Удължаване на косата - 14

• 23 875
  • 201
  •   1
Отговори
# 180
Моята коса е малко под раменете, гъста, но с изтънели краища. Сега съм с една редичка 100гр, 33 см е дължината на тресата. Слива се с моята коса, защото я подстригах 6-7 см по дълга от моята, за да няма разминаване.
100 гр ще стигнат ако не търсите голяма дължина

# 181
Как да кажем, след като не сте показали косата си? При всеки 100гр. биха стояли различно!
Пак заповядайте!
Много благодаря за отговорите!
Много полезен форум!

# 182
  • по света
Привет!
Извинете, че така нахлувам.
Замислям се за удължения, временно, от чиста суета. Ще ги слагам само когато ми се прииска и за повод.
Имам огромна, гъста, здрава и красива коса. Просто в момента е само до раменете.
 Искам да ги понося известно време, така да се каже, носи ми се дълга коса.
 Нямам никакви проблеми с косата, просто искам веднага да я удължа 😂
Казвам всичко това за да ме разберете каква ми е идеята. И да ми дадете съвет какво да взема, защото нищо не разбирам.
През годините съм взимала разни коси, опашки, но така и не случих, явно не избирах правилните.
Обаче имам едно малко странно изискване.
Не желая в никакъв случай истинска коса, носена от друг човек.
Вероятно за много от вас това е странно.
Гнус ме е и не мога да се пречупя.
Каквато и да е, колкото и да е качествена и обработена, няма да си сложа такава.
Тоест, искам да си купя изкуствена коса(която обаче да изглежда максимално добре), на стикери.
Проблемът е, че трябва да е много като количество, защото аз имам много коса и  в никакъв случай един-два реда няма да ми стигнат.
Може ли да ме насочите откъде да взема, кой да ми я сложи.
Благодаря!
Абсолютно споделям!Хем искам удължаване ,да стои добре ,но да не е от човек!

# 183
Здравейте, момичета. От скоро съм с коса, закупена и сложена във Ванет. Метода е треси с капси. Предложиха ми този метод , защото косата ми е тънка и не е подходяща за кератинови кичури.Имам обаче един проблем . За трети път през последните две седмици ми се откача най крайната капса и то само от едната страна на най долния ред. Ходих два пъти да а оправят, но проблема отново е налице. Чудя се аз ли нещо не правя както трябва или подхода от страна на фризьора не е правилен.Другия ми казус е, че май искам да си купя клещи, кукичка и капси и са реагирам при такъв проблем. Чудя се, дали не е добре да купя стикери и разтвор за отстраняването им и като ми се откача една капса, просто да залепям. Вие какво ще ме посъветвате.

# 184
И на мен ми се случва. Помоли на точно тях две капси да захваща повечко коса, за да не се изхлузват. Това което правя аз е да си ги проверявам на 2-3 дни дали с леко подръпване се мърдат. Ако видя, че някоя се е разхлабила я стискам много леко с клещите.
Не слагай балсам или маска близо до капсите.

# 185
  • Пловдив
Привет!

Закупих и си сложих Славянска коса 100гр кератинови кичури. Моята коса е чуплива и такава и сложихме. Нося я вече трета седмица, но косата ме сърби отстрани и скалпа ми е зачервен и косата ми пада повече от преди. Моята коса е до раменете и е гъста и не искам да я унищожа.

Възможно ли е аз да не правя нещо правилно с косата ? Мия я с безсулфатен шампоан. Не ползвам преси, маши. Мия я на всеки два-три дни.

Утре смятам да отида и да кажа на фризьорката да я махнем и да я сложим на треси с капси. Не ми се иска, но не виждам никакъв вариант.

# 186
Привет! Имам чуплива коса до под раменете. Искам да имам и по-дълъг пласт, но да е на щипки тази коса, да мога само за поводи да я слагам.
Нищо не разбирам от коси. Бихте ли ми препоръчали нещо бюджетно, което да си слагам самадва пъти в месеца?

# 187
Здравейте, бюджетен вантиант ще ви е индийската коса на Ванет. Примерно едни 100 гр. зашити на една редичка би трябвало да се прелеят добре.

# 188
Здравейте, бюджетен вантиант ще ви е индийската коса на Ванет. Примерно едни 100 гр. зашити на една редичка би трябвало да се прелеят добре.
Благодаря Ви! Има ли определен сайт, от който поръчвате?

# 189
Имат сайт и фб страница Ванет.

# 190
Благодаря много! Писах им дали има по - къси коси от 50 см. Чакам да отговорят. И се мятам 😁

# 191
  • Варна
Аз искам да сложа съвсем малко кератинови кичури отпред за дължина около лицето, защото отред ми е по-къса. .Нали знаете като пада по-дълга и по-плътна там косата създава това усещане наистина за дълга коса. Дали ще личат тези кичури ? Имам и дължина отзад и гъстота ,не искам треса,била съм. Май нищо добро не съм чела за тези кичури ,но надеждата ми е, че ако са съвсем малко в предната част ще е по-леко положението.

# 192
Нямам личен опит с кератина. Чувала съм, че ако се прави при добър професионалист няма проблем. Вариант ви е да сложите две мънички тресички по 5-6см от двете страни. Въпроса е дали ще свикнете с чувството за единични парчета в косите ви.

# 193
  • Варна
Не искам да чуя за треса , а и точно на тези места ще се виждат доста ,което съм изпитвала носейки треса.Това е причината да желая да пробвам кичури и то съвсем малко количество.

# 194
  • при Arctic Monkeys
Вчера бях в Дима стил Варна, обсъдихме, че един двоен ред ще ми е достатъчен за уплътняване и леко удължаване. Харесах си коса като структура, но не е моят цвят и сега чакам да ми доставят. Поставянето е с капси и се надявам да е щадящо и да не скапе моята коса.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 18:51 от karmacoma

Общи условия

Активация на акаунт