Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 897
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета,

Имам въпрос- цикъла ми е (26-32) днес ми е 18ти ден правя си тестове за овулация от 10ти ден, но все още нямам положителен. На 16ти ден бях на преглед има фуликул 14мм. Имам ли шансове този месец за Овулация или не?

Теста от 18ти ден е същия като този от 17ти

# 106
Твоя цикъла е кога е започнала?
Здравейте, момичета,

Имам въпрос- цикъла ми е (26-32) днес ми е 18ти ден правя си тестове за овулация от 10ти ден, но все още нямам положителен. На 16ти ден бях на преглед има фуликул 14мм. Имам ли шансове този месец за Овулация или не?

# 107
На мен ми изглежда сякаш пикът е бил някъде между 16ти и 17ти ден.

# 108
Започна от 03.08 продължава 7 дни
 И ако пик-а е бил на 16-17 дали днес и утре ще е късно за опити?

Твоя цикъла е кога е започнала?
Здравейте, момичета,

# 109
Здравейте момичета,искам да ви попитам какви симптоми имате преди и повреме на овулация.Пробвах с ленти не ми се получи,цикъла ми е много нередовен откакто започнахме бебеправене,не мога да засека овулацията.Цикъла вече ми е скъсен от 5 на 3 дена.Възможно ли е да съм в овулация.след цикъл?Защото усещам някои симптоми на овулация

# 110
Ето го и моето положение. Миналия месец не правих тестове ядосах се, че уж имах положителни и въпреки това не стана. И просто повече св обичахме. За мое разочарование и миналия месец не се получи. В миналите 2-3 месеца цикъла ми беше с продължителност 30-31 дни и засичах овулация на 16-ти ден. Последния цикъл ми беше 34 дни, и започнах наново с тестовете. И се старая да бъда по-спокойна. Инъче когато видех положителен тест усещах болка в яйчноците като не  мога да я определя точно от коя страна, както и болка при секс (не винаги). Понякога и по-обилно разтегливо течение, но св случва преди положителния тест.

# 111
  • София
Ето го и моето положение.
Скрит текст:
Миналия месец не правих тестове ядосах се, че уж имах положителни и въпреки това не стана. И просто повече св обичахме. За мое разочарование и миналия месец не се получи. В миналите 2-3 месеца цикъла ми беше с продължителност 30-31 дни и засичах овулация на 16-ти ден. Последния цикъл ми беше 34 дни, и започнах наново с тестовете. И се старая да бъда по-спокойна. Инъче когато видех положителен тест усещах болка в яйчноците като не  мога да я определя точно от коя страна, както и болка при секс (не винаги). Понякога и по-обилно разтегливо течение, но св случва преди положителния тест.
Отрицателни са всичките. Може би след 2-3 дне ще е +, което не означава, че ще има О. От колко време опитвате?

# 112
Значи цикъла ви е 30-31 обаче трябваше на 16 - ти ден, но не е 13-ти ден.Защото 12 ти ден до 14 ден няма положителен тест, защото цикъла ви е 30 ден. Но 15 ден до 20 ден ще ги има положителен тест. 30  - 14 = 16 ден е трябва да има положителен тест до 20 ден.
Ето го и моето положение. Миналия месец не правих тестове ядосах се, че уж имах положителни и въпреки това не стана. И просто повече св обичахме. За мое разочарование и миналия месец не се получи. В миналите 2-3 месеца цикъла ми беше с продължителност 30-31 дни и засичах овулация на 16-ти ден. Последния цикъл ми беше 34 дни, и започнах наново с тестовете. И се старая да бъда по-спокойна. Инъче когато видех положителен тест усещах болка в яйчноците като не  мога да я определя точно от коя страна, както и болка при секс (не винаги). Понякога и по-обилно разтегливо течение, но св случва преди положителния тест.

# 113
Според вас в овулация ли съм. 17 ден ми е. Hearts

# 114
Не, не сте в овулация. Тестовете са положителни, което значи, че овулацията ще настъпи в следващите 24-48ч. Действайте!

# 115
Благодаря ви от сърце!

# 116
Ето го и моето положение.
Скрит текст:
Миналия месец не правих тестове ядосах се, че уж имах положителни и въпреки това не стана. И просто повече св обичахме. За мое разочарование и миналия месец не се получи. В миналите 2-3 месеца цикъла ми беше с продължителност 30-31 дни и засичах овулация на 16-ти ден. Последния цикъл ми беше 34 дни, и започнах наново с тестовете. И се старая да бъда по-спокойна. Инъче когато видех положителен тест усещах болка в яйчноците като не  мога да я определя точно от коя страна, както и болка при секс (не винаги). Понякога и по-обилно разтегливо течение, но св случва преди положителния тест.
Отрицателни са всичките. Може би след 2-3 дне ще е +, което не означава, че ще има О. От колко време опитвате?
Знам, че са отрицателни. Просто споделям до момента как е положението. Този месец ни е 5-ти. Имам едно дете на 7 годинки, забременях на 3-тия месец опити. Не съм правила тестове. Просто правихме секс в дните, в които имах болки ниско долу, един починахме и следващите 2 отново. И забременях. Сега за второ е по-сложно.

# 117
  • София
Мили момичета, аз идвам да се похваля с положителен тест за бременност и да пожелая на всички това щастие. Бъдете здрави и се обичайте!

# 118
Честито!!!Пожелавам ти лека бременност и да си имаш едно здраво и сладко бебче
.Усетили ли нещо преди да видиш двете чертички?

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 14:28 от Vicodental

# 119
Мили момичета, аз идвам да се похваля с положителен тест за бременност и да пожелая на всички това щастие. Бъдете здрави и се обичайте!
Страхотна новина! Честито!!! Лека бременност, и успех. А, сега разкажи колко дълъг е цикъла ти, на кой ден имаше положителен тест, и кога правихте опити?

Общи условия

Активация на акаунт