COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 991 662
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 4 365
  • При семейството си

….присмиваме се на починали и инвалидизирани хора от вируса, ама на нас като ни няма нищо..що да се терзаем и да се вълнуваме за другите нищожества в човешки образ. Направо ...няма да пиша как ви изглеждат някои хора в темата, че наистина бан ще отнеса, ама то се чете и вижда, та поне...

Чета темите от самото начало. Никой никога не се е подиграл на починал или инвалидизиран от Ковид (честно казано съм сигурна, че много от списващите са и го правят с други хора с увреждания, но да не спамим). И, да, не е лошо малко да си въздържате емоционалните изблици.

Сирос, чети, следи темата.

# 4 366
Има ли друга страна която вместо да кара учениците да се тестват всяка седмица с тестове за по 2 евро, да ги праща на безплатно море за по 500 лева, платено от данъкоплатците и то в разгара на пандемията.
Тоест нека си изкарат първо моретата и след това да си починат на ДО.
Сигурно ваксинираните между 12 и 18 години в България нямат и процент, ама от кого ли гледат, сигурно от бабите и родителите си, които също са на първо място по оплюване и отхвърляне на ваксините като начин за справяне с пандемията.

# 4 367
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ех, хубаво е, че поне в нещо има солидарност.

# 4 368
Никакви деца не трябва да се затварят. Това ще е най-големият провал.
Трябва всички учители да се ваксинират.
Който не желае, да се преориентира.
В някои държави вече се прилага. Да почерпим добри практики, че досега сме пример за най-лошото справяне.

# 4 369
Не, виновни са ограничените им родители, които им набиват в главите, че всичко е измислица, че маските са за да мълчат, че като ги тестват всеки път ще им вадят по малко мозък с клечката.
Така става ли?
Не. Колкото и да сме ограничени, имаме инстинкт за самосъхранение. Ограничено  поради килийното ни образование сме обяснили на децата си рисковете. Що се отнася до ваденето на мозък с клечката, преди време един ограничен професор по УНГ обясни защо при децата тази процедура може да доведе до опасност.

Е, след като цяла Западна Европа измре вследствие "ваденето на мозък с клечката"(някои тук още не са разбрали, че има и други тестове), имаме шанс да останем най-умните, че само ние не сме се дали на пъкления план.Simple Smile)

Професорът по УНГ дружката на доцента ли е?

# 4 370
Аз пък не искам да вадят душата на никой от семейството ми заради Covid19 в болницата или където и да е защото някой свободолюбив безотговорник се вее насам и натам болен.

п.п. и нямам предвид децата, а въобще безотговорните хора. Доуточнявам за да няма изкривяване на думите

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:41 от pril

# 4 371
Никакви деца не трябва да се затварят. Това ще е най-големият провал.
Трябва всички учители да се ваксинират.
Който не желае, да се преориентира.
В някои държави вече се прилага. Да почерпим добри практики, че досега сме пример за най-лошото справяне.
не думай. Дискриминация!
Знам,че ще разбереш Hug
Елпис? Чета и следя. Не ме мисли. Зададох ти въпрос. Що ли не отговори. Или ще отговориш с въпрос, дето няма общо с написаното. Та чета.

# 4 372
Май ще се окажа прав дето ви разправям през цялото време, че вируса е излязъл от лабораторията в Ухан. Просто вируса да тръгне точно в Ухан, където е единствената такава лаборатория в Китай, а не от което и да е друго място в цял милиарден Китай или Азия или Африка и да е случайност, математически е много малко вероятно. Имаме новина.

Скрит текст:
Разузнавателните служби на САЩ проучват генетични данни от вирусологичната лаборатория в Ухан, придобити  в хода на разследване на произхода на коронавируса, от американските служби, съобщава CNN.

В публикацията се посочва, че става дума за огромен каталог с информация, която е в процес да дешифриране и може да се окаже ключова за разкриването на произхода на вируса. Той съдържа генетични карти на вирусни проби, с които са се правели изследвания в уханската лаборатория. Напомняме, че според някои учени е възможно коронавирусната инфекция да е тръгнала именно от нея, а не от пазара за морски дарове.

CNN не разполага с информация как спецслужбите са се сдобили с генетичната информация, но се посочва, че най-вероятно те са проникнали в сървъри, на които тя се е съхранявала. Става дума за 22 хиляди проби от вируси.

Данните вече са премахнати от интернет от китайските служители през септември 2019 г. и оттогава Пекин отказва да ги предаде на СЗО и на научната общност.

Дешифрирането става бавно, тъй като има недостиг на специалисти, които едновременно да владеят научната материя и да владеят китайски език.
https://news.bg/world/spetsluzhbite-na-sasht-prouchvat-genetichn … iyata-v-uhan.html

Последна редакция: пт, 06 авг 2021, 21:40 от Никола Тесла

# 4 373
Не е за вярване какви професори се извъдиха!
Процедурата с тестването с клечката в носа при децата можело да доведе до опасност!
Думи нямам!
И това да го казваш уверено, излизайки с титлата си в период на пандемия, когато е от решаващо значение тестването!

# 4 374
В Германия тестовете на децата са от гърлото със слюнка .

https://www.schulministerium.nrw/system/files/media/document/fil … fo_final_514.docx

Няма вариант да се съглася да тестват децата ми на два дни като им бъркат в носа, където е доста опасно. Защо мисля така е обяснено в приложения линк:

https://www.google.com/amp/s/trud.bg/amp/%25D1%2581-%25D1%2582%2 … 1%2586%25D0%25B0/

Когато държавата ми осигури безплатни тестове , безопасни за децата ми тип “близалки” ще ги тествам няма проблеми.
До тогава никой по никакъв начин не може да има претенции към родителии деца.

Нямам спомен в последните 20 години при нужда от медицинска помощ да не съм плащала за семейството ми въпреки осигуровките на максимален доход - аз на държавата не разчитам.

Освен това децата ми бяха на училище в час и в мвждучасия задължително с маски 100% от времето.
Съжалявам, но отказвам и намирам за ненормално децата да платят цената за пандемията, докато нарове и кафета работят и градски транспорт се пръска по шевовете
Който иска да се ваксинира и стои и дома, останалите трябва да работят и учат.

# 4 375
Не е за вярване какви професори се извъдиха!
Думи нямам!
И аз Simple Smile

# 4 376
  • Насред хаоса
Не, виновни са ограничените им родители, които им набиват в главите, че всичко е измислица, че маските са за да мълчат, че като ги тестват всеки път ще им вадят по малко мозък с клечката.
Така става ли?
Не. Колкото и да сме ограничени, имаме инстинкт за самосъхранение. Ограничено  поради килийното ни образование сме обяснили на децата си рисковете. Що се отнася до ваденето на мозък с клечката, преди време един ограничен професор по УНГ обясни защо при децата тази процедура може да доведе до опасност.

Е, след като цяла Западна Европа измре вследствие "ваденето на мозък с клечката"(някои тук още не са разбрали, че има и други тестове), имаме шанс да останем най-умните, че само ние не сме се дали на пъкления план.Simple Smile)

Професорът по УНГ дружката на доцента ли е?
Не, доколкото знам.
Четете внимателно, преди да скочите, моля. Казах, че е казал защо може да се стигне до опасност, а не, че щял да изтече мозък. Разлика правите ли или е важно просто да сте на контра? Ама той какво ли разбира, много важно, че бил професор. И на мен са ми правили теста, и на сестра ми.
Сирос, знам за другите методи. Говорех конкретно за този, и то каквото съм чула и запомнила от лекаря.
Сомбра, ти правила ли си тест изобщо?
Какво пишеш, да се излагаш? Опасно било? Те в чужбина децата сами си ги правят, нищо сложно няма.
Ох, толкова невежи хора как може да има???
Ами има, ей ме на. Ограничена съм си и туйто. Пак казвам - това са думи на лекар професор по УНГ. За разлика от вас аз не смея да си приписвам по-голяма компетентност от специалистите и да казвам кое е глупост и кое не.

# 4 377
  • При семейството си
Не четеш, Сирос, не четеш.
Отговорих ли ти или искаш още нещо да ме питаш?

Е, като тези деца заразят другите (това няма как да не стане) и се прибере детето от детска или училище особено (там пък съвсем няма мерки и дистанция, отделяне и какво и да е) тогава какво става с родителите, близките и т.н. Нали те ходят на работа, дори и ваксинирани май , май...могат да предават вирус. Как така ще се гледа само персонала, за мен няма отношение това към заразата. Децата са си помежду си като общност, дори по разните школи, спортни клубове, навсякъде където се събират и прекарват повече време. Че то колко родители се заразиха от децата си и си ходеха на работа , докато и ако се влошат та вземат някакъв тест да направят и се покрият да се лекуват. Колко родители попаднаха в болница и си отидоха дори, защото бяха точно от децата си заразени, това ...не се отчита хич.
Значи..просто , ако е както последната вълна много още невинни хора ще си отидат, а някои се пазят, отговорни са, внимават , но...

# 4 378
Като са толкова сигурни тези тестове за по две евро, защо не ги приемат за доказателство, ами караха хората да си правят по два ПСР теста за да се освободят от карантина и да пътуват.
Това го забравете като мярка в България при положение, че около 80% от хората в страната нито искат тестове, нито ваксина.
Само ще манипулират резултатите от тестовете и ще създават фалшиво спокойствие.
Септември месец в ЕС средно около 60-70% ще са ваксинирани, а само българите ще сме с около 20% , защото сме уникални и само ние сме прозрели като нация, че всички останали са невежи.

# 4 379
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
И какво, Елпис, не е ли вярно?
Или просто защото са деца трябва да отхвърлим възможонстта те да разпространяват вируса и да не взимаме мерки това да не се сручва?
Защото почти срещу всякакви мерки се намира едно солидно количество народ, който активно подскача до небесата.

Общи условия

Активация на акаунт