COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 981 490
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 9 480
  • Насред хаоса
"Две трети от страните по света ограничават строго медийната информация за Ковид-19"
Глобалното състояние на свободата на изразяване продължава да се влошава
https://www.bgonair.bg/a/4-world/237498-dve-treti-ot-stranite-po … tsiya-za-kovid-19

# 9 481
  • на пистата
Взето от съседна тема 🤣🤣

# 9 482
  • София
Ние явно сме от другата една трета, тука който не се е събудил с някаква идея за ковид и ваксините, той не е отишъл в битивито да я съобщи Rolling Eyes

# 9 483
Всъщност е възможно най-прозаичният казус - двама тъпаци платили за фалшиви сертификати, след това - по 5 000 евро за първата магария.

# 9 484
  • на пистата
Всъщност е възможно най-прозаичният казус - двама тъпаци платили за фалшиви сертификати, след това - по 5 000 евро за първата магария.
Уреда с който са ги хванали е важен 😁

# 9 485
Не всички се страхуват от ковид.
Всички се страхуват: по различен начин - на съзнателно или подсъзнателно ниво. Страхуват се и признаващите, и отричащите вируса или последиците му. Плоскостта на страха е различна и степента на осъзнатост.

# 9 486
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Питам аз, какви са тия сертификати?
Не е ли интересен този казус?
Питам аз, и отговор не искам - как все сме най-хитри,
пък накрая с пръст.... в уста, и все някой друг ни е виновен.
Туй щото сме от тая една трета, дето всичко знае и от всичко разбира.

Zanda Ksurik по принцип я харесвам, странен ми е този сляп фанатизъм във въпросната петиция. Ама може би защото съм от страхливите.

# 9 487
Уреда с който са ги хванали е важен 😁

Неотдавна, ако помните, се разпространяваше и секретната информация, че като се приближи към мястото на убождане електрическа крушка, тя светва. На този принцип ще да е уредът.

# 9 488
Чувството за самосъхранение не може да бъде наричано страх. Това за мен е разумност.
Има хора и без налагане на мерки и закони за какво и да е ще се съобразяват и спазват-да не шофираш пил, да не пресичаш на червено, да не... всякакви неща. Също и до отговорност на индивида-да не мамиш, лъжеш, изнасилваш, убиваш.
Затова и в страни с мерки и закони са спокойни и осъзнати индивиди повечето население. Другите...еми те са на черешата. Който е разумен си търси място (ако навреме се усети) да живее нормално.

# 9 489
Фани обаче много държи ваксинирането на учители и лекари да е задължително, а не доброволно.
Явно не ѝ хрумва, че тези хора предвид професиите си като най- рискови за Ковид масово са преболедували, следят си антителата и осъзнато решават какво да правят.
Ама не- като се ваксинират и са безсмъртни- те, класовете им и пациентите им.
Само искам да кажа , че тримата починали, които познавам, са хора над 80, влезли в болници да лекуват друго и заразили се там с Ковид . Не вярвам точно лекарите да са ги заразили обаче .

# 9 490
  • София
Аз недоумявам, че едва ли не който не е съгласен с тая петиция безумна, е обявяван от някои за страхливец!

# 9 491
  • Насред хаоса
Фалшивите тестове, че и ваксини, не са заслуга само на Ганьо. Още преди време разкриха такива групи в чужбина, а те явно нямат намерение да мирясат.
https://www.mediapool.bg/imate-nuzhda-ot-falshiv-zdraven-propusk … o-news324442.html

Както се казва - всяко действие си има противодействие.

# 9 492
В болница кой да ги зарази с Ковид освен лекари....Не вярвам да има ковид болни на съседното легло....

# 9 493
Една добра новина за България.

Защо е добра . . . Защото така и така са ни оставали да видят докъде ще се стигне, ако никой не се ваксинира и не спазва никакви мерки. Ние сме им много важни от експериментална гледна точка. Дори по ценни от опитните мишки Simple Smile
Новината е, че според Израел, ваксинираните с пфайзер, са 6-7 пъти по-малко защитени от ваксинираните естествено. Те смятат, че имунитетът на преболедувалите е доста по траен и добър.

Кой се заразява с Делта по-лесно - преболедувалите или ваксинираните с Pfizer?
Вижте какво показва проучване в Израел

Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021/08/27/koi-se-zaraziava-s-de … e-s-pfizer.501922

# 9 494
  • София
Тоест трябва да се преболедува, за да се изгради здрав имунитет. Нещо като да ти хвърлят един як бой, за да ти мине синината от ощипаното.

Общи условия

Активация на акаунт