Удължаване на косата - 14

• 23 878
  • 201
  •   1
Отговори
# 90
Beauty queen, за нищо. Аз бих потърсила салон, който са посещавали мои приятелки за да видиш реалните резултати от оформянето. Hands Thumbsup

_Khaleesi_, така и не се научих да се реша с четка. Косата ми е хем мека, хем доста чуплива, четката не е моето. Дано някой друг се включи!

# 91
Незнам дали се повтарям.... Ще ме извините! Някой ходи ли на поддръжка за треса с капси някъде в Пловдив? Да каже къде, че досега само за обикновенно подстригване и боядисване все разочарована оставам...

Иначе бях питала по-рано за четка. Взех си на Olivia Garden и съм доволна от нея.

# 92
Чувала съм добри отзиви за Дима стил, но не знам дали работят с коси, които не са поставяни при тях.

# 93
  • Plovdiv
Изинявайте и не ме нападайте ,но нищо не разбирам.Предварително искам да помоля някой, който няма нерви и е настроен нападателно да не отговаря.За първо слагане ,с цел постигане малко сгъстяване и обем добре ли е 100гр?
И 40см или 50см стоят по-добре.Има ли смисъл от 40 см?Наистина не мога да разбера разликата Sad
Това което искам е малко сгъстяване и малко удължаване.Много държа да изглежда естетствено.
Или 200гр е по-добре и по-красиво??Държа да съм подготвена в салона, когато ме попитат какво искам.

# 94
Зависи от вашата коса колко е плътна, гъста и т.н. Аз съм със 100 гр двийна плътност и ми е перфектно. За дължината е същото, ръководите се от вашата коса. Моята коса е под раменете и съм с 55 см, която ми стига до над дупето.
45 см за леко удължаване мисля, че е ОК. Ако искате покажете снимка в гръб на косата Ви.

# 95
  • Plovdiv
Зависи от вашата коса колко е плътна, гъста и т.н. Аз съм със 100 гр двийна плътност и ми е перфектно. За дължината е същото, ръководите се от вашата коса. Моята коса е под раменете и съм с 55 см, която ми стига до над дупето.
45 см за леко удължаване мисля, че е ОК. Ако искате покажете снимка в гръб на косата Ви.

Много ви благодаря за съвета!А какво означава двойна плътност?
Косата ми е до раменете и малко под ,права и средно плътна,не е  много рядка, средна гъстота,косъма не е дебел.
И още нещо има ли шанс,да не ми отива,да не се харесам,идея си нямам как ще изглеждам,нямам приятелки които са слагали и само от снимки не мога да се ориентирам.

# 96
Предполагам момичетата имат предвид, че тресата е двоен ред - нещо като два реда коса, наплетени на една треса. Така е по-плътно и се избягва слагането на много треси. Де факто и с един двоен ред можеш да постигнеш отличен естествен резултат. Аз лично носих един двоен и един единичен ред, но ми стана в повече и оставих само двойния.

Шанс да не се харесаш винаги има Simple Smile, но ако не се затрупаш с коса тип ранния попфолк - едва ли няма да се одобриш. Просто ще ти уплътни косата и ще ти даде дължина, и на опашка стои по-добре, и на кокче.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 09:56 от Beauty queen

# 97
  • Plovdiv
Благодаря ти бюти куин за мнението,просто след здравословен стрес косата ми много оредя и искам малко да изглежда поне прилично ,а за фолк имидж да не говорим ,че не търся такъв ефект.Леко сгъстяване и леко удължаване искам.

# 98
Вероятно това не ти върши работа, но не бива да се притесняваш толкова Simple Smile. Ако не се харесаш, просто ще махнеш тресите. Е ще си дала едни пари, но така е с подобренията. Опитай с един двоен ред мен ако питаш и ще се ориентираш кое как. Успех.

# 99
Моят съвет е, да опиташ да възстановиш естествената си коса.  Грижи се добре за нея, уплътни я, ако само това е проблема. Но пък..и те разбирам. Аз приемам, и ще приемам цял живот имуносупресия, и косата ми от лекарствата оредя и аз се чувствах много зле. Това при мен беше крайния момент, че сега вече искам да сложа коса. И не съжалявам, чувствам се много добре.
Все пак, ако много държиш, опитай, да. На какъв метод си се спряла? Или още не си решила.

# 100
  • Plovdiv
Вероятно това не ти върши работа, но не бива да се притесняваш толкова Simple Smile. Ако не се харесаш, просто ще махнеш тресите. Е ще си дала едни пари, но така е с подобренията. Опитай с един двоен ред мен ако питаш и ще се ориентираш кое как. Успех.

напротив ,всичко ми е полезно и ти благодаря за съвета.Flowers Bouquet

Khaleeesi ,опитах да я възстановя, но не се получава.Просто гледам снимки в по-млада възраст и не мога да повярвам каква хубава и здрава коса с лъскав косъм съм имала ,а сега с  нищо не мога да я подобря-повярвайте ми опитала съм всичко -шампоани,добавки,дори инжекции за скалп,серуми за втриване.
За метод нищо не съм решила защото нищо не разбирам.

# 101
Аз лично съм със зашити треси, но все повече момичета си слагат стикери с лепило. Не съм го пробвала.

С кератин ми се струва скъпо и сложно, не съм пробвала, но и засега не смятам.

# 102
Penelope77 , да, да, ясно ми е. Минах по същия път, с ампулите и т.н. Но при мен влиянието идва от хапчетата, не става просто. Аз съм на треси с капси, доволна съм. Мие се добре косата, суши се добре. Кератина е скъп, както казва и кралицата. Момичето, което ми сложи косата, ми каза, че ако се бавиш много и с подръжката почвало да сърби и да се зачервява. Незнам доколко е така.
Смятам, че ще се харесаш ♥️ какъвто и метод да избереш. Но 50 см коса ще е ок, или 45. Другото ще е малко спрямо твоята дължина.

# 103
  • Plovdiv
Penelope77 , да, да, ясно ми е. Минах по същия път, с ампулите и т.н. Но при мен влиянието идва от хапчетата, не става просто. Аз съм на треси с капси, доволна съм. Мие се добре косата, суши се добре. Кератина е скъп, както казва и кралицата. Момичето, което ми сложи косата, ми каза, че ако се бавиш много и с подръжката почвало да сърби и да се зачервява. Незнам доколко е така.
Смятам, че ще се харесаш ♥️ какъвто и метод да избереш. Но 50 см коса ще е ок, или 45. Другото ще е малко спрямо твоята дължина.

да,да,разбираш ме.Всеки в нашето положение знае за какво става въпрос.Ок 45 или 50,ясно.

# 104
Здравейте момичета, от една година съм с коса от Ladies point и дойде време за подмяна. Гледам, че Ванет имат славянска серия коси. Имате ли наблюдения специално за тази серия, понеже знам че другите им не са много качествени..

Общи условия

Активация на акаунт