Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 918
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Щеше да е много хубаво ключовете да бяха от другия край на вратата и някой да ги заключи там. От къде този късмет обаче 😔
Ама могат да заключат Дениз там.. Нейният "Office boy" да я спаси и да се влюби в него 🤔

# 91
# 92
  • София
Стори ми се, че на опаковката имаше ягоди. Ако е така, малката ще се натрови и така ще приключи епизодът. Simple Smile

# 93
Сладкишът, който им даде Ердем е с ягода.😁Май Кираз ще получи алергична реакция и ще отидат в болницата.

# 94
  • София
уф, не може да мине сериал без болница...глупендерът им даде сладолед с ягоди...

но Кираз видя картинката с ягодата...

# 95
Е тоя път Серкан наистина ще убие Ердем Joy

# 96
  • Кърджали
Мело и Айдан ще напускат заведението. Мело иска да е далеч от Бурак
Ердем няма да живее дълго май
Не мога да разбера Енгин наистина ли изневерява на Пъръл....

А не изневерявал. С някоя от комшийките отварял фирма за кетъринг. И това криел от Пъръл

# 97

Стори ми се, че на опаковката имаше ягоди. Ако е така, малката ще се натрови и така ще приключи епизодът. Simple Smile
Честито Champagne

# 98
  • Кърджали
Ай, Енгин ще се сбогува със живота си май

# 99
Малко ще е странно да яде това нещо. Нали знае, че има алергия от ягоди. Даже и на картинка ги има, ако не може да чете. Ама малкият карфиол може 🤔

Наистина ли изневерява? Не ми се вярва нещо.. Или й подготвя някаква изненада, или е пълна откачалка 😆

# 100
  • София
никой не гледа децата...

# 101
  • Кърджали
Налбантова , не изневерява.... Отварял си фирма за кетъринг. Не му се работило повече по строителни обекти

Серкан ще вземе Кираз да я прибере. Май накрая той ще отнесе грешката на Ердем...
мело разказва на Еда за любовта си към Бурак

# 102
Имаше едни снимки, зад кадър, където се виждаше един съдия. Пред болница ли бяха снимани? Сега ми се върти такова в главата, но може и да си въобразявам...

Казах ти на плажа, Серкане, с Пердета!!!!

# 103
  • Кърджали
Серкан приготвил вечеря за Еда.
Да видим кога ще им се вгорчи вечерта
Серкан предлага на Еда да отидат тримата с Кираз да изберат семейна кола Simple Smile

# 104
В интервю Керем казва, че по време на пандемията се е влюбил в готвенето. Ханде е късметлийка, макар тук да са Еда и Серкан. Наздраве.

Общи условия

Активация на акаунт