми откакто бебеправим е почти винаги 32 дни. Много ми се струва наситена чертата за 24ти ден. Вчера пак направих тест и втората линия беше доста по-бледа. Чудя се дали е възмоно О да ми е била толкова късно този месец. Цикълът ми закъснява няколко дни.

# 99
Ох и аз на 24ти ден направих 1 тест за овулация, за да изпробвам 1 приложение. Иначе миналия месец бях решила да не правя тестове. Резултатът ме учуди, прикачвам го за мнение и от вас. По принцип цикълът ми откакто бебеправим е почти винаги 32 дни. Много ми се струва наситена чертата за 24ти ден. Вчера пак направих тест и втората линия беше доста по-бледа. Чудя се дали е възмоно О да ми е била толкова късно този месец. Цикълът ми закъснява няколко дни.

# 100
Да, изглежда доста наситена. Дано да се е получило Simple Smile

# 101
Здравейте момичета, положителен ли е теста или му трябва още понеже за първи месец правя тестове за овулация ?
Благодаря 🍀

# 102
Още му трябва, да станат еднакви двете линии.

# 103
Здравейте, момичета,

Имам въпрос - трябва ли втората чертичка да се насища все повече с наближаване на овулацията? Според календара на телефона ми, овулацията ми трябва да е утре, но втората чертичка е все така бледа последните 5 дни.

Имах биохимична предходния месец и най-вероятно и това оказва влияние, но все пак се чудех възможно ли е утре да стане значително по-ярка или по-скоро съм я изпуснала този месец. Simple Smile

# 104
Възможно е, при мен точно така беше. Качвала съм снимки назад в темата.

Общи условия

Активация на акаунт