Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 710
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • Кърджали
Значи...каквото си направи сам човек...
Снощи съм забравила да запазя файла със субтитрите от последното интервю на Керем / а доста бях понапреднала/ и сега ще трябва да го почвам отначало... Та ще се позабавя ....

Гости, да ти е жив и здрав рожденика!

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 22:48 от Aлекcандрa

# 526
Гости, да ти жив и здрав "вампира"! За много години! 🎂

Марги, срахотен екип сте!
Бързи, всеотдайни, отдадени! Благодаря ви! ❤

С този фраг срядата стана още по-далечна.😃

Лека нощ, вълшебници!

# 527
  • Пришълец
Момичета, за първата им среща, зелените сливи и изгарящите им погледи. /ако го има, ме извинете, макар че ги прегледах/

https://www.youtube.com/watch?v=I2ePMJ4EHzA     / с руски превод е/

И те за фон...

Допълних и с това.
Някой ден ще ги прегледам всичките, но сега не разполагам с нужното време. Просто добавям, а ако нещо се повтаря или не е на мястото си разчитам да ми кажете.

# 528
Здравейте , прекрасни !☺❤🍒🍹

Лято е....Сезонът на почивките, отпуските, разходките, на дините, на разхладителните напитки, време за любов, за горещи страсти, за романтични сериали и сигурно и за още много неща... Така и при мен пътуване, разходки/ с пср-и неизбежно е ..../, плаж,летни емоции....

Керем

Flowers HibiscusФрагът тази вечер ми хареса. Особено тази част с танците и къде са татуировките ....

И така докато си търсят татуировките и се забавляват като нищо може да се появи и второто дете-чудо...Още повече че Кираз иска да си има братче/сестричка/...

А и вече им е време и на Ханде и Керем да стават родители и с тези си роли, както и с племенниците могат да репетират..

Flowers Hibiscus С благодарност към Марги и всички вълшебни феи за качените видеа, информация.❤ Много труд и усилия сте положили, за да стане темата още по - пъстра и интересна.
С благодарност към всички момичета споделящи мнения, коментари, снимки, клипчета ! ❤ Али и Алекс , благодаря ви за преводите !❤
За вас , момичета !

Flowers Hibiscus Гости ❤,  да ти е жив и здрав рожденника ! Да бъде много щастлив и благословен ! Желая ви дълги години семейно щастие ,хармония и разбирателство !

С нетърпение очаквам сряда и новия 46 епизод.
Надявам се отново да чуем втория "звънец", да видим много любов и страст между Еда и Серкан. Малката умница Кираз да помага на мама и тате. Толкова ми е мъчно за Мело...Ах, Мело... / надявам се да имам време да споделя някои мисли за сериала до 45 еп./

А сега ви желая вълшебни сънища!❤

# 529
Направила си я е на място, което не се вижда? Ние сме я виждали по бански, а татуировка - Йооок... Какво значи това?
Не знам Серкановата къде е, но за Еда си мисля място, което турците няма са искат да видят 🥴 Може би под лявата... ляв... под едната й.... А бе на сърцето, под лявата й женска даденост, може би? 🤔

# 530
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен почивен ден изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

Revolving Hearts

# 531
Добро утро , обичащи и романтични момичета !☺❤🌷🍒

Всеки ден е нов и носи радост,нови надежди и мечти ! Желая ви прекрасен почивен ден с дъх на лято и море !

Flowers Hibiscus Днес имен ден празнуват Христина, Христин, Кристина, Кристин, Кристиян. Ден на Света великомъченица Христина. На именниците честито !/ включително и на моя милост / Да бъдат здрави, щастливи, успешни и благословени !❤🌷

Flowers Hibiscus Истинската любов не означава двама души да са неразделни , а дори и разделени нищо да не се промени ! Истинската любов се запазва  с годините и устоява на изпитанията, препятствията, страданията и несгодите.

Flowers Hibiscus Дори след 5 години любовта между Еда и Серкан е жива. Пламъкът на любовта не е изгаснал.  А напротив ще се разгори с нова още по-голяма сила. Защото я има вече  Кираз , плод на тази любов; защото уроците от миналото са усвоени - изживяната болка от загубата, копнежа по другия са част от техния общ път. Еда и Серкан са по-зрели и мъдри и  заедно ще сътворяват своята вълшебна приказка.

А ние ще се наслаждаваме на тази красива любов запазила се във времето !

Момичета, щастлив да е денят ви !❤
Аз трябва да тичам и да се приготвям за довечера ! И сега да ви почерпя! ❤ Kiss

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 10:14 от akvamarin007

# 532
Като знаем какви са от СЕМ-Турция, татусът най-вероятно ще е тук: Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Направила си я е на място, което не се вижда? Ние сме я виждали по бански, а татуировка - Йооок... Какво значи това?
П.С.
Akvamarin, Честит Имен Ден! Hug Flowers Tulip

Желая ти много здраве, късмет и успехи Wink

# 533
  • София
Добро утро мили дружки. Пожелавам ви един прекрасен летен, съботен ден.

Аквамарин (Христина), Честит имен ден. 
Макар, че повечето от нас го честитим на Коледа, но явно има и летен светец с такова име. Празнувай си го с уводолствие. Носи си това хубаво име със здраве.

А Ханде и Керем предполагам, че всяка сутрин се събуждат ето по този начин, за да им е спорен после деня.

# 534
Миси, БлагаВест  ❤ ❤ ❤ благодаря от сърце   за поздравленията и пожеланията !☺❤

За протокола - аз съм Кристина, приятно ми е☺ /производно от Христина /Така е, празнува се и на Коледа 25 декември и през лятото на 24 юли т.е. два пъти в годината. Аз ги празнувам и двата и зимния , и летния.

И отново нашите любимци❤

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 11:26 от akvamarin007

# 535
  • София
Чудесно Криси, няма по хубаво нещо от празниците. Така че, празнувай си два пъти, за късмет!

Криси (вече така ще се обръщам към теб, защото много ми харесва името ти) добре, че си качила тези чудесни снимки. Веднага направих асоциация. Взимам две от тях, за да ви покажа,
как Ханде ни напомня, че Керем си е само нейн. С намигане! 

А ето и отговора на Керем...

# 536
Здравейте, момичета! Relaxed Flowers Cherry Blossom

Аквамарин, Честит Имен ден! Flowers Hibiscus

Вижте, какво хубаво, танцуващо Ханде ви нося. Сигурно му танцува и в новата къща. Satisfied А дали Керем танцува? Тук ми изкачат в главата танци, тип Magic Mike. Satisfied

# 537
  • София
Ама, може ли толкова красота?  Господ е излял цялата си щедрост върху Ханде.
А как и отива този люляков цвят!

# 538
Нови сторита от Керем, заедно с Мая и Ханде.

https://www.instagram.com/stories/thebursin/2624863687437117026/

Последна редакция: сб, 24 юли 2021, 15:49 от midnight__sun

# 539
  • София
Преди една година...

Сега...

И нещо апокрифно...

Общи условия

Активация на акаунт