Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 952
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чудех се аз, откъде ми е позната историята на Айдан, Кемал и Серкан… и се сетих! В “Истанбулска невеста” имаше нещо подобно - Есма султан (стожер на семейство Боран) се е омъжила за “правилния за нея мъж” вместо за любимия такъв. Защото любимият е бил от бедно семейство, въпреки че баща й го е образовал, грижил се е за него. След години се срещат. Той вече е преуспял адвокат, с име и положение в обществото. Оказва се, че първородният син на Есма (Фарук), който е и главният герой в сериала, всъщност е син на младежката любов на Есма. Той беше любимецът в семейството и с гордост носеше фамилията Боран. След като истината се разбра, нямаше смяна на фамили и т.н. Не си спомням с подробности какво се случи, защото точно тези епизоди ги превъртах с мишката, да си призная. Но помня, че ме озадачи фактът, че главният герой се оказа извънбрачен син, още повече фактът, че жена на години и от род, спазващ традициите, е имала вземане-даване на младини с мъж, че е и забременяла. Стори ми се много смело сценаирийно решение за турски сериал. При нас е горе-долу същото. Че дори и фамилиите си приличат - Боран / Болат.

# 286
Сладката Масал(Кираз)

# 287
  • Пришълец
Бро, личи си, че си използвала мишката при гледането на Невестата. Stuck Out Tongue Winking Eye Всъщност и аз имам пропуски, дългите сериали ме отегчават, но точно тази част си я спомням.
Вярно е, че имаха съмнения дали първородният син на Есма султан - Фарук е дете на починалия й съпруг Февзи, но се оказаха всъщност безпочвени. И бяха плод на въображението на лелята на Фарук, която на младини е била несподелено влюбена в адвоката. Така го обясних, че само ти ще ме разбереш, понеже си гледала сериала. Joy Е, и Гости.
Фарук си беше истински Боран. Баща му и без друго си имаше извънбрачен син Joy

Нашия сериал пак срещу стереотипите. Не първото, а второто дете се е пръкнало от една голяма любов...

# 288
От сега днес

И пак Керем за равновесие Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 289
Очарователна и неотразима Ханде

Ханде е като жена на всички времена... Тази й визия напомня за филмовите жени-емблеми на 60-те - привлекателни, нежни, замечтани, естествени, божествени.. Много повече жени, отколкото днешните поп-фолк икони...
Както се казва в един откъс....  "Много жена в тая жена, бе, Демире!..."
И продължението...
- На теб Всевишният ти е дал очи само за жени и за чаша!
- Ти по-красиво творение от жена виждал ли си?... Но си прав за едно, без дори да подозираш. Жените и чашите наистина си приличат, приятелю. Крехки са, чупливи и каквото си сипеш сам в тях, това ще пиеш. Божия и мъжка работа е жената, Демире, Дяволът няма пръст тук. И той мъж, завалията. Може само да я обича. Или да я изостави..."

И първата ми мисъл е за Мурат... Горкият...  Защото болднатите изречения в този текст са за него, за Мурат... Всъщност може да се учи мноооооого от Керем... Поне в това отношение... Засега...

# 290
  • София
Марги, признавам - бая епизоди изгледах с мишката. Дългите сериали и мен ме отегчават. Само “Кварталът на богатите” съм гледала без да играе мишката. Значи пропускът е мой. Бях останала с впечатлението, че Фарук не е Боран. Както и да е. Пак си приличат историите. Майката е имала голяма любов на младини, с която се събира след години. Пак е бил беден младеж, пък станал известен и богат в последствие. Въпросът е какво ще правим с фамилията Болат наистина. Тя си е емблематична за Серкан.

# 291
Екипът на сериала в подкрепа на асоциацията "Живот без рак", на която Ханде е лице.❤
Керем

Елчин

Скрит текст:
Еврим

Алиджан

Сарп

Анъл

Хакан

Неслихан

Башак

Мая🍒
https://instagram.com/stories/mayabasol/2619915213815651576?utm_ … edium=share_sheet

Много хубава инициатива!❤ Оставям и линк за дарения извън Турция, ако някой желае-kayd.org.tr/bagis/

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 19:16 от Анонимен

# 292
# 293
  • Пришълец
А, Черешка и дядо й Череш. Joy
(Налбантова, сега дълго ще го повтарям това...) Joy

# 294
  • Плевен / София
Марги, признавам - бая епизоди изгледах с мишката. Дългите сериали и мен ме отегчават. Само “Кварталът на богатите” съм гледала без да играе мишката. Значи пропускът е мой. Бях останала с впечатлението, че Фарук не е Боран. Както и да е. Пак си приличат историите. Майката е имала голяма любов на младини, с която се събира след години. Пак е бил беден младеж, пък станал известен и богат в последствие. Въпросът е какво ще правим с фамилията Болат наистина. Тя си е емблематична за Серкан.
Когато историята те грабне не усещаш как минават сериите...При мен поне е така...Не ги усетих при "Перла", "Гордата Аси", "1001 нощ", "Любов и наказание", "Имението с лозите" и разбира се "Истанбулска невеста"...Гледала съм всички сериали на Йозджан Дениз без последният...И сериалите му са винаги доста дълги. Като започнем от "Млечният път" та до Истанбулска невеста. Най кратък 13 серии е последния. Аз не го гледах, че Ирем не я понесох Joy При "Ранобудна птичка" накрая ми писна от мъката на Санем и исках да се свършва...Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега по настоящият сериал...Серкан си е Болат отвсякъде...Едва ли ще го припознае за син след толкова години...Серкан няма нужда от това...По важното е, че няма кръвна връзка с човека причинил толкова болка на Еда.
След като се изказах вече мога да кажа....

Здравейте момичета ... и лека нощ... Heart Eyes

# 295
Ново от сета

Този момент ми е от любимите. Тук виждам Серкан по влюбен отвсякога по освободен а не като "робот" защото знае че чувствата му са взаимни.

ю

Ново от Башак

Баща и дъщеря

Мело

От сета

Една малка принцеса с огромен талант

Един малък принц

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 23:59 от azisiq

# 296
  • София
Гости, напълно съм съгласна с това, че, когато историята те завладее, не усещаш как минават епизодите. Даже ще те допълня - когато се влюбиш в двамата главни герои, когато живееш с любовта им, когато искаш и можеш да ги гледаш, каквото и да се случва, тогава наистина не усещаш как минават епизодите и само искаш още, още и още. Но… много малко сериали са ме грабвали така. Случи ми за първи път с “Перла”, после с “Нарекох те Ферия”, след това с “Приливи и отливи”. Други турски сериали не са ме грабвали толкова, че да ги следя с интерес докрая. “Навсякъде ти” го изгледах на един дъх, но той беше по-кратичък. За първи път обаче ми се случва такова чудо като с нашия сериал - никога не съм се пристрастявала така към филм, без значение турски, американски, европейски или др. Еда и Серкан, респективно Ханде и Керем, мога да ги гледам с години. Де да беше права Налбантова и да можеше “Почукай на вратата ми” да е турският “Дързост и красота”… Уви! Аз си кръстих втори сезон “началото на края”, но пък какъв хубав край - гледам втория сезон с невероятно удоволствие и се наслаждавам искрено, на моменти дори забравям, че краят наближава. Днес си изгледах 41-ви епизод с превод на български. Айфер продължава да ме дразни. Бубата - по-малко. Айдан засега въобще. Много ми харесват Енгин, Пъръл и Джан. Чок, ама чок татлъ семейство. Много хубава беше сцената на Пъръл с малкия, когато си говореха как го приспива Енгин. Керем и Пина също са ми симпатични. Все по-голяма фенка на Дениз съм. Искрено ме размива. Втората половина на епизода ми беше по-динамична и интересна, а целувката накрая не ми беше сериална - единствено се чудя… защо никога не се целуват с език, а едно такова сухо?? Така де… в турските сериали интимностите са забранени, това е ясно. Но като има целувка - все едно каква е. Суха, мокра. Искам да кажа, че хора на по 30 години не се целуват така. Като се награбят, си пускат език. Извинявам се за израза, но ме разбирате какво искам да кажа. В крайна сметка големи хора са, имат минало, дете са направили, та… очаквам поне една истинска целувка занапред. Хубава целувка имам предвид. Фендомът го заслужаваме! Grinning

Лека нощ, къзларки! Nature Stars

# 297
Бро, искаш език - ето Simple Smile Или поне подозрения на 99,9999% от мен и още хора в туитър, че Ханде тук си изпусна нейното 😏🤔

Пък и да няма, поне за "Лека нощ" да се разхладите с нещо 🙄

# 298
  • София
Одобрявам, сис, одобрявам! Не ти трябва лупа, за да видиш палавия език на Ханде. Там си е. На мястото. Където трябва да бъде. В устата на Керем. Wink В 02:55 си позволявам да пиша такива неща, ще ме извините… Grinning

За благодарност към теб:

Ето за такива целувки ви говоря (тук няма език, ама си е хубава целувка, баш целувка):

# 299
  • Плевен / София
Добро утро момичета,
Само жегата може да ме събуди по това време в неделя...

Общи условия

Активация на акаунт