Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 942
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Преди го нападаха поотделно, сега - заедно, ама нищо де, той не се оплаква според мен, харесва му! Grinning

Миднайт, от опит говоря - и аз не се чувствах готова да стана родител преди време, но, когато имаш правилния човек до теб, си готова и още как. Доколкото си спомням, Ханде в интервюто при Ибрахим, каза, че много иска да бъде майка и се чувства готова. Wink

# 241
  • София
Ох, и добре че Ханде не е била готова да става майка. Господ си знае работата.
 А иначе това което се разпространява, че Ханде не е искала да има дете от Мурат, до този момент никой от двамата не са го споменавали официално. Така, че може и да е пуснато, като някаква причина за раздялата.

Скоро прочетох, че Ханде и Керем обмислят вариант за сватба, но тя евентуално може да се състои  през другата година. Все още няма нищо официално. Може би зависи и от професионалните им ангажименти. А знае ли човек, дали няма да се наложи и по-бързо да я направят. Ако напът тръгне едно малко Бамбиронче.

А тази малка палавница Мави е невероятен бонбон. Пожелавам на Ханде едно такова бижу.

# 242
Мави , неглиже и дзен...сладурана

# 243
Линде, дори това да е причината, никой няма да си каже. Представяш ли си Мурат, да излезе и да си признае, че Ханде не иска дете от него. Или Ханде, да го унижи след години връзка.

# 244
  • Плевен / София
Може да ви разваля романтичната сватбена идилия в темата, но според мен нито Керем, нито Ханде са на вълна сватба, още повече наследници. Причини много, основно работа и договори. Не, че е лошо да се оженят, но повечето май предпочитат да живеят на семейни начала.
И да попитам Ханде ханъм, кога ще снима Керем бей в нейната кухня да приготвя нещо за хапване? Е, тогава фандома ще е полудее...
Кога ще се врекат Еда и Серкан оставям на Айше да реши. По скоро Айдан да е млада булка, а Еда шаферка и се сещам за филма " Свекървище". Айдан започва да прилича на героиянта на Джейн Фонда.
И сутрешен ала Керем, визирам прическата

Скрит текст:
Да....май е така...Тези сладури от досто години живеят заедно, но не се женят...Залюбиха се в един проект, в който играеха двойка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 245
  • София
Така… първо предложение за шапка на следващата ни тема. Blue Heart

Знам, че тепърва ще имаме нов материал, но много ми хареса тази сцена и исках да я предложа. Heart Eyes

# 246
  • Пришълец
Бърборанке,  да ти кажа не е рано. Хубаво е да се нахвърлят идеи... Епизод може и да няма другата седмица, но в темата не спира да се пише и е добре този, който ще я пуска да е наясно какво ще използва.
Досаждам, но да попитам някоя от вас иска ли да се пробва? Ако не, продължаваме по познатия начин.

# 247
  • София
Тези двамката са си лика прилика. Ханде съвсем се промени. Беше по-затворена, по-сериозна. Не съм я виждала да се шегува и майтапи, както го прави сега с Керем. Ето какво и е липсвало. Когато беше с Мурат, тя като че ли беше негов придатък, докато с Керем е напълно равностойна. Може би това се дължи донякъде и до разликата в годините с Мурат. Той е с 10 години по-голям. Тези младежки лудории и закачки явно не са му били интересни. Керем разнообрази живота й. Той непрекъснато се шегува. Създава едно настроение. Животът и без това е напрегнат, трябва сами да си го правим по-лек.  Може би точно това е, което Ханде е видяла в Керем. Това е липсвало от връзката й с Мурат. Керем я прави щастлива и я кара да се чувства значима.

# 248
Гости, миналата година половина  на Йозге и предложи,поне сега се водят сгодени.
Сори, за офтопика.
Идеята за шапка ми харесва.

Не бяха ли казали от екипа, че ще има Интернет йозет или да  очакваме нещо...май още чакаме..

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:49 от Slawena

# 249
  • София
Доста двойки предпочитат съжителство без брак, но аз лично смятам, че сватбата е прекрасен повод, който оставя много хубав спомен у човека. Тоест стискам палци Ханде и Керем да направят една красива сватба по техен си вкус - така, както те си я представят. Дали шумна и пищна, или в тесен семеен кръг, те ще си решат. Simple Smile

Засега това е предложението ми за шапка. Ако ми хрумват нови идеи, ще ги споделям и така - заедно ще си изберем нещо. Wink

Сегашната шапка много ми допада. Май ми е една от любимите. Просто са страхотни моменти с тримата ни любимци. Heart

Това за интернет йозета май беше фалшива информация от фенски профил на Айше или се бъркам?

# 250
Да си помърморя като една бъдеща свекърва, но трябваше да има на нещо някаква Интернет версия, да гледам как на Ханде и поруменяват бузите, а на Керем ушите. 🙃

# 251
Привет прекрасни, наминавам отново да ви развеселя.  Ето какво се очаква от един баща - да удовлетвори всяко желание на любимата си дъщеря.

# 252
Ето Йозге и Гьокберг се залюбиха на снимачната площадка и сега вече са сгодени и мислят за сватба.

Защо пък и нашите Ханде и Керем не направят същото след края на сериала. И двамата в интервюта  казват че са готови за семейство.?

Ново от Керем на снимачната площадка

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 18:37 от azisiq

# 253
И в зелено й отива. Всичко й отива. Green Heart

# 254
  • Пришълец
Нови, от шести сезон на Aynen Aynen

Така е, Слънце - едва ли има цвят, който да не й отива на нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт