COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 980 284
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 6 690
Роналд, дълбоко се съмнявам да имаш информация  за селата в Странджа и ямболско и кой точно купува и се заселва там.

Бедни ценители на евтина ракия.

# 6 691
  • Немция
Те защото се спряха от България да пътуват на пазар до Турция и почивка в Гърция, че гастърбайтерите дето са ходили на работа го носят....
Това е информацията от отговорните лица. Специално за Пазарджик и Пещера има голям скок именно заради връщащи се от чужбина.
Там животът си върви без почти никакви мерки. Бях в района, очевидец съм.
Идеален развъдник за делтата. Един случай да се внесе от някой безсимптомен, бързо може да се разпространи необезпокоявано.

# 6 692
  • Насред хаоса
Е това казват. Даже уважаваният Витанов го каза.

# 6 693
Е това казват. Даже уважаваният Витанов го каза.

В България без тестове ли се влиза? Ако влизащия е с "+" тест какво следва?

# 6 694
Сладур, аз съм подготвен, защото това ми е работата и наблюдението ми е малко по-голямо от на твоя (твоите) брокери. Явно за първи път чуваш, че чужденци проявяват интерес към къщите по селата ни и интерпретацията ти е повече от симпатична, но не вярна.
Хм, май това е извън темата, но ако има нови тенденции резултат от пандемията, няма да е.
Без да имам нищо общо и инфо от бранша, това което знам е, интересът на англичаните към имоти по морето замря отдавна. След това бяха руснаците, за които още преди пандемията чувах, че започнали да продават вече.
Ковид донесъл ли е промени на това поле?
Да, според брокерите на Врабчо (Джазмин чай) масово чужденци - англичани или какви там, изкупували имоти по море, села и паланки, защото в Бг нямало никакви мерки. Та така. Ставаме рай!
Аз се надявах да аутсорсват повече у нас, за сметка на Китай, то пък виж къде ще се окаже ключът от палатката...
Попитах за мнение човек, който обяви, че е подготвен по въпроса.
Jasmin tea си я прочетох и сама, без нужда от преразказ.

# 6 695
  • Насред хаоса
Нямам идея как се влиза. Факт е, че случаите на заразени нарастват в тези два града заради завръщащи се.

# 6 696

Откакто съм се прибрала, всеки ден в квартала по едно и също време(привечер) обикаля кола на общината да агитира за ваксинация със съобщение на 5 - 6 езика. С думите, че инфекцията е опасна и заразна, да защитим себе си и семейството си. Има голямо набиване в канчетата, че е важно да се ваксинираме. За немски малък град става дума.

Хахахах, това направо не може да е истина.  У нас така съобщават, че цирка е в града.
Тази смешна агитация освен, че е супер досадна няма никакъв ефект

Нещо с цитатите стана мишмаш

# 6 697
  • При семейството си
Нова Зеландия обяви внезапно блокиране, след като мъж беше положителен за Covid, първият случай от шест месеца насам.

Скрит текст:
Случаят е открит в Окланд, който ще бъде блокиран за седмица, докато останалата част от страната ще бъде в блокиране за три дни.

Властите казват, че работят по предположението, че новият случай е вариант на Делта.

Само около 20% от населението е напълно ваксинирано.

Coromandel, крайбрежен град, където заразеният е посетил, също ще бъде затворен в продължение на седем дни.

Премиерът Джасинда Ардерн заяви, че са необходими най -строгите правила от ниво 4 - затваряне на училища, офиси и всички предприятия, като само основните услуги остават в действие.
https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-58241619

Дали има още хора, които вярват в подобна информация...за един случай затваряме цели градове за седмица и държава за 3 дни. Как се намират още хора да спазват това, да не задават никакви въпроси и това да не буди съмнение в подбудите?!

# 6 698
Нямам идея как се влиза. Факт е, че случаите на заразени нарастват в тези два града заради завръщащи се.
В случая не са виновни те, а тези, които не са си свършили работата по тестване и карантиниране.....
Все някой ги е пуснал свободно да се движат.

# 6 699
В Окръжна болница Варна съм в момента с майка ми. Има хора без маски. Изкуших се и направих снимка на един, за спомен....
Това в Германия ще си позволиш ли - да снимаш непознат без негово разрешение?

# 6 700
Само дето аз не писах за англичани (те нямат вече строги мерки), а за германци и най-вече французи.
Например в с. Светлина, Бургаско има цяла френска диаспора вече.
Ама нищо, чукча писател….🤦

# 6 701
  • Немция

Откакто съм се прибрала, всеки ден в квартала по едно и също време(привечер) обикаля кола на общината да агитира за ваксинация със съобщение на 5 - 6 езика. С думите, че инфекцията е опасна и заразна, да защитим себе си и семейството си. Има голямо набиване в канчетата, че е важно да се ваксинираме. За немски малък град става дума.

Хахахах, това направо не може да е истина.  У нас така съобщават, че цирка е в града.
Тази смешна агитация освен, че е супер досадна няма никакъв ефект

Нещо с цитатите стана мишмаш

Да, в родния ми град така рекламираха цирка преди седмици. Елате, народе, на зрелище и доброволно заразяване. Wink Защото се басирам, че противоепидемични мерки няма.

Не виждам какво смешно има, че някъде в Немско в момента агитират за опазване на личното ти здраве. Wink

# 6 702
Ще те шокирам, но масово докторите са без маски в болниците

П.с смешна не е агитацията за ваксинация , а начина по който го правят - досадно, крещящо и неефективно

# 6 703
Само дето аз не писах за англичани (те нямат вече строги мерки), а за германци и най-вече французи.
Ама нищо, чукча писател….🤦♂
Англичаните нямат никакви ограничителни мерки.
Единствено тест-проследяване-карантина.

# 6 704
  • София
Ама нищо, чукча писател….🤦♂
Англичаните нямат никакви ограничителни мерки.
Единствено тест-проследяване-карантина.

И така трябва да бъде. Нова Зеландия милите изплискаха легена и те...

Общи условия

Активация на акаунт