Тест за овулация - въпроси / тема 13 /

• 45 992
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Здравейте, извинявайте ако е питано, но ако овулацията вече е минала тестът ще покаже ли някаква втора черта?

# 541
Здравейте, извинявайте ако е питано, но ако овулацията вече е минала тестът ще покаже ли някаква втора черта?

Тестовете за овулация почти винаги имат втора черта.

# 542
Здравейте отново момичете!
Отново съм аз с въпрос, не е по темата, съжалявам, за което, но при темите с този въпрос не ми отговарят. От вчера вечерта имам придърпвания ниско долу в корема. Понеже тук съм писала кога ми беше овулацията и кога правихме опити, цикълът ми трябва да дойде чак на 08.02, исках да попитам трябва ли да се притеснявам, дали е възможно да е от имплантиране или си въобразявам причината?
Още веднъж се извинявам, че питам в не конкретната тема!

# 543
Ако трябва да ви дойде чак на 8ми, то дотогава има 12 дни, да не сте сега в овулация и затова да усещате това придърпване?

# 544
Ако трябва да ви дойде чак на 8ми, то дотогава има 12 дни, да не сте сега в овулация и затова да усещате това придърпване?
Вчерашният ми тест за овулация беше отрицателен.

# 545
Сега погледнах, че сте имала положителен тест на 24. 01, тоест овулацията е била най-вероятно на 25-26.01 и не усещате имплантация, тя се случва около 7-10 дни след овулация, а не 1-2 дни.

# 546
Сега погледнах, че сте имала положителен тест на 24. 01, тоест овулацията е била най-вероятно на 25-26.01 и не усещате имплантация, тя се случва около 7-10 дни след овулация, а не 1-2 дни.
Добре, много благодаря!

# 547
Момичета, аз и този месец започнах с тестовете, това ми е втори.
Вчера чертата беше наситена, приложнеието я определи като high, но определено тестът не беше положителен. Днешната чертичка е значително по-бледа, а спрямо цикъла, овулация трябва да има след 2-3 дни. Това нормално ли е? Утре пак ще направя нов тест, пак по същото време, не приемам течности поне 2 часа преди теста. Благодаря!

# 548
Ако можете, качете снимки.
Иначе колко дни е цикълът и днес кой ден е?

# 549
Аз съм с къс цикъл 24-25 дни. Горните 2 снимки са от днес. Реално днешният е значително по-блед.

# 550
Нормално е да има такива отклонения, продължете още няколко дни и най-вероятно ще видите положителен тест 🙂

# 551

Какво мислите момичета ?

# 552
За мен е положителен 🙂

# 553
Пак аз, днес 9ти ден, а чертата става още по-бледа. Много съм изненадана - ако овулацията настъпва до 48 часа след положителен тест, означава ли, че може да съм изпуснала да я хвана с положителен тест за овулация. Аз съм с къс цикъл, предишната бременност беше настъпила при ранна овулация (до 10  ден от цикъла според док) или може да няма овулация този месец? 

# 554
На мен ми изглеждат нормално чертите. Ако мислите, че сте я изпуснала, то започнете следващия месец по-рано.
Аз лично мисля, че тепърва ще предстои.

Общи условия

Активация на акаунт