ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 554
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
о, да да, аз и в темата така съм се записала
а и 'Чемширов' е единственото диетично правило, което успявам да спазвам Mr. Green
аз на 25ти на море трябва да ходя, а-амаха и килограми Crossing Arms
та споко, ще те черпя с чайчета и ще те пляскам през ръчичките
хаха, а и нали ще си сама, може и гола пред огледалото да ядеш (и това от теб го знам Mr. Green )

пилето и крилцата до нас са в лятна ваканция
аз щях да съм на яйца за закуска и пиле на обяд тая седмица
ама съм на праскови, пъпеши и рибени консерви
и три пъти цаца с бира, ама това е тайна

спорт и при мен никакъв тоя месец, даже май ще спирам мултиспорта до ноември

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 12:46 от Herzen

# 196
Не само, че не съм отслабнала, но и се треса като желе с моите железни 99,200 кг/ току-що потвърдени от кантара/. Ужасът е пълен и окръглен, пък вие с важите жалки килца сте седнали да се оплаквате... Шегувам се! Снощи ме издирил по фейса един мъж, с когото имах заигравка преди да се омъжа, че ми стана чоглаво и смешно, той човекът си ме представя като тогава... Joy Кой го знае какви романтични спомени и представи са му останали в главата... Добре, че не се видяхме, че щеше да го зашемети моето очарование JoyJoyJoy

# 197
Wiwala75 - със сълзи се смях на поста ти 😂

Момичета, аз съм от отслабналите и летя от щастие, въпреки че още не съм стигнала желаните килограми. Но вече съм във фаза 3 от 4-те, които съм си направила и отслабването ми върви мнооого по-спокойно.
Стартирах от 61 кг, като фаза 1 ми беше до под 57 кг, фаза 2 до под 55, фаза 3 е до под 52 кг и фаза 4 е до под 50 кг. Крайна цел -48 кг., но и на 50 ще съм доволна. В момента съм 54.5 кг.
Та така - спазвам си Моното на Касиопея 😁, вече така му свикнах, че изобщо не изпитвам глад. Разбира се отслабвянето се забави, но темпото е около  0.8 - 1 кг. седмично. Ще се включа и аз в яйчения фаст, но ще си го правя по моя начин, че иначе не мога. Ще го комбинирам с Моното  и така.

# 198
  • София
Такаааа вече нямам наистина никакви оправдания да отлагам. Четох, мислих, реших да си подхвана Зоната. Преди Великден  я пробвах и се чувствах чудесно, освен това колежките заявиха, че тогава наистина е имало резултат,  та само това ми трябваше да чуя. Днес закусих нещо което обикновено не правя. Сега ще мисля какво да обявявам, че даже и за утре трябва да си предвидя храна за работа.
Стартирам със страшните 90кг. Първо измерване съм си заложила на 31ви Август.

# 199
Wiwala75,  за килограмите не знам, но чувството ти за хумор е страхотно😂👍

Момичета, какъв е тоя яйчен фаст? Признавам си, не съм ровила в нета за инфо.
Има ли някоа от вас опит с житната диета на Дънов? Приятелка я прави всяка година февруари, според календара и отслабва винаги, че и задържа килограмите.
Ще ми се да сваля 4-5 кг. и се чудя кой режим е най-подходящ да подпомогна метаболизма. Джънк и сладко изключих вече, умерено спорт съм включила

# 200
Такаааа вече нямам наистина никакви оправдания да отлагам. Четох, мислих, реших да си подхвана Зоната. Преди Великден  я пробвах и се чувствах чудесно, освен това колежките заявиха, че тогава наистина е имало резултат,  та само това ми трябваше да чуя. Днес закусих нещо което обикновено не правя. Сега ще мисля какво да обявявам, че даже и за утре трябва да си предвидя храна за работа.
Стартирам със страшните 90кг. Първо измерване съм си заложила на 31ви Август.

Успех, на мен тази Зона ми се видя супер сложна. Всяко ядене да тегля, изчислявам и т.н категорично не е за мен. Харесва ми обаче че човек може да си сглобява храната сам, а не да следва някакво меню.
Аз никога не знам какво точно ще ми се яде... И мразя режимите които са с точни менюта.
Иначе аз за 6месеца свалих 14кг и продължавам нататък. Искам още толкова да сваля.

# 201
Лошото е, че той е решил да си дойде от Англия октомври месец и иска да се видим...
Или трябва да вляза поне в разумни граници до тогава или да откажа срещата тактично и да го оставя да си ме представя, както си иска.
Така, че мотивация за отслабване имам, не защото нещо очаквам да се случи, ми да не развалям съвсем добрите впечатления. Чеша си егото, не нещо друго. Но сега е момента да се впрегна сериозно, че и тази година лятото ме изненада, не бях готова с фигурата за море, дано за другото да съм готова Joy
Пак се връщам на НВ-ВМ ли беше, ко беше не знам, но ми е най-лесно. Не ми се яде много месо, но щом се налага...
Инак от последната ми среща с него минаха 18 години, даже го бях забравила, та и той не това, което е бил

# 202
Essential, поздравления за резултата. 🙂

Какъв е режимът ти? Зоната и за мен е неизпълнима.

# 203
Казано най-общо - и при Зоната, и при броенето на калории, и при всякакви други форматирани режими, най-трудното е в началото, докато визуално се свикне с количества и пропорции. Нали не вярваме, че някой ще тегли и брои до края на живота си. Важното е храненето да се вкара в релси.

# 204
  • Велико Търново
Пепа, аз тегля и броя, но какво от това-дебела съм!
Имам тетрадки от последните 7-8 години, всеки ден е писано какво, колко и как е изядено, как съм се чувствала и т.н.Истината е, че обичам да пиша в тефтери.

# 205
Wiwala 75, ходиш ли пеша ? Моя приятелка почна да ходи 2 часа дневно, 1час сутрин и един вечер до южния парк и за месец стопи 7 кг.
Аз вместо да се включа, се услушвам още и за 5 месеца съм свалила 3 кг 🙈

# 206
  • София
И аз много обичам да пиша в тефтери. Всичко си "споделям" ,какво съм яла, колко съм тежала, как съм се чувствала...

Wiwala75 , това си е сериозен стимул Stuck Out Tongue Winking Eye

# 207
Само пеша ходя, защото съм без кола от доста години, но ям много хляб и то вечер. Цял ден нищо и като се прибера от работа, примерно, стой та гледай... Сега съм спряла тестото под всякаква форма, е от два дена, така че резултата няма как да има.
Лошото е, че нещо бавно взеха да стават нещата и това ме демотивира. Преди три години и нещо, бях свалила 15 кг и тъкмо стигнах 74 и взех да си позволява волности и ето ме три години по-късно с много отгоре... Такива висоти не съм стигала досега.
Вечно съм като в асансьор, нагоре-надолу с килограмите, но но последните години задържам все на високите етажи.

# 208
Точно мнението на Лейди Касиопея чаках. 2 седмици отпуска и щети са огромни, как пък не се научих на дисциплина.
Записвам се за нейното моно, ще се пробвам, обаче не знам как ще ми понесе само на 2-3 кофички мляко за деня. Свикнала съм вечер да ми е обилно храненето, кръвното ми е ниско и през нощта свалям и кръвната захар.
Но ще се пробвам, излязоха нещата от контрол и се чувствам отвратително.

# 209
Пишех какво ядях преди 10-11 години, като броях калории. Като стабилизирах количествата спрях, защото повече не ми служеше за нищо.
От години карам по усет (количества) и никога не качих.
Сиска, ти все повтаряш "много ям". Новочетящите си те представят едва ли не пред  препълнена с лакомства чиния. Понеже те бях питала веднъж, беше казала, че ядеш само " режимно". Слагам в кавички, защото може пък тъкмо това режимно да те спъва. Аз бих включила повече бавни въгл. А защо не и ден на излишества от всякакъв вид. Тялото ти е изтормозено от ограничения и тренировки.
Наистина се надявам да не го възприемеш като тон в живота Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт