🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 537
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Защо няма никой тук? Какво се случва? Да не са гръмнали Нигън Grinning

Някой да ме хайпне да си изтегля епизодите.

# 571
Аз съм тук.
Тамън се прибрах и гледам има букви вече. Ще гледам после.
Не мога да повярвам, че е последен епизод. Страдам душевно.

# 572
  • addicted
Изгледах аз. Очавах.. повече. Но не беше безкрайно зле. Дори някак не го чувствам като край, с всички спинофи, а в рилийза, който изтеглих аз имаше реклами за всички, та ще има още какво да гледаме.
Дяволо обаче
Скрит текст:
ще е бесен. И ще е прав, тази смърт беше абсолютно безсмислена, просто защото са решили, че трябва да има нещо, което да ни разчувства. А явно не знаят с какво друго да го постигнат.

# 573
Най-накрая свърши тази боза. Сега с кеф ще натисна шифт и дел Simple Smile
Края става като завършек на историите. Но детайлите бяха много зле.

Значи едни като ги ухапят, режат веднага крайник, че след 15 Мин си труп (ходещ) Другите имат време да прекопаят градината. Егати несправедливостта.

Това с консигнатора беше флашбек нали ?

# 574
  • sofia
ох хорааа,голям рев ревах 😭🤣  Тъжна съм ,че свърши и то много...
Хареса ми как групата на Магна бяха в стаята,в болницата  заедно със своята малка спасителка ...
края как показаха всички починали
горкия Рик
прекрасната Мишон
тъжно за Ниган
за Росита 😭😭😭
Юджийн и бебе
кралят пак е Крал ❤️
беше супер

# 575
Вчера изгледах.
Първо не смеех да го пусна, щото ще свърши, та изгледах един епизод на Свръхестествено.
Сега не смея да изтрия последния епизод. Мисля някой моменти да ги прегледам пак. Поплаках си, какво да правя.
Ами хем съм доволна, хем не съм.
Дяволо да не ме чете докато не гледа.
Скрит текст:
Ами не беше лек епизод, но поне свърши що годе добре.
Жалко за Росита. Първо си изкарах акъла, после се успокоих. Ама после...
Дяволо, моите съболезнования.
Разговорът м/у Маги и Неган беше силен.
Това може би беше най-искренното извинение от Неган. Защото беше на нейно място и осъзна какво е преживяла.
Също така е ясно, че Маги няма как да му прости.
Какво беше консигнатор? Имаше нещо във Фиъра, но не помня.
И сега хубаво нашите превзеха и тази колония, но Памела и онзи си имаха връзки със СМР.
И те ще дойдат.
Знаем, че избиват хората.
Добро решение Езикиел да им е губернатор.

YANA1986, нещо не си разбрала. Неган си е жив. Защо да е умрял?
Просто не го показаха къде е отишъл.
Все пак ще има с него сериал и с Маги.
Рик го показаха, че е жив и какво се случва с него. И че въпреки тая гадост има надежда в него, защото е борбен.
Абе трябва си да си приключат историята с Рик и СМР.
Да си има завършек.

# 576
  • sofia
да жив е Нигън,но никога няма да получи прошка....не обичам зомбита и фантастика,но няма да забравя ,защо започнах да гледам този филм...детето ми беше 5т месеца в кувьоз и гледайки го се вадех от реалността.Даваше ми сили,като ги гледам как се борят,обичат и тн
Много значи за мен
сега го започвам за последно ,отначало,слято ❤️❤️❤️

# 577
Няма как да получи прошка.
Но получи разрешение да остане.
Маги го направи заради жена му и бебето предимно.

# 578
  • Варна
Аман вече с тая Маги дето не ще да прощава. Кат е зациклила на тоя етап, край. Минало, заминало. Или да забрави, или да го убие, то да му писне на човек от тая драма. Поне да беше някой от готините Глен, че да ме е яд за него, но аз хич не го харесвах и не ми дреме, че Нигън му свети маслото. И да вземе Магито да си хване най-после един мъж и да миряса, че то с призрак не се живее.

# 579
  • София
Пуснал съм нова анкета!

The Walking Dead 11.24
Rest in Peace

https://www.imdb.com/title/tt13062136/

Има спойлери ако не сте гледали последния епизод, не четете нататък!

Хареса ми, доволен съм!
Сега разбира се веднага отварям една скоба, защото Росита ми е голяма любимка както знаете и си поревах. До последно не го вярвах, че е възможно. Много си я обичах Росита. 😞😔
Разбирам обаче защо я убиха. Няма как да посегнат на Керъл, а след основните персонажи, които също са недосегаеми идва именно тя. Прекрасно, че Юджийн бе до нея в сетния и миг. Така трябваше.
Искаха суров реализъм. Разбирам го. По-добре един тежък герой, отколкото 4, 5 периферни. Нека видим общото щастие и просперитет на финала. Точно това исках да видя. Правилно не убиха и Памела. В затвора ще е много по-тежко за нея.

Естествено видях си Рик в така чаканата пост кредит сцена. Но честно казано не очаквах точно това. За да се стигне до този момент, който ни показаха са минали важни неща. И като знам колко пришпорен ще е този спин оф, вече се плаша.
Но все пак Рик Граймс и неговата Арка все някога трябва да приключи. Нека не съдим преди да сме видели. Не съм голям оптимист след последните новини, но надеждата умира последна. А надеждата ми е да завършат с един голям кросовър, да са се справили с пандемията и да видим техните деца като просперират. И нито един от най-главните герои да не умира. Макар че почти съм се примирил със смъртта на Рик на баш големия финал, но дано, дано бъркам.

Хареса ми, че сериала започна с Рик в болницата и приключи с дъщеря му в болницата. И трябваше на финала да е той, последния кадър. Няма как.
Изобщо всичките тези емоции ме повалиха яко. Сега ще го гледам отново епизода и на трезва глава ще видя и още неща.

Много силен момент беше между Маги и Ниган. Все едно аз бях писал диалозите им. Точно това което трябваше да каже и единия и другия. Перфектен сценарий! Все едно затвориха тази глава. И някак си сега техния сериал ми идва малко ‘криндж’ Но няма значка, ще гледам абсолютно всичко. Аз съм си фен.

Езикиел пак стана Крал!

Ох, в крайна сметка всичко си дойде по местата и много се радвам за всички мои хора, но защо, защо трябваше да ми закачат Роситка и да оставят Коко без майка. 😪
-
8.5 / 9.0 за епизода
8.0 / 8.5 за сезона
9.0 за целия сериал

# 580
  • sofia
уникален ХЕЙТ във фб...явно съм луда ...всеки гледа с различни очи ...

# 581
  • Варна
За какво реват? Я кажи, че няма да имам домашен нет до събота, а през телефона не ползвам фейсбук.

# 582
  • sofia
уникален ХЕЙТ във фб...явно съм луда ...всеки гледа с различни очи ...
За какво реват? Я кажи, че няма да имам домашен нет до събота, а през телефона не ползвам фейсбук.
че бил претупан края,че от 3/4ти сезон за нищо не ставал...обичайните глупости на 13т годишни....не се разбрало какво станало с този и онзи ...по навик го гледали и тн

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 21:19 от YANA1986

# 583
  • София
Е, аз членувам в най-голямата Бг фенска група на TWD и няма хейт. Има негативни мнения, ама като цяло феновете са доволни. Този хейт на официалната страница във ФБ ли е? Американската, официалната?

# 584
Истината е, че свърши в нищото и остана с усещането за недовършен сериал като цяло. 
За някои от героите има завършек, но е някакъв тривиален, заживели дружно и щастливо и т.н . А за това от което се интересуват повечето хора го оставиха висящо, евентуално в някои спин офф може да доразвият нещо, но едва ли.

Тия сцени с Рик и Мишоне вероятно са снимани одавна и сега ги плеснаха тук за финал. Колкото да замажат очите на тия дето искаха да ги видят.  Тя даже беше облечена малко Уаканда стайл.

Общи условия

Активация на акаунт