🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Мда, облеклото и беше честно казано не на място.
Как пък точно и откъде е намерила тия дрехи.

# 586
  • Разпиляна във въображението
На мен ми заприлича на самурай Simple Smile

# 587
  • София
Промо на сериала с Ниган и Маги, който се задава скоро, скоро през 2023 г.
Действието ще се развива в бъдещето. Ще са минали години от последния епизод в шоуто майка, но колко точно не се казва.

The Walking Dead: Dead City

# 588
  • Sofia
уникален ХЕЙТ във фб...явно съм луда ...всеки гледа с различни очи ...
За какво реват? Я кажи, че няма да имам домашен нет до събота, а през телефона не ползвам фейсбук.
че бил претупан края,че от 3/4ти сезон за нищо не ставал...обичайните глупости на 13т годишни....не се разбрало какво станало с този и онзи ...по навик го гледали и тн
И аз писах във ФБ, че е претупан края и не съм доволна, но много отдавна съм минала 13 години.
Честно казано, аз очаквах да дадат малко повече за Рик и Мишон. Освен това последният епизод ми беше малко пренаситен с емоционални моменти. Но всеки си има собствено мнение. Образът на Нигън също не ми хареса последния сезон, освен това за мен е логично Маги да не му прости. Няма никакво значение дали Глен е харесван характер или не. Ако някой убие ваш любим човек, вие ще му простите ли?

# 589
semelyna, предвид изчезването на Рик и Мишон и малкото екрано време, си беше задоволителен финала.
Поне за мен. Че можеше и по-зле. Знаем на Фиъра как падна нивото, та поне тук задържаха някакво.
Все пак ще има за тях сериал. Ако оставим супер дразнещата недовършена история за смр и Рик, си беше хубав финала.
Също за Маги и Неган ще има. Що ще ходят в Ню Йорк не знам, но ще разберем.
Редно е да има финал и за историята за СМР. Това също е важно.
А не да видим как евентуално примерно Мишон открива Рик и го спасява и щастливо се прибират у дома.
Заплахата от СМР винаги ще витае и това трябва да приключи.
Емоционалните моменти си бяха супер и предвид, че е последен е логично да ги има.
Все пак сериалът е драма, а не само екшън,  кръв и черва. Точно това го прави хубав и качествен. Че са малко такива сериали. Имам предвид за зомбита.
Неган няма как да има друг образ. Той е променен човек. Преди ни беше симпатичен, но защото беше лошото момче.
Сега вече не е такъв.
Но някак си трябваше да свърши нещо по-важно, а не някак си все в сянка да седи.
Защото може.
Емоционалния им разговор с Маги си беше на ниво.
Логично е да не може да прости, но поне ще може да го търпи.
Защото тя най-накрая получи искрено извинение. Досега го е правил, но то се усеща, че не е искрено. Трябваше да разбере какво и е било и добре се получи.
Права си. Няма как някой да убие любимия ти човек - мъж, баща, майка, брат, сестра и да се очаква прошка, че и приятелство. Колкото и това да  е фантастика, няма как да стане.
Обаче нещо се забравя. И това е, че войната с Неган я започнаха те.
Те решиха, че са само няколко човека и решиха да ги избият докато спят. Да не забряваме, че и Глен участваше в това.
Те реално се намесиха в конфликт, който не е техен. Така че не мога с чисто сърце да кажа, че са невинни.
В комикса е друго, но няма значение.

Дяволо, за сериала за Ниган започнали ли са снимките вече. Знаеш ли кога ще излиза?
А следващия сезон на Фиъра? А за Рик?
Абе ти знаеш всичко. Като разбереш - докладвай Mr. Green

# 590
  • София
Снимат за Деръл, от скоро започнаха.
За Ниган и Маги снимките приключиха октомври. Шоуто се чака пролетта на 2023 г. Може би Април, не знам.
Рик и Мишон ще е последен доколкото знам, но всичко все още е мътна Индия.
Фиъра предполагам ще започна Януари' Февруари 2023 г.

# 591
В календара си нямам нищо за Фиъра за януари или февруари.
Е, те ще си кажат. Ще се разбере.

# 592
  • София
Изгледах и аз, най-накрая! Хареса ми, и е тъжно, че свърши,
Гледам - поредица от сериали спинофи се задава, героите явно ще са разделени (главните), други няма да участват. Защо? Не разбирам какъв е смисъла от тази вселена, нямаше ли повече да спечелят с нови продължения, а не отделни сериали?

@Диаволо, в крайна сметка няма да има пълнометражни филми, да? 3 на брой? А ще има някакви отделни сериали и кой ще е "обиращият" сериал? Трябва ли да гледам Фиъра ,може би ще е той?

За новите сериали може ли в тази тема  да се пише, за да следим кога почват и пр., субтитри или ще се правят нови теми?
Мерси!

Извинявам се, ако съм разочаровал някой с повдигането на темата (а не пиша нищо ново), нно чак сега сколсах да изгледам. То световно, то чудеса, и от вчера-оня ден изгледах всичко, само не разбрах къде тръгна Деръл и защо с Каръл (за пореден, пореден път в шоуто) си казаха, че повече няма да се видят?.........

# 593
  • София
Роналд,
За всичко което питаш е писано в темата и то няколко пъти, предполагам не си чел, защото не си гледал и не искаш да се спойлираш...

Накратко на въпросите ти:

1) Естествено, че ще се пише тук, аз за това съм написал в заглавното мнение: The Walking Dead Universe.
И това е дискутирано вече няколко пъти през годините и никой не е искал да има отделни теми...
Темата ще е за всички бъдещи сериали, ако ще 200 сезона да имат... Няма да се правят подтеми за всеки сериал, защото това е пълно безумие според мен и е обречено на пълен провал като интерес и активност.

2) Да, задължително трябва да се гледа ''Fear the Walking Dead''. Без значение дали ти харесва или не, за един истински фен е задължителен сериал. А и има много важни неща и герои...

3) Керъл трябваше да е заедно с Даръл в новия спин оф сериал, но Норман се е наложил сериала да се развива в чужбина, нещо с което Мелиса не е била съгласна, а и е станало изневиделица, други са били предварителните планове и сондажи... Като цяло драми няма. Очаква се Мелиса да участва в сериала, но на по-късен етап...

4) Няма никакъв проблем, че си повдигнал темата. Даже е желателно да се пише повече, а не само двама трима човека... Има много фенове, знам го, но феновете не са така активни за жалост.
Много рядко тази тема изпада от 1 стр. но и аз съм много зает и нямам време да пускам новини (то не че и има такива напоследък)...

5) Тц, няма да има филми, нещо което предвидихме отдавна. Няма и смисъл... В днешно време киното не носи тези приходи като едно време и всеки един филм е рисков. Сериалите излизат по-евтини, а чистата печалба по-голяма.
Новия сериал с Рик и Мишон ще е лимитиран със само 6 епизода, уж по 90 мин. Все още не се знае официално колко ще са дълги. Нямало да има втори сезон. Т.е. арката с Рик и Мишон ще се завърши завинаги каквото и да значи това?! Тази новина шокира и разочарова много фенове, защото точно сериала с Рик е най-чакания и обсъждания от световната фенбаза. Надяваме се, че един ден след години, когато всичко един път-завинаги ще приключи да има един мечтан от всички общ финал касаещ всички герои от всички сериали и така да видим краят за всичко и всички!

6) Ще има три спин офа. С Ниган и Маги ; с Даръл ; с Рик и Мишон. Ще има скок във времето с 1 година.
Защо Даръл ще е в Европа и защо Ниган и Маги ще са в Ню Йорк ще разберем в самите нови шоута.
Знае се, че Даръл ще е тръгнал да търси Рик и явно от СРМ ще са го хванали, но защо е изпратен на мисия в Европа и по-точно Франция (за това трябва да гледаш и другия спин оф - World Beyond, който е само 2 сезона и вече официално приключи, там се отговаря на въпроса за Франция).
Ниган и Маги ще се сблъскат в Ню Йорк с новите мутирали зомбита, които имат ограничена мисловна дейност и могат да се катерят, да отварят врати и т.н.
Рик и Мишон е ясно. Ще разберем за живота на Рик през всичките тези 8 години, после как ще се съберат с Мишон и също така се препдолага, че ще се завърнат в Александрия...
Защо само 6 епизода? Ами защото Андрю и Данай са тежки звезди и струват милиони... Не са го казали така естествено, ама за всички е ясно...

7) Прекратиха още преди 2 г. оригиналния сериал. В смисъл не е внезапоно, новината отдавна беше спусната официално.
Твърде скъп излиза за AMC, а и Къркман шокиращо завърши комикса си и нямаше как... Години на пандемия, неизвестност, инфлация и т.н. Сега и война има... Решението не е на Скот Гимпъл (главния продуцент на Вселената) а на самата стриминг телевизия, AMC.
Не че новите сериали ще са някакви евтини и семпли. Просто каста ще е по-малък, с нови и непознати герои и няма да се плащат толкова солидни заплати, защото в оригиналното шоу имаше поне 10 звезди така да се каже със серизни чекове... И никой не е казвал, че повече няма да ги видим. Няма да видим за съжаление само моята любимка, Росита, защото актрисата (Крисчън Сератос) сама е пожелала смъртта си. Явно не иска да се снима повече за в бъдеще. Продуцентите не са искали да я убиват. Нейно е желанието и са го уважили. А и така имахме и тежка финална драма и смърт с много обичам персонаж.
Някои герои могат да се появяват в новите сериали за кратко, а както писах вече, всички се надяваме след години да се съберат отново за големия и общ финал (но за това и героите от Фиъра трябва да отидат в Александрия и да приключи и този сериал, който яко го забозиха с последния си безумен сезон).

Това е.

# 594
  • София
Много благодаря, Диаволо!
За съжаление, отсега го казвам и аз, надали ще има някакъв обединяващ край, защото, знаете как е, годините ще вървят, героите се променят, и дори някои да са подписали нещо сега, след година-две ще ги наемат за нещо по-грандиозно, ще им платят неустойките, и….ням да ги видим повече, не и във вселената.

# 595
  • София
За много години, приятели Simple Smile

На това попаднах в интернет преди малко. Не знам дали е обсъждано.

Danai Gurira reveals they are in pre-production on ‘THE WALKING DEAD’ spin-off series focused on Rick & Michonne.

# 596
За много години на всички.

С пожелание за здраве и щастие и най-вече още много хубави филми и сериали със зомбита + да видим хубав финал за нещата дето ние си искаме.

Знаем за това. Ще има сериал за Рик и Мишонката.

# 597
  • София
Изобщо не се чете темата, мдам...
Масово хората не следят какво се пуска, не четат и т.н.
Примери - всички теми в Бг мама...

За много години!
Живи и здрави!

# 598
Видях постерче в групата на Фиъра във фейса.
Последен сезон явно ще бъде.

# 599
  • София
Ришон шоуто е отложено за 2024 година!
Премиерата на Dead City е отложена за Юни, вместо както бе планирано през Април!

Не е изненада тази новина с последния/финален сезон. Крайно време беше да прекратят тези мъки... Все пак се надявам на един силен и достоен финал!
Казали са, че този сезон щял да надмине всички останали по емоционалности и щял да ни разбие (хех, съмнявам се, ама ха дано).

Също така бе лийкнато че ще връщат и Трой, така че и за там ще трябва да бъде отделено време в което да разберем как е оцелял след взривът и как се е озовал на същото място, на което и Мадисън...

Ще има и скок от 7 г. напред във времето и така ще изравнят събитията с последния сезон в TWD.

Синопсиса гласи:
7 години по-късно групата живее под "циничните" правила на Падре, и Морган и Мадисън ще трябва да намерят вече порастналата Мо (която явно е отведена някъде, надявам се в някой СРМ аутпост) за да им върнат надеждата за по-добро бъдеще.

За Алиша нищо... Но то там си е до актрисата... Да си бе седяла мирно щеше да се снима само още 1 година, не виждам да е затрупана от предложения...
Най-вероятно в първите 2, 3 епизода ще ни покажат какво е станало с Морган и Мадисън след като ги отведоха, също ще покажат и флашбекове как е оцеляла Мадисън след стадиона, и след това вече ще е тайм джъмпа...

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 15:21 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт