🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 25 🧟

• 35 472
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Снийк Пийк на Даръл Диксън шоуто. Simple Smile
Краят е брутален!

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 21:41 от Diavolo

# 691
  • sofia
Снийк Пийк на Даръл Диксън шоуто. Simple Smile
Краят е брутален!
какво е това накрая ? не загрявам явно..🤔🙂

# 692
Аз не видях нищо брутално на финала, видях да влиза в сграда.
Но много ми харесва, атмосферата, заснемането, всичко. Мисля, че ще е на ниво, не като Фиъра.
Само се чудя чий го търси във Франция Joy

А кога започва? Кога? Кога?

И като сме на тема Франция

Скрит текст:

Joy

# 693
  • sofia
Аз не видях нищо брутално на финала, видях да влиза в сграда.
Но много ми харесва, атмосферата, заснемането, всичко. Мисля, че ще е на ниво, не като Фиъра.
Само се чудя чий го търси във Франция Joy

А кога започва? Кога? Кога?

И като сме на тема Франция

Скрит текст:

Joy
а къде гледате Нигън и Маги

# 694
Аз от зелката дърпам, но има и в замунда.

# 695
  • София
Ами тази сграда много ми прилича на онази сграда от посткредит сцената на финала на World Beyond. За това писах, че е брутално. Ама няма потвърждение, че е същата сграда, макар и много да прилича на нея.
Нали хипотезата е, че трябва неговия сериал по някакъв начин да е свързан със СРМ. Явно Деръл не помни или е объркан как точно се е озовал във Франция, но съобщението е по-скоро закодирано, без да споменава името Рик Граймс, но е ясно, че е за него. Че едва ли не се извинява, че не е успял, но не се отказва от мисията си...
Нали там имаше френски екип, който беше свързан със СРМ и с д-р Дженър от СДС от сезон 1. И там за първи път се спомена за новите мутирали зомбита/варианти. Че са по-бързи и по-интелигентни. Жената учен като се превърна помнеше къде е изхода и се насочи веднага към него и то с много бърза скорост, а не както е обичайната походка на зомбитата. Бавна и провлачена. Новите вариации ги видяхме и в последния сезон 11 на шоуто майка. Т.е. вече ги има и в Америка.

# 696
Ахаа, ама ти сичко помниш, аз  такива неща не помня преди еди колко си епизода някаква сграда Grinning

Ти кажи кога почва?

# 697
  • София
Есента.
Според мен ще е средата на октомври, защото това е основното шоу за TWD Universe за 2023 г. А TWD винаги са започвали през октомври.
Това означава, че финалната част 2 на Фиъра трябва да започне началото на Септември.

# 698
Вчера изгледах трети епизод.
Много изкуствен епизод. И като разкриха  какво?
Ама тия отвличат деца, убиват хора за експерименти.
Нормални хора сега за отвличане и такива неща ще ги  гръмнат на място.
Да не не говороми за хора живеели 12 години в апокалипсис.
Иначе времето 12 години след година 0 явно.
Явно са минали години и от ранчото на Хършъл до затвора, па до Александрия.
Мо не ми прилича на 8 годишна. Че Джудит уж трябва да е по-голяма.
Изглеждат еднакво.

# 699
  • София
Дам, изравниха времевата линия.
Въпросът сега е дали Морган ще намери Рик. Дали изобщо ще го видим някога отново. И дали ще видим оцелелите героите на Фиъра да се срещнат с оцелелите герои от Бродещите.

# 700
Изгледах 4 епизод.
Скука.
Грейс пак заумирала. След 8 години радиацията я пъпна за гъзо.
О нее, чакай, едно зомби я гризна за гъзо Joy
Ама много бързо се разболя бре, то лежане, то пъшкане, все едно 100 градуса температура.
А останалите имаха бая време докато им проличи и се разболеят.
Е, поне уби Дуейн. Голяма врява, че той си беше мъртъв. Макар че се зачудих по някое време кой дете ще избере. Живото или умрелото.
Абе тия всички са като жени в цикъл, през пет минути работят за Падре, после са против тях.
Кифли.
Абе това Падре да не е на два километра от родния град на Рик Joy

Скрит текст:

Наистина прилича Joy

# 701
  • София
Хахаха, горката Керъл.
Недей така, че ей сега ще ти сготви едни бисквитки... 😀

Да, много дразнещо е това непрекъснато флип-флопване. През 5, 10 минути си менкат мненията и позициите.
Всичко се развива на бърза скорост и в детската градина.
Сценария и диалозите са на много ниско ниво.
Сезона (първата му част) бе спасен от Морган, от последните 15 минути на последния епизод и донякъде от Джун.

# 702
Няма, тя би ме обикнала Sunglasses

Впрочем в Дед сити нещо ми направи впечатление.
Действието колко години беше напред? Две години?
И нито дума за Рик и Мишон.
Може би Мишон още го търси.
Ще видим.

# 703
  • София
Да, явно все още не се знае нищо, не са се засекли или Рик и Мишон не са се върнали.
Да, 2 г. след епилога на последния епизод. Иначе 3 г. след краха на Общността! Нали имаше една сцена в края на последния епизод, 1 година по-късно. Т.е. слагаме още 2 г. след това. 😊

The Walking Dead: Dead City 1.3
People Are a Resource

https://www.imdb.com/title/tt19861466/

Хубав епизод, но крачка назад спрямо страхотния епизод 2. Въпреки всичко, досега три епизода и нито един от тях не разочарова, дори не са близо до това.

Много ми е интересно обаче дали само аз си го мисля това и дано се заблуждавам, но сякаш от екипа на шоуто не обичат много, много Маги... Така са я написали, че направо е като второстепен герой или пък просто самата Лорън толкова си може и бледнее пред Джефри.
Ами или я дават как се тросва на Ниган или да слуша само себе си. Насочват ни и към това как би предала Ниган, как едва ли не би го изтъргувала с Хърватина. Със сигурност крие някои неща от него.
Защо Джини избяга от Новия Хилтоп? В епизод 2 ако си спомняте погледа и се фиксира върху онзи огромен силоз. И как един човек взима нещо от него. Ами обикновено тези силози се използват за съхранение на зърно и фуражи. Т.е. имат храна и Маги излъга като каза, че нямали храна, гладували, търгували и бла бла. Нямаше защо да се акцентира толкоа много върху силоза и върху замисленото изражение на Джини ако това не значи точно това!
И ето сега в този епизод, Маги много добре разбра, че плюшената играчка е именно на Джини, т.е. тя е някъде тук  в Ню Йорк и тръгна да я гори, за да не я види Ниган и това да го разсее от мисията! Ако изгори играчката ще е брутално направо. Дано него направи и размисли.
А тази Джини колко пъти ще си губи динозавъра? Поредното дразнещо дете във вселената на TWD! 😣
Хършъл също ме дразни, да го кажа, че все забравям. Той и в комикса беше дразнещ лигльо.
От всички деца само Карл харесвах истински. Джудит става, но чак любимка категорично не ми е.

Ако хората на Хърватина са рекетирали нови Хилтоп, то нови Вавилон къде са спали? Защото оставаме с впечатлението, че нови Хилтоп е част от нови Вавилон? Или не? Много неясноти има тук и дано не се окажат сюжетни дупки!

Ниган уби Лутър?! Защо по дяволите? Много дразнещ момент! Лутър ми харесваше. Мислех, че ще е някаква брутална машина и ще им помага, те пък измислиха някакъв нелеп конфликт между тях и Ниган разбира се го победи по един много странен начин. Целия сегмент ми беше излишен и 'Ту мъч'!

Ани и Джошуа (значи Ниган има син) са изпратени с влак за Мисури. Има ли влакове все още?!?! 😀😮
Що за обяснение беше това? И защо по дяволите ги е изоставил? Кой баща ще си остави жената и детето и то за какво??? Много глупав сценарий. Много неубедителен, сори ама олеква Ниган. Не можаха ли да измислят друго обяснение. Едва ли ще е заради шерифите и за да ги предпази. Моля ви се. Америка е огромна страна и лесно биха изчезнали. Особено в тези постапокалиптични години, когато няма разузнаване и следене.
Ани май е била изнасилена. Ниган е убил петимата, може би и магистрата е бил сред тях.

Томазо е бил пленник на Хърватина.
Дали е възможно да имаме романс между Маги и Томазо? 😉

Кой е нарисувал Глен?
Не е малкия Хършъл със сигурност. Джейдъс? Ама не помня да са се засичали с Глен. Може би Бет? 😊

Хърватина е имал голямо семейство. Загубил е жена си, трите си дъщери и синът си?! 😮 И по всичко изглежда, че са били изядени, т.е. били са нападнати от канибали. Е, нищо чудно да е станал това което е. Ето защо Ниган каза, че това което му се е случило е било несравнимо по своя ужас. Тц тц тц. 🤐

Хърватина разбра за Ниган от шериф Армстронг, интересно защо подчинените не са му докладвали за 'Чук чук' Може би ги е страх да не отидат за енергия... Хехе, видяхме какво стана с готвача.
А това значи ли, че има някой, който се опитва да го отрови или е по-скоро случайност от немарливост?

Дрогата от зомбитата бе брутална, бляк!
Значи, хърватина се е занимавал с алтернативни енергийни източници преди апокалипсиса! И сега с познанията които има, втечнява на стайна температура метана отделящ се при разлагането на телата! И така получава гориво за осветление и отопление. Гений!

Получихме и малко UFC в октагона на TWD Universe. 😉
Имахме кеч във Фиъра, тук ММА, хаха.
-
7

# 704
Вчера мислех 5 епизод на Фиъра, ама нещо не ми е зор Grinning
Та Мъж ми е с предимство.
Ми не лош епизод, ама историята с Ан и сина на Неган ми спадна нивото.
Какъв влак, какви пет лева?
Е, и Комонуелта имаха влак, айде.
Хубаво избил ония, лошо няма.
Сега само пребита и ограбена ли е или изнасилена, не знам.
Ама как така ги зарязва и тръгва с Джини на майната си да и търси плюшената играчка.
Намери си семейството бе, вземи и нямата кифла.
А Неган винаги е мечтал да има дете, винаги.
Хърватина ми се стори, че говори с уважение към Неган. Абе явно смесени чувства изпитва към него.
Това с горивото е много яко, гений,поклон.
Джейдъс и Глен не са се засичали Дяволо.
Абе някой го е нарисувал. То имаше и негов нарисуван портрет в стария Хилтоп.
Как пък Маги разбра, че това  е на Джини? Е, да приемем, че в първи епизод я видяла. Може би в хотела, в колата.
Сигурно.
И да,  не иска да се разсейва мъж ми.

Общи условия

Активация на акаунт