На море в Гърция 2021 - IV

• 45 361
  • 799
  •   1
Отговори
# 90
Таверна Зои която хвалите в Сфакия ли се намира?Защото линка който е дала потребителка е Virgin Mary и не е в Сфакия а  в Родакино.Искаме да посетим,но не знам какво да задам на навигацията.Ако може упътване Simple Smile
Същата се има предвид, в Радокино, над плаж Полиризос.

# 91
Сфакия е област, но понякога така наричат и главния й град - Хора Сфакион. Родакино е в (област) Сфакия.

# 92
Благодаря ви!Значи сме много близо Simple Smile

# 93
  • Sofia
Здравейте, въпрос от мен - преди два часа дадохме проба за антигенен и ни казаха да отидем след два часа да вземем резултат. Имаше над 60 души опашка в Рамус, а на самия резултат си има баркод и пише, че е европейски сертификат. Има ли причина да ходя наистина на място да ми го дадат на хартиен носител?

# 94
Някой да е попадал на добри оферти за септември със самолет? Много искам да заведа майка ми на Гърция, никога не е ходила, и двамата сме ваксинирани, но ще имам възможност за отпуск след 11 септември. Не искам да й причинявам автобус, не знам дали ще издържи особено с дълго чакане на границата. Опитах да се разровя, но не откривам нищо подходящо. Просто искам да има хубав плаж, защото и двамата отиваме заради морето и плуването.

# 95
За резултатите няма опашка, също днес.
За тези, на които им трябваше за освобождаване от карантина им казваха да не ходят, на останалите на рецепция казваха да ходят за резултата.

# 96
  • София
Някой да е попадал на добри оферти за септември със самолет? Много искам да заведа майка ми на Гърция, никога не е ходила, и двамата сме ваксинирани, но ще имам възможност за отпуск след 11 септември. Не искам да й причинявам автобус, не знам дали ще издържи особено с дълго чакане на границата. Опитах да се разровя, но не откривам нищо подходящо. Просто искам да има хубав плаж, защото и двамата отиваме заради морето и плуването.
Оферти за организирана почивка ли имате предвид или за самолетни билети? Повечето от пишещите тук сами организираме почивките си, защото получаваме точно това, което искаме и то на най-добрата цена. Пък и самата организация е приятна за мен, особено през студените зимни дни.
Та, с организираните почивки не мога да помогна. Иначе Уиз имат приемливи билети за целия септември до Закинтос. За съжаление останалите им директни гръцки дестинации приключват преди 15.09. Може да видите и Райън и България Еър, като последните за мен са неоправдано скъпи. Избирате, купувате билети, после настаняване, програма за посещение и готово. Не е кой знае какво. А ние ще помагаме със съвети, ако имате нужда.

# 97
  • софия
В Рамус имат пакети антигенни тестове. Правят се в лабораторията на Бузлуджа и (вероятно) в централната. Готови са за час.

# 98
Има ли вероятност за драстична промяна на мерките в следващите две седмици?
До два дни трябва да направя 100% плащане 🤔

# 99
  • софия
Изкипя ми кафето и си счупих кристалната топка, а нямам телефона на Мицотакис.

Карта - https://covid19.gov.gr/covid-map-en/

# 100
  • Sofia
В Рамус имат пакети антигенни тестове. Правят се в лабораторията на Бузлуджа и (вероятно) в централната. Готови са за час.
Но трябва ли да отидеш за резултата на хартиен носител или онлайн сертификата с баркод е достатъчен?

# 101
Някой да е попадал на добри оферти за септември със самолет?
Вижте Райъенеър до Ханя, Крит. Онзи ден като гледах полетите бяха малко под 100€ двупосочен без багаж. Имат полети целия септември месец, всяка събота. Средата на септември е прекрасен период за почивка в Гърция, на края на сезона почти няма хора, цените са ниски, а времето обикновено е чудесно, без жеги.

# 102
Да не би от Рамус да ги качват вече в his.bg?

# 103
Здравейте, въпрос от мен - преди два часа дадохме проба за антигенен и ни казаха да отидем след два часа да вземем резултат. Имаше над 60 души опашка в Рамус, а на самия резултат си има баркод и пише, че е европейски сертификат. Има ли причина да ходя наистина на място да ми го дадат на хартиен носител?
Ако ще пътувате към Гърция задължително. Ако се връщате- не.

# 104
Здравейте дами , имам питане относно тол-таксата за магистралата как и къде се заплаща понеже мислим да минем през Маказа?

Общи условия

Активация на акаунт