COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 991 612
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 4 350
  • София
Категорично НЕ трябва да де затварят училищата. Който го е страх, че децата разнасят зараза, има достатъчно време преди 15 септември да се ваксинира. Няма оправдание за ново ДО.

# 4 351
За мен предстоящата вълна ще е много тежка и много хора ще пострадат. Моля се само да подмине тези, които се пазят - носят поне маски и не се бутат в други демонстративно, не отиват на работа болни и такива дребнички неща.
Иначе е ясно...въпрос на оцеляване ще стане и на ...връзки.
Просто защото това избрахме, но и нямаше как да е друго с нашия манталитет. Искаме всичко да е като преди, да не спазваме нищо, надлъгваме се, присмиваме се на починали и инвалидизирани хора от вируса, ама на нас като ни няма нищо..що да се терзаем и да се вълнуваме за другите нищожества в човешки образ. Направо ...няма да пиша как ви изглеждат някои хора в темата, че наистина бан ще отнеса, ама то се чете и вижда, та поне...

# 4 352
И аз съм за децата, родителите и всички да имат възможност да се тестват с безплатни тестове на този етап от пандемията. Това може би ще успокои хората и ще е предлог да не се затваря нищо.
Да натестваме децата, ама яко да ги натестваме. Misc Microscope Smiley
Щом може в другите цивилизовани държава да го смятат за нормално и да не реват до небесата, защо да не може и при нас. Само ние ли сме привидно излезлите от пещерите - другите отдавна са в настоящето - ние пещерняци. Не искаме "боц" Misc Syringe , не искаме мерки, искаме да си живеем като в миналото - само че вече е настоящето - харесва, не харесва - това е!

# 4 353
Никъде не съм писала децата да пазят учителите си. Те май го и преболедуваха всички си мисля или са ваксинирани.
Да не си се объркала, че си в темата за вицовете? Всички учители били преболедували или били ваксинирани? Я пак? И ти чуваш ли се какви идиотщини ръсиш, предлагайки да затворим децата? При условие, че е най-вероятно вирусът няма да изчезне и ще живеем с него, трябва човек да е тотално изтрещял, за да предложи да направим децата затворници за да пазят него и подобните му.
самите ние ще си ги направим затворници. Не искаме мерки, не искаме ваксини, не искаме тестове... като не искаме, ще боледуват децата. Аз не го приемам това.
Не бих си затворила детето, заради класната му, която безкрайно харесваме. Която си загуби съпруга от ковид, но маска не слага и тия експериментални субстанции не приема.
От другата страна - не давам, да ми бъркат на детето в носа, защото така ще го заразят.
Е, какво правим?

# 4 354
Нищо не правим, върнахме се ужасно много назад в здравно и цивилизационно отношение. Ще живеем с този вирус, ще го караме по 100 пъти и който оцелее.

# 4 355
  • MI
Ето защо не става само доброволно  - защото накрая ще го отнесат пак децата например. И всички останали като се видят след време резултатите от ДО. Rolling Eyes А те ще са много, много по-тежки от тези от локдауните. Но трябва за целта да не гледаш до следващи избори или още по-зле - да мине и тази зима, а след едни 10-20 години.

Гледам че в статията за Израел шведският експерт е казал това, което говорихме вчера - че трябва да се гледа натиска върху здравната система, а не колко се разболяват. Ама новаксърите се направиха пак на неразбрани.

# 4 356
  • При семейството си
Оффф, пак ли започнаха врясъците да затворим децата?

Обясниха ти го…те са виновниците да си отидат невинни хора.
Изобщо тази виновност, невинност как се квалифицира, определя …при вирус.

# 4 357
Тук съфорумки от чужбина ни дават информация че сами си тестват децата и изпращат резултатите, сами тестват и себе си - мисля бяха от ОК, Австрия, Германия.

# 4 358
Оффф, пак ли започнаха врясъците да затворим децата?

Обясниха ти го…те са виновниците да си отидат невинни хора.
Изобщо тази виновност, невинност как се квалифицира, определя …при вирус.
никой не е обяснил подобно нещо. Къде го прочете?

# 4 359
Според мен ДО не се прилага заради на учителите, а заради здравето на самите деца.
Учителите, повечето предполагам са или преболедували или ваксинирани или и двете... Ако има останали и такива учители, без никаква защита -непреболедували и неваксинирани, те нямам идея как изобщо ще отидат на работа...по време на ковид, това си е една от най-рисковите професии..

# 4 360
Никъде не съм писала децата да пазят учителите си. Те май го и преболедуваха всички си мисля или са ваксинирани.
Да не си се объркала, че си в темата за вицовете? Всички учители били преболедували или били ваксинирани? Я пак? И ти чуваш ли се какви идиотщини ръсиш, предлагайки да затворим децата? При условие, че най-вероятно вирусът няма да изчезне и ще живеем с него, трябва човек да е тотално изтрещял, за да предложи да направим децата затворници за да пазят него и подобните му.
Мъри, не си извинена. Като си пропуснала, върни се и чети по-внимателно.

Мадам, не с този език, ако обичате. Присъственото обучение навремето трябва да Ви е научило, че не е редно в публичен форум да се изразявате като каруцар.

Чета достатъчно внимателно. Никъде не видях някой да призовава да се затворят децата, за да пазим неваксинираните учители. Затова пак моля, след като твърдите това, да бъдете така любезна да дадете линк.

# 4 361
  • Насред хаоса
Не, виновни са ограничените им родители, които им набиват в главите, че всичко е измислица, че маските са за да мълчат, че като ги тестват всеки път ще им вадят по малко мозък с клечката.
Така става ли?
Не. Колкото и да сме ограничени, имаме инстинкт за самосъхранение. Ограничено  поради килийното ни образование сме обяснили на децата си рисковете. Що се отнася до ваденето на мозък с клечката, преди време един ограничен професор по УНГ обясни защо при децата тази процедура може да доведе до опасност.

# 4 362
Здравето на самите деца? Joy Това е последна грижа, ако зависеше от правителството, а за съжаление и от една не малка част от хората децата масово ще ги оставят да се заразят, нали това е мангъровата идеология.
ДО го налагат, защото е по-евтино от всички останали мерки, включително и такива, които биха могли да направят училищата и детските заведения по-безопасна среда. Всички те обаче струват $$$ затова няма да се направят, ще блъскат децата по 30 в група, без вентилация, тестове и т.н.

# 4 363
  • Насред хаоса
За чий тогава се припознавате в описанието?
От солидарност с другите ограничени. Защото, нали, звучи като за всички.

# 4 364
Не, виновни са ограничените им родители, които им набиват в главите, че всичко е измислица, че маските са за да мълчат, че като ги тестват всеки път ще им вадят по малко мозък с клечката.
Така става ли?
Не. Колкото и да сме ограничени, имаме инстинкт за самосъхранение. Ограничено  поради килийното ни образование сме обяснили на децата си рисковете. Що се отнася до ваденето на мозък с клечката, преди време един ограничен професор по УНГ обясни защо при децата тази процедура може да доведе до опасност.
то тест не се взема само от носа... знаем тези, дето сме тествали. Но и от носа на детето са вземали, поради необходимост от прием в болница. Е, изтекъл мозък няма. Хората си разбират от работата. Колко да е опасно?

Общи условия

Активация на акаунт