Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори 71

• 38 096
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
И случайната бременност, и дългочаканата могат да са еднакво желани, така че това изобщо няма нужда да се коментира.
Бременната жена е бременна, не болна.
Предполага се, че е правила необезопасен секс с таткото, за да забременее и най-вероятно тези инфекции, за които говорите, си ги е имало отпреди това, но не са били хванати.
Ако няма кървене, скъсяване на шийката или други сериозни причини, няма нужда от въздържание.
Контракциите също не водят задължително до проблем. Аз имах контракции от 17-18та седмица до края по всяко време на деня, не само при секс, но си изкарах бременността до края без проблем.

# 556
Ако е с мъжа ти или постоянен приятел (бащата)-да, естествено. Само ако имаш проблемна бременност и усложнения не се препоръчва, но и лекарят ти ще ти каже тогава. Ако става дума буквално эа сексуални контактИ с раэлични/нови мъже-винаги има риск от болести... не бих го правила.
Естесвено че говоря за бащата на детето,а не безразборен секс с различни мъже!! Що за приказки не знам..

# 557
Ако е с мъжа ти или постоянен приятел (бащата)-да, естествено. Само ако имаш проблемна бременност и усложнения не се препоръчва, но и лекарят ти ще ти каже тогава. Ако става дума буквално эа сексуални контактИ с раэлични/нови мъже-винаги има риск от болести... не бих го правила.
Естесвено че говоря за бащата на детето,а не безразборен секс с различни мъже!! Що за приказки не знам..
Добре де, не се пали. Каэах горе, че иэраэа ,,сексуални контакти" ми проэвуча така и дадох пълен отговор. Все пак може да се раэбере и по тоэи начин, ако не е конкретиэирано.

# 558
  • София
Ешерихията коли уж безобидно си живее у всеки, но се активира при секс и спаднал имунитет. После защо околоплодните води са зелени. Поне презерватив слагайте ако по другите показатели сте безпроблемни.

# 559
Смятам, че няма нужда от такива плашещи коментари. Това, че вие сте силно притеснителна относно вашата бременност, не значи, че всички жени трябва да параноясват и само да си търсят проблеми.
Освен да спрат да живеят изцяло за 8 месеца, случайно нещо някъде да не им се случи. Няма нужда просто. Нека всяка да обсъди с лекаря си.

# 560
  • София
Аз вече съм обсъдила въпроса с моят АГ. И всичко написано от мен по-горе изразява неговото мнение.Вярвам, че всеки пациент трябва да направи информиран избор! И от тази гледна точка не трябва едностранно да се представят нещата. Ако не напишем и за инфекциите от сигурните татковци значи, че не се представя информацията цялостно. Защото проблемни са не само кървене, плацента и шийка. Всеки сам си решава и затова се пита АГ който е запознат със състоянието а не по форуми. Още повече, че питащото момиче нито е споменало в коя г.с. е нито дали всичко до тук е наред с бременността. Как тогава да се даде коректен отговор може или не може?

# 561
Здравейте.
В 26 г. с. съм. Днес бях на преглед назначиха ми изследвания кръв и орина, бих искала да попитам за помощ в разчитането им тъй като, чак в петък мога да се видя отново с докторската седяща бременноста ми.

# 562
  • София
Ешерихията коли уж безобидно си живее у всеки, но се активира при секс и спаднал имунитет. После защо околоплодните води са зелени. Поне презерватив слагайте ако по другите показатели сте безпроблемни.
Глупости на търкалета! Активирала се била бактерията при секс JoyJoyJoy Ограмоти се малко и не се излагай. А презерватива няма да те предпази от е.коли, т.к. бактериите не идват от мъжкото достойнство. Друг е начина, чрез него да стигнат до влагалщето. Бактерията си живее в дебелото черво, без нзачние дали правиш или не правиш секс - нея това не я вълнува Satisfied.

# 563
  • София
Валя, какъв ви беше хемоглобина до сега? Взимате ли нещо за него превантивно? Иначе за другите показатели, които са с отклонения причината е бременността. Например лимфоцитите са под долна граница, защото организма инстинктивно подтиска вашият имунитет за да приемете бебето, то е наполовина с вашето днк на половина с това на таткото и за да не го приеме като чуждо организма си подтиска имунитета. Афродита, ограмоти се малко и ти. Жената е с по-къса уретра от мъжете и след секс се протрива, дори и да не го усещаш. Ешерихия се открива и в пикочния мехур. Същото е и с гъбичките т.нар. натурална флора които също от протриване след секс се активират. Никъде не съм написала , че сигурния татко ходи по чужди жени и пренася инфекции.

# 564
Здравейте.
В 26 г. с. съм. Днес бях на преглед назначиха ми изследвания кръв и орина, бих искала да попитам за помощ в разчитането им тъй като, чак в петък мога да се видя отново с докторската седяща бременноста ми.
Хемоглобинът е леко нисък, нормално за този срок, кръвната захар е висока обаче. Намалете въглехидратите и може би си направете изследване за гестационен диабет за всеки случай - обикновено около 24-та седмица много лекари го назначават, говорете с Вашия Успех!

# 565
Като не броим витамините които прием, не вземам и не са ми изписвани каквито и да е било други медикаменти
Валя, какъв ви беше хемоглобина до сега? Взимате ли нещо за него превантивно? Иначе за другите показатели, които са с отклонения причината е бременността. Например лимфоцитите са под долна граница, защото организма инстинктивно подтиска вашият имунитет за да приемете бебето, то е наполовина с вашето днк на половина с това на таткото и за да не го приеме като чуждо организма си подтиска имунитета. Афродита, ограмоти се малко и ти. Жената е с по-къса уретра от мъжете и след секс се протрива, дори и да не го усещаш. Ешерихия се открива и в пикочния мехур. Същото е и с гъбичките т.нар. натурална флора които също от протриване след секс се активират. Никъде не съм написала , че сигурния татко ходи по чужди жени и пренася инфекции.

# 566
  • София
Най-вероятно ще ви изпишат желязо за вдигане на хемоглобина. Целта е в оставащите месеци да го върнете на 120, че и повече ако можете. На предишната ПКК какви му бяха стойностите?

# 567
  • София
Афродита, ограмоти се малко и ти. Жената е с по-къса уретра от мъжете и след секс се протрива, дори и да не го усещаш. Ешерихия се открива и в пикочния мехур. Същото е и с гъбичките т.нар. натурална флора които също от протриване след секс се активират. Никъде не съм написала , че сигурния татко ходи по чужди жени и пренася инфекции.
Открива се, ако изкуствено достигне до там, но това не е естествената й среда. Присъствоето й в пик.мехур следва да се лекува. Иначе си живее в дебелото черво на всички топлокръвни, цял живот. Секса нищо не активира, при него чисто механично може да се пренесат бактериите, ако не се спазват елементарни хигиенни правила. И при гъбичките нищо не се активира, други процеси протичат, айде да не спамим повече, че темата е за друго, вземи се поограмоти.

# 568
  • София
Аз приключвам със спама за секса. И точно понеже съм се ограмотила съм написала по-горните мнения. Не си позволявам да напиша мнение без да съм го проверила многократно включително и консултирала в случая с АГ и Уролог.

# 569
Момичета здравейте, бременна съм в 22 г.с, изписана ми е терапия от магнерот 3х1 и утрогестан вечер вагинално х2 от вчера имам дразнене в интимната област, от снощи и сърбеж. Говорих с АГ каза да приемам Макмирър вагинално а утрогестан да е през устата. А от 30 минути ми е замаяно и ме боли главата при положение, че лежа. Мнение за Макмирър можете ли да ми дадете?

Общи условия

Активация на акаунт