Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 946
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Ханде явно е с Гамзе и Джанер на вечеря. Въпросът е дали Керем е с тях. Как мислите? По двойки ли са? Heart Eyes

Не, аз съм до Ханде. Мен гледа така влюбено, какъв Керем, какви 5 Лева 😆

# 271
Налбантова, а кво яде Хандето , че е толкова слаботелесна?

# 272
Ами храни се според луната. Сега била на режим - кекс и лимони, но не й понасят лимоните и кара на кекс само, домашно приготвен 🙄

# 273
  • Пришълец
Сега остава да кажете и че е по рецепта на Керем Satisfied

На няколко пъти ги мяркам тези кадри днес в Туитър, не разбрах защо са така споделяни, но накрая не устоях и ги донесох. (С намигване към Лейди Лаура Wink)

И продължението: "когато те има теб си само ти" Heart

# 274
Добро утро, момичета!
Марги, благодаря!😍 Ето и аз рано, рано се записвам в темата!😇 Много е хубава и цветна! Точно в мой стил! 😁😋

Този седмица, като няма да има епизод се надявам да наваксам с преведените серии! 😊
След като Еда, заключи Серкан на терасата, аз очаквах сутринта да е в леглато ѝ, но явно Айше не се е сетила! Така де, една заключена врата ли ще го спре! 😆
Миси, закъсняваш с утрешния блог! 😘

# 275
Flowers Hibiscus Добро утро и от мен , прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 276
  • София
Добро утро момичета!
Пожелавам ви един много приятен летен, съботен ден.

Аз преминавам на сутрешните закуски на Ханде. Разбира се без ягоди, но задължително с черешки.  Прекрасни плодове, съчетани с едно много силно и вкусно кафе.

Посетители на същият ресторант , в който снощи са били Ханде и Керем коментират, че Керем е дал сакото си на Ханде, да се наметне, защото е било хладно. Там вечер обикновено си подухва.  Кавалер си ни е Керемчик. Пази си момичето да не настине.

# 277
  • Пришълец

Добър ден! Sunglasses Stuck Out Tongue Winking Eye

# 278
  • София
След снощната среща край Босфора, Чаала Йозтюрк и Керем са се последвали взаимно в Туитър.

# 279
  • София
Purple Heart Здравейте, момичета! Purple Heart

Аз също реших да си спретна един маратон с преведените на български серии в паузата до новия епизод на 28-ми юли. След като снощи изгледах 40-ти епизод, идвам с няколко коментара:
- Айдан не ме подразни, за разлика от Айфер, която ми е много мрънкаща, много негативна. Не ми харесва това, че подкрепя Еда да крие Кираз от Серкан и че се опитва да я сватоса с Бурак.
- Айдан, Кемал и Сейфи засега са ми приятни и забавни. Откривам логика в държанието на Айдан и я оправдавам. Симпатична ми е дори.
- Бубата определено ме дразни с държанието си, с това нон-стоп да е около Еда и Кираз. Личи му, че е влюбен в Еда, но това не го оправдава. Трябва да е разбрал, че тя няма интерес към него и да се одръпне малко.
- при първата среща на Кираз и Серкан си личи, че Мая все още е притеснена и играта й не е толкова убедителна. Но според мен проблемът е и в сценария, и режисурата. Жестовете и мимиките й не ми стояха на място. Особено когато се качи в колата, започна да я пипа с ръчички, да издава странни звуци и т.н. Не разбирах какво става, честно казано. Радвам се, че Мая се сближи с ХанКер, защото съм сигурна, че сега доста импровизират в сцените и са по-скоро себе си. Но определено им се получава играта на семейство.
Ами това е в общи линии. Епизодът ми хареса. Беше добро начало и даде заявка за интересни следващи епизоди. Simple Smile

Напомням ви за анкетата за най-добър актьор отново (сори, ако ставам досадна). Но това е по-скоро за дамите от балкона. Много ми се иска Керем да мине 100 гласа.
Оставям линк още веднъж:
Скрит текст:

Nature Dizzy Шеметен уикенд ви желая! Nature Dizzy

# 280
# 281
  • София
Винаги, когато погледне Ханде, Керем гледа като омагьосан! Тази красота е невероятна. Всеки на негово място ще гледа така.

# 282
Ново от Vogue Flowers Hibiscus

https://www.instagram.com/p/CRbfbzyNazs/

От днес сериала започва излъчване в Доминиканската република.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 18:38 от midnight__sun

# 283
Снощи никой папарак ли не е засякъл Керем и Ханде  на излизане от заведението 🤔

# 284
Очарователна и неотразима Ханде

А за Керем какво да кажа освен че е прекрасен като Ханде и двамата са си идеална двойка един за друг са си.

На Еда всеки цвят й отива

Доминикана са късметлии че започва излъчването на сериала. Надявам се през новия сезон тук в България някоя бг телевизия също да го закупи.

Общи условия

Активация на акаунт