Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 96)🍒

• 39 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Heart Жена мечта

От Малдивите

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 11:54 от midnight__sun

# 556
  • София
Така гледа една влюбена жена.

А така се сгушва в прегръдките на любимия мъж.

# 557
  • Монтана
Уважавам труда на всяка от номинираните актриси в анкетата на група "Турски сериали", но не мога да не отбележа убийствената преднина на Ханде Ерчел пред втората в класацията "Най-добра актриса"...! Браво на всички фенове на Ханде и на сериала, който също ще спечели!Браво на всички дами, гласували за тази прелестна и талантлива млада жена!
Каквото и да говорят злите езици за наша "мобилизация", колкото и да завиждат и да искат да омаловажат заслужената победа и на Керем, и на Ханде, факт е че те и сериалът, в който участват, целият екип, който го създава, заслужават всички награди на годината!
Не можех да не го отбележа, защото много, много се радвам за техните успехи! Навсякъде! Нека са благословени и безкрайно щастливи, защото го заслужават!

# 558
Привет, момичета!🌺

Ханде на стори в IG

И коментара на Керем под последния пост на Ханде. WOW WOW WOW Кой е направил тази невероятна снимка

Скрит текст:

Вече сте качили новият пост на Ханде, но реших и аз да го добавя. Много е красива, а има и страхотно тяло!😍

Аз не знам какво ми стана снощи, обаче изгледах последните два епизода един след друг. Легнах си в 2 през нощта и станах преди 15-тина минути. Половината ми ден премина в спане.😁Хубавото е поне, че не ме чака много работа вкъщи.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 12:54 от Анонимен

# 559
  • София
Тази шапка - две в едно!

И отново тази красота, на която Керем явно не може да се насити...

# 560
.. и отговорът на Бамби Wink

Gift Heart

# 561
Спойлери за следващия епизод от Ясин. Както и преди съм писала, информацията му обикновено е достоверна. Набързо преведох поста му.
Скрит текст:
-7-и(т.е 46-и) епизод ще е хубав, но 8-и (47) ще е най-добрият досега.
-Еда и Серкан, които живеят заедно, ще започнат лека-полека да спят в едно легло. Само, че между тях ще има възглавница, а и Кираз ще е при тях също. Ще има бой с възглавници между Серкан и Кираз.
-Краят на епизода е много хубав. Серкан оставя Еда в дома й, но вместо да си тръгне ще влезе вътре, а и Еда не иска той да си заминава.
-Серкан ще спаси живота на Еда.
-Ще има хубави сцени на Серкан и Кираз при конете.
-Ще видим Еда и Серкан да пазаруват за дома си.
-Ще запишат Кираз в училище, а тя ще иска брат/сестра(това го видяхме във фрага).
Скрит текст:
Ясин е написал накрая, че всичко, което ни идва на акъл, ще се случи в 47-и епизод. Освен това скоро ще станем свидетели на развитие на връзката на Ханде и Керем, а под публикацията е коментирал, че много скоро ще има сватба.Wear Ring Ха, дано! Много ще се радвам.Smiley Пише също и че татусите ще са на сърцето.

Ново стори от Ханде

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 15:51 от Анонимен

# 562
Керем в Туитър Wink
https://twitter.com/i/status/1419318854732369927

... и в IG Stories

# 563
  • София
Феновете са невероятно изобретателни. Не спират да творят.

Догодина на Малдивите        

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 23:32 от БлагаВест

# 564
Фотограф: the Bursin Gift Heart

Heart Eyes

# 565
Стори от Керем. Страшен сладур е този Хектор!😍
https://instagram.com/stories/thebursin/2625831489506270800?utm_ … edium=share_sheet
Скрит текст:

Ханде е направила профил на Азул в инстаграм. Първата публикация е качена преди 10-ина минути и тя е коментирала.
https://instagram.com/azulercel?utm_medium=copy_link

Качи и още един пост с надпис "Ако шоуто ти е свършило, да ръкопляскаме."

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 23:20 от Анонимен

# 566
Здравейте, момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала, макар че чета. Blush

Цитат
Уважавам труда на всяка от номинираните актриси в анкетата на група "Турски сериали", но не мога да не отбележа убийствената преднина на Ханде Ерчел пред втората в класацията "Най-добра актриса"...! Браво на всички фенове на Ханде и на сериала, който също ще спечели!Браво на всички дами, гласували за тази прелестна и талантлива млада жена!
Каквото и да говорят злите езици за наша "мобилизация", колкото и да завиждат и да искат да омаловажат заслужената победа и на Керем, и на Ханде, факт е че те и сериалът, в който участват, целият екип, който го създава, заслужават всички награди на годината!
Не можех да не го отбележа, защото много, много се радвам за техните успехи! Навсякъде! Нека са благословени и безкрайно щастливи, защото го заслужават!
Vai, ами ... тя "мобилизацията" е очевадна само по броя гледащи онлайн епизодите. Достигаха близо 300 човека, което аз рядко съм виждала тук. Не знам къде се пишат тези неща, аз прочетох за "масовата публика", която сега имала нагласа към ромкомите. Това "масовата" трябва да е нещо обидно сигурно, а мен ме разсмя истински. Щото все пак става дума за форум на БГ.Мама, не за сп. "Кино", или за сп. "Култура"... Grinning  Друг аргумент е, че минало времето на тежките драми. Аз специално гледам упорито и една такава, четох в темите и за други... Ами, моето впечатление е, че всеки гледа през очилата на собствената си култура. Ако в един ромком например се правят асоциации с "Малкия принц", то ... не бих казала, че той е за масовата публика. (Между другото, тия дни се навършиха 75 години от издаването на "Малкия принц" и по преводи, книгата отстъпва само на Библията). В тази тема има такива смислени постове и такава атмосфера на интерес към другия, независимо дали твори темата, открива инфо, или анализира, че ... мобилизация просто не е и необходима. Там, където куцаше сценария, направо се дописваше. Така че ... не са просто количествените мнозинства, които имат стойност в анкетите.
Приятна седмица, момичета Flowers Hibiscus

# 567
# 568
Заснели са Ханде и Керем на сета снощи. Прегръщат се и дори май се целуват, не мога да преценя.🔥🔥 Не знам дали е по време на снимки или зад кадър, понеже имаше и още едно видео, което изгубих, и на него се виждаха и хора от снимачния екип.😉Оставям линк към видеото, а по-долу и снимки, но са доста размазани.
Колко са красиви само!😍🔥Страхотна двойка!🧿
https://twitter.com/isabellmar_/status/1419424419601076234?s=20
Скрит текст:

Керем на стори в инстаграм. Пожелава на всички фенове прекрасен ден!😊Целият е в пот от трениране, чак се стича като вода по него.😂
https://instagram.com/stories/thebursin/2625865559158076683?utm_ … edium=share_sheet

Последна редакция: пн, 26 юли 2021, 02:22 от Анонимен

# 569
Я кажете какво пише в този креативен туит - че гугъл не превежда добре и не мога да хвана смисъла:

H âlâ sizden maldivler postu bekliyorum
A şk dolu kareleriniz var biliyorum
N e olur paylaşsanız da biz de görsek
K aç kişi beğenir tahmin edemiyorum
E lafı gelmişken get married make babies
R abbim size versin minik minik ladies

https://twitter.com/itsmetoprak/status/1419405543253413893

Керем първо е отговорил: с аплодисметни и се е засмял

ама после явно хората много са се ентусиазирали нещо и е писал да се успокоят и че мислел, че това е креативно сладко туитче

Общи условия

Активация на акаунт