Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 945
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
Sparkling HeartДобра вечер, момичета!
https://www.youtube.com/watch?v=ffsAg86VkK4
Първия кадър е за валидол! Sweat

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 19:27 от Yassy_N

# 256
Днес снимат в някакъв колеж/училище, поне това се вижда на снимките. Сигурно Еда и Серкан ще записват Кираз.🍒

Докато не излезе снимката на Ханде с бялата рокля, си мислех, че може да снимат сватбата на Еда и Серкан. Обаче силно ме съмнява Еда да е облечена по този начин. Може пък да е някакво награждаване, нещо като паралел на това от тийзъра на 2-и сезон. Иначе ми се иска 1-2 епизода преди финала да гледаме женени ЕдСер, а може и бременноста на Еда.😍 Искам да видя как Серкан ще я обгрижва постоянно и няма да се отделя и за миг.❤

# 257
Само да напомня:
Остават само 2 дни до края на гласуването за наградите на Murex D’or 2021
Може да подкрепите нашите тук: murexdor.com/vote  и да ги видим на червения килим на 12 август Wink

П.С.
Хора от екипа обещават, че тази седмица когато няма да има епизод ще ни пуснат обещаните кадри в интернет, за които Айше спомена.

Gift Heart Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 20:05 от mi_si

# 258
Момичета, здравейте!
Благодаря ви! За всичко, което споделяте! За уюта и възможността да разхвърлям мислите си тук, когато намеря време.
Със закъснение благодаря за красивите и вълнуващи лични истории!
На всички ви, от сърце желая до вас да е човека, с който уникалното усещане за сродност, хармония и щастие никога не ви напуска!
А на настоящите и всички бъдещи мами: -нека децата ни растат здрави и усмихнати, нека вървят уверени и щастливи по собствения си път, нека винаги са наша гордост и сила!

Красиви и емоционални сцени и в последния епизод. Айше, понякога доста силно, понякога по-неуверено ни води в своята „наша“ приказка. Стъпка по стъпка, къде напред, къде назад, ни показва как двама души, наранени дълбоко от безмерната си любов, се учат отново да я изразят и изживеят заедно.

Очаквания...
Еда от време на време ме дразни с поведението си. На моменти е по-детски егоистично и неуважително. Не знам дали мога да го оправдая само с дълбоката рана от миналото и желанието да скрие страстта, която изпитва към Серкан. Последните два епизода ми се губи търпеливата, състрадателна, чувствителна Еда. Очаквам да ѝ върнат съпричастността и ни покажат една по-зряла Еда.

Най-последователно изгражданият образ е на Дениз. Повърхностна, уверена в безсмислиците си, самодостатъчна. Така показана никой не очаква някакво развитие в характера ѝ. Но има оригинални хрумки, като почнеш от избора на подаръци, воденето на интервю за работа, избора на фирми, с които да работи... Струва ми се, че зад цялата ѝ самонадеяност се крие едно голямо, самотно, чувствително сърце. Очаквам да ни го покажат така леко и забавно, както досега детинските ѝ капризи и пристрастия.

Двете „сестрички“ АйАй, след като изкрещаха пред всички болката си, се надявам да спрат да викат, да спрат да се съревновават и да се пречкат в живота на любимците си.  Да престанат да правят глупости и да се превърнат в най-любящите и уважаващи внучето си баби. Ако не се вразумят, да се появява баба Семиха и им „свие сармите“. Тъкмо с нея ще се появи шофьорчето ѝ Тахир, защото ми трябва за Мело. (Едва ли ще стане, ама до тук само него харесах за Мело.) Тя заслужава някой, който истински ѝ се възхищава. Който е готов да отдаде цялото си уважение и обич само за нея.

Такааа...Оказва се, че „конярчето“ е Кемал бей. Случайна среща след години. Огорчена и несигурна в брака си Айдан. Развълнувани, опиянени, отдали се на чувствата си зачеват Серкан. Само дето Айдан няма спомен за този „паметен“ акт. Отново интересен паралел между чувствата на Мело по повод забравената целувка от Бурак и тези на Айдан, забравила какви ги е вършила.
Интересно ми е как Айдан ще поднесе истината на Серкан и Кемал. Нестандартно решение за „обща епилация“. Опасявам се, че Айдан ще бъде „ощавена“ от шока, болката, разочарованието на тези прекрасни мъже. Не се съмнявам в отиграването на тези чувства от Керем и Синан. И се надявам да ни върнат онази Айдан, която харесвахме.

По мои сметки вече трябва да снимат 8-ми или 9-ти епизод. Там някъде на мен ми се ходи на свадба на Еда и Серкан. Иска ми се да не е нещо грандиозно. А само тяхно и много романтично. С Кираз и свидетели семейство Пъръл и Енгин. На място, където няма история за невъзможна любов между богове и простосмъртни. На място, където историята разказва за голяма, взаимна, красива любов.
От кадрите в бяло не ми се струва, че подготовката е за свадба на Еда и Серкан. Може да бъркам. А може да направим и обща свадба – с мама Айдан и тате Кемал.

Харесвам избора на книги, които ни показват в сериала. Затова бях любопитна коя е книгата подарък от Серкан за Еда. С голям зор успях да разчета надписа „Aşk ve Gurur“. Буквално се превежда „любов и гордост“. Оказа се, че това е Джейн Остин и турския превод на „Гордост и предрасъдъци“. Ново елегантно намигане от Айше Кутлу. Гордост и предрасъдъци - най-краткото и точно описание на епизодите от 2-ри сезон до тук. Очаквам в следващите да видим как се рушат стените от гордост и се изкореняват дълго подхранвани предрасъдъци.

Приятна и прохладна вечер, прекрасни феи!

# 259
Керем учи Мая да кара скейтборд.😍Ех, че му отива...
https://instagram.com/stories/hakangencann1903/26192288508209595 … edium=share_sheet

# 260
S ...v, + 1 за всичко казано. И аз си бях "заплюла" помощника на бабане за Мело. Пък и той се захласна по нея. Този Буба ми е неподходящ по всякакъв начин за нея. 😣Доста грозна проява на Еда с изгонването на терасата, никак не ми беше ок!  Айдан не знам каква шестица от тотото е уцелила с Кемал бей, ама такава търпелива, неувяхваща и неспирна любов има пред себе си, дали я оценява! Чудна жена, не помни зачеването на Серкан, много буби и лазят по главата и това си е! За книгата и аз се чудих, Еда само кимна харесващо с глава! Айфи ханъм и тя нещо издиша, дано си намести мислите!

# 261
Като гледам клипчето на Керем с Мая, все повече съм склонна да се доверя на бразилската гадателка, че Бамби и Зетя ще имат дете през 2022 г ..... те толкова много "дърпат" вселената за опашката, че няма начин скоро да не ги огрее...  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново от Aynen Aynen

Инфо:
Най-обсъжданите актьори в турските социални мрежи от 15 юни до 15 юли 2021 г. според Somera

Същата класация, но при актрисите Simple Smile

В седмичната класация на DigiLUP, Ханде е № 1

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 21:12 от mi_si

# 262
  • София
Ханде явно е с Гамзе и Джанер на вечеря. Въпросът е дали Керем е с тях. Как мислите? По двойки ли са? Heart Eyes

# 263
Ханде явно е с Гамзе и Джанер на вечеря. Въпросът е дали Керем е с тях. Как мислите? По двойки ли са? Heart Eyes

И аз тъкмо идвах с тази снимка. Според мен и Керем е там. Иначе как без зетя? 😁Навярно вечерят по семейно.
Обаче Ханде е толкова красива. Излъчва едно спокойствие и хармония.😍
Само да не ги нападнат ония глупавите журналисти, че ще им развалят вечерта!

# 264
  • София
Хайде да ви дам жокер, момичета.  

Доколкото разбирам на тази вечеря не са само двете семейства. Пише, че с тях е и  Чаала Йозтюрк, дъщеря на Галип Йозтюрк.

Допълвам се, момичета. Тази Чаала Йозтюрк била дъщеря на Галип Йозтюрк. Той е грузински гражданин, собственик на Metro Group of Companies и президент-основател на „Федерацията на турските шофьори на автобуси“, създадена през 2005 г.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 22:34 от БлагаВест

# 265
Само да напомня:
Остават само 2 дни до края на гласуването за наградите на Murex D’or 2021
Може да подкрепите нашите тук: murexdor.com/vote  и да ги видим на червения килим на 12 август Wink

П.С.
Хора от екипа обещават, че тази седмица когато няма да има епизод ще ни пуснат обещаните кадри в интернет, за които Айше спомена.

Gift Heart Heart Eyes

За какви кадри става въпрос? Нещо съм изтървала коментарите относно тях? Може ли да ми обясните ако може разбира се?
А иначе Ханде е красива всеки ден и Керем сигурно е с нея . Вечерят си по семейно.

# 266
  • София
Привет!
Мисля си за Мело...
В целия сериал досега мъжете се влюбват само в красиви, стройни жени...
Редно е Айше да измисли нещо и за прекрасната Мелек...

# 267
  • София
Azisiq,  Ханде, сестра й Гамзе, зетя Джанер и новият зет Керем са на вечеря на Босфора.

Ето и снимки от Гамзе на път към ресторанта.

И отново ги слагам нашите сладури. Много са официални и красиви.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 22:48 от БлагаВест

# 268
Като гледам клипчето на Керем с Мая, все повече съм склонна да се доверя на бразилската гадателка, че Бамби и Зетя ще имат дете през 2022 г ..... те толкова много "дърпат" вселената за опашката, че няма начин скоро да не ги огрее...  Stuck Out Tongue Winking Eye
[img width=250 height=3
Инфо:
Най-обсъжданите актьори в турските социални мрежи от 15 юни до 15 юли 2021 г. според Somera

Същата класация, но при актрисите Simple Smile

В седмичната класация на DigiLUP, Ханде е № 1

Ай, ами те си вървят по двойки от сериалите. 😉 Между другото Алп и Айча вече ги спрягат, че има и още нещо между тях! То сериал да не започне, веднага започват с предположенията.🙂 Приказката ми е много свежа да ви кажа и музиката е зареждащо лятна. Малко офтопик да ви сложа, ама са сладури:

# 269
Красивата и сладка Кираз

Явно това е от предстоящите епизоди

Общи условия

Активация на акаунт