На море в Гърция 2021 - IV

• 45 312
  • 799
  •   1
Отговори
# 705
Някой прибирал ли се е към България с тези селф тестове?
Не може да се мине границата с тях, само за ферибота стават.
Какво трябва да се направи по настройките на телефона, че ни наплашиха със страховити сметки от Корфу заради близостта с Албания? Да спрем интернета или нещо друго?
И аз не знам. Мъжът ми беше включил ръчно търсене на мрежа, при което не би трябвало телефонът сам да се връзва към албански оператор... Да, ама не - върза се. Има сметка само 15 лв. от някой ъпдейт. Добре, че не му е бил пуснат ФБ. Този проблем го имаше при нас само в Касиопи.

# 706
  • София
Някой прибирал ли се е към България с тези селф тестове?
Не може да се мине границата с тях, само за ферибота стават.
Какво трябва да се направи по настройките на телефона, че ни наплашиха със страховити сметки от Корфу заради близостта с Албания? Да спрем интернета или нещо друго?

Ръчен избор на оператор е спасението.

# 707
  • София
Предполагам, че е достатъчно сами да изберете към коя мрежа да се свържете, вместо да задавате автоматично търсене.

# 708
  • СОФИЯ
Задължително ръчно избираш от настройките гръцки оператор. Два пъти съм се прецаквала с албанците точно в Корфу.

# 709
  • София
Направете на телефона ръчно да се сменя оператора, тогава като го нагласите веднъж на гръцкият няма да ви се сменя с албанският.

# 710
  • ново
Йованка, ако си с карта от "нашите" не би трябвало да се притесняваш. И разговорите, и интернетът е безплатен.

# 711
Май най-сигурно е да си изключиш телефона... И без това ние в Касиопи нямахме покритие (на Виваком сме, ако има значение) - явно благодарение на това е натрупал сметка само 15 лв. (това е цената на 1 МБ), като някъде е намерил мъничко покритие. Другият вариант е освен ръчен избор на мрежа за всеки случай да затворите всички приложения.

# 712
  • София
Внимавайте с пограничните райони, че при едно чакане на македонската граница от бг страна преди 2 години синът ми врътна сметка от 150 лв. От тогава ми държи влага и следя стриктно.

# 713
  • някъде ... тук ...
И изключване на местоположението, когато не го ползвате.
Преди няколко години, при избран ръчно оператор навъртях около 60 лв за по много пъти по 1кб интернет. От ровенето в нета разбрах, че тъй като телефонът е губил покритието на избрания оператор, е търсил на най-силния.

# 714
В Кандиларов теста излезе за около 30 мин и имат отстъпки - два антигенни са на цена 50 лв, 3 бр мисля че бяха 70 лв
А някой който работи в неделя до следобед поне ми трябва и ако запазват часове още по-добре?

# 715
  • София
Рамус - централата в Дружба. Не записват часове, но работят и през уикенда.

# 716
  • София
Мисля, че и Геника на летище София работи в неделя. Цените там обаче са по-високи от тези, в другите им локации.

# 717
  • София
Някой ходил ли е с градски траспорт от Ханя до пристанището на Кисамос? Въобще струва ли си такъв опит? Имаме няколко дни от престоя в Крит, когато ще сме без кола и се чудя дали единия ден да не отидем до Балос, но не знам спирката дали не е твърде далече от там където тръгват корабчетата.

# 718
В Кандиларов теста излезе за около 30 мин и имат отстъпки - два антигенни са на цена 50 лв, 3 бр мисля че бяха 70 лв
А някой който работи в неделя до следобед поне ми трябва и ако запазват часове още по-добре?
Синево, до билата на бл България, уикенда обаче опашките са зверски...не запазват часове.

# 719
  • София
Йованка, ако си с карта от "нашите" не би трябвало да се притесняваш. И разговорите, и интернетът е безплатен.
От "нашите" е 😂, ама извън ЕС се плаща доста. 7 кинта на минута, сега го видях. 🙄

Общи условия

Активация на акаунт