ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 107

• 57 559
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • Велико Търново
Така е, ям режимно, но по много...и се крия.Не обичам да се храня с хора/хранително разстройство е, знам го, опитвам се да го преборя, но е зор/.Сега отивам на зала и след това от 17.00-20.00 на работа, от утре до петък съм сама и хладилника ще е като празен шкаф/изключвам 70-те яйца от щастливи кокошки/.
Ходя и единствено само пеш, в кола се качвам веднъж седмично за пазаруването за седмицата.

# 211
Essential, поздравления за резултата. 🙂

Какъв е режимът ти? Зоната и за мен е неизпълнима.

Като цяло режима е нисковъглехидратен. Не ям никакъв хляб и други подобни,никакви картофи и ориз.
Изключително рядко, като вчера и то в един ден си позволих печени картофи и две парчета пица. За тези три месеца съм яла два, три пъти по две парчета пица от на децата.
Всичко останало са зеленчуци и месо. И плодовете спрях от известно време.

Аз правя прословутите 10хил. крачки на ден но ефект от това не съм видяла.
Ям само на обяд и вечеря,не закусвам.

# 212
Ох, какво отслабване... - 1.8кг едвам едвам за 14 дни.
Чувствам ги като повече, а кантара друго показва... Joy
Бавно и славно стават нещата и при мен Satisfied
След седмица отиваме на почивка със семейни приятели. Надявам се до тогава да бутна още някой килограм.
Weary

# 213
  • Велико Търново
wiwala, мъжа ми казва, че в борбата с килограмите ми мога да ползвам всякакви прийоми!Така, че действай!Такъв стимул не е за изпускане/всичко да се чете с усмивка/
Днес храната ще е:4 варени яйца+50 грама телешки суджук около 08.30-09.00/това ще е час след силова тренировка/
14.30 след работа същото
18.30 ще изпия една доза протеин и в 20.00 пак ще отида до залата за кардио.
Размених местата на силовата и кардиото, защото сега в 6 часа залата е почти празна.

Хубав и усмихнат ден, девойки!

# 214
Добро утро и от мен,

аз трайно си запазвам теглото, а съм дни преди МЦ.
Остават ми 6кг до първа цел и после искам да сваля още толкова. Като гледам до края на годината, че и след нея може да успея.

siska79, възхищавам ти се за спортуването. Аз ако го правех това и на 30% на теб, сигурно двойно по-бързо щях да свалям, ама уви...
Може като сваля още някой килограм да успея да се накарам да спортувам интензивно, но засега все още се чувствам като пребита и без енергия.

# 215
Хванала съм се, Сиска, снощи си приготвих на фраяра пилешки сърчица с малко олио. Харесаха ми, но направих грешката да си ги мезна с винце... Прекалих с виното, пък не пия особено често и всичко си излезе по каналния ред Stuck Out Tongue Winking Eye Така става, като на дърти години решиш да си пишеш до 3 часа през нощта със старата тръпка, хахаха. УЖЪСТ! Днес ми чоглаво, тъпо, леко замаяно, но не ми е гладно. Мисля да повторя сърчицата, но без виното, мога само да ги накисна в него за крехкост, така или иначе няма да го пия

# 216
Записвам днес ново постижение 52.500.
И да пусна малко обратна връзка за процедурите - 10 дни от криолиполизата. Мисля, че съм на минус 1 см до момента. Със сигурност има някаква малка разлика, защото нещо ми стана сложно меренето. Не мога да определя точно, но има нещо различно и не мога да си хвана категорично обиколката. Има време де, дано не си остана само с това. Момичето уж поне 3 см обещаваше при все че вече бях платила Joy
Искам да похваля много пресотерапията обаче - за 2 процедури по 40-45 мин целулитът ми се подобри значително. Имам още една, ама пусто не знам кога да чакам МЦ този месец и не смея да предплатя още.
В момента се мъча да повторя "детокса" на wiwala с една бира, която май ще излезе като нейното вино, но най-накрая избутах една работна задача, която ми взе здравето последната седмица, горда съм със себе си, цепи ме глава и празнувам.

# 217
От давна не съм се включвала понеже хич ми я няма мотивацията за режимно хранене, само тренирам и съответно не слабея!

Сега реших да пробвам нещо различно, понеже броя калории и реших да въртя ниско калорични с високоларочни дни, вместо всеки ден да се мъча да ям едни и същи калории, понеже забелязвам че някои дни съм гладна като вълк а други хич не ми се яде.

Как успявате да се мотивирате без да мислите за храна всеки ден по цял ден?

# 218
Съвсем се демотивирам, като видя кантара как едва мърда, пък като хапна, дори и режимно и пак се връща в изходна позиция... Но си казвам, че за три дена няма как да се случи нещо и продължавам, после като се погледна в огледалото и се видя какво трябва да отстраня от себе си, съвсем се сривам. И тъй, както килограмите и настроението ми е ту нагоре, ту надолу. Още по кофти е, че и като отслабна обикновено, пак не се харесвам, но това е друга тема... Но този път няма да се отказвам, иначе все си се представям как бих искала да изглеждам, ми много е мотивиращо, но знам, че е нереално, но пък зарежда... Grinning

# 219
Кантарът е моята мотивация. Остана ли без него край - диетата заминА. Затова ще си го взема с мен на морето и ще се опитам да си продължа режима и там. Меря се през ден - в дните след Моното и винаги съм усмихната, и щастлива след това Simple Smile
Днес, обаче не бях, защото онзиден се поотпуснах със сладкото и днес кантара "ме наказа" с едни + 500 гр. Т.е. 4 дни заминаха подяволите с това сладко.

# 220
Здравейте и от мен,

аз съм доволна, тази седмица кантара върви надолу. Ама като знам какво се случва...тъкмо сваля кило и половина и хоп...подскочи с кило нагоре. Но хайде да не се оказвам лош пророк.

wiwala75, не се отчайвай и не се отказвай.
Аз си казвам, че няма как да съм качвала тегло в продължение на година, и да искам да го сваля за няколко месеца.
Не и без зверски тренировки, които аз не правя обаче.
От януари досега съм свалила 15кг и продължавам нататък.

# 221
Може ли да споделите някой режим? Благодаря ви

# 222
И аз се чувствам супер дебилна в темата, а ви следя с интерес.
Какво е моно и яйчен фаст и как го правите?
Поздравления за всеки грам! 😀

# 223
А, няма да се плашиш и аз гледах съкращението ОМАД като теле в железница. Това ми е първият спомен от темата Joy
Яйченият фаст е 3 или 5 дни ядене само на яйца с масло и нисковъглехидратни сирена. В гугъл излизат резултати, а в НВ-ВМХ темата пишат сега точно за него. Моно има различни вариации, но основната идея е, че ден или два ядеш само една храна (пример: само пилешко) и нищо друго, следващите 2 дни друга, и т. н. Готвени много компонентни манджи не се броят за моно. И за този режим има тема в този раздел с доста видове и информация.

Стел, не ти разбрах въпроса за мотивацията. Мен ме мотивира самонаблюдението и колко зле се чувствам като злоупотребя с въглехидрати. Но отне време да видя закономерностите. Не мисля всеки ден по цял ден за храна, защото не съм толкова сурова със себе си и, ако толкова пък искам нещо, ям го. Нищо не си забранявам, просто се научих да не се изхвърлям с честотата и количествата.

# 224
Аз пък се чувства супер тежко, все едно вол съм изяла и ми нещо позапечено... Така не съм се чувствала отдавна, надявам се да е заради наближаващото пълнолуние. Нищо не съм свалила, все се въртя около едни същи килограми.

Общи условия

Активация на акаунт