COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 979 405
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 11 475
Цитат
Настроенията на сърбите са ми ясни от срещите ми с тях тук. Как успяват да проектират тези настроения върху нидерландци ме изумява.
Какви настроения проектират върху нидерландците?

# 11 476
Още в началото хората които разбират казаха ясно - вирусна инфекция може да се лекува само чрез ваксина... лекарства бла бла са само средство за подтискане на симптомите.

# 11 477
  • Немция
По повод на цитираното предаване и госта от предишен пост : в България има някакъв заговор по медиите. Лятото гледам някакво интервю с музикант. Какво точно свири не разбрах, но мнението му за ваксините (разбира се, отрицателно) беше основно предадено.
Четох интервюта с известни личности за работата им, примерно, и изведнъж от никъде въпрос за Ковид. Разбира се, в насока “какво е това Ковид? Няма такова нещо.”
Подобни  неща тук няма дори в най-жълтите и несериозни списания и вестници.
И аз попаднах лятото на авторска статия от известен наш журналист, не си спомням обаче кой беше 😀, със статия за ковид и медицинския фашизъм в Европа. Май в "Галерия" беше.

# 11 478
  • Там,където се събуждам щастлива.
Цитат
Настроенията на сърбите са ми ясни от срещите ми с тях тук. Как успяват да проектират тези настроения върху нидерландци ме изумява.
Какви настроения проектират върху нидерландците?

Конспиративни.

# 11 479
Само ваксината е спасението,  да- затова във ваксиниран Израел днес 51 починали, при нас 32.

# 11 480
Моите уважения,сега пък сърбите ли са виновни за малоумното поведение на много нидерландци,или те са си малоумни по природа?

# 11 481
  • Там,където се събуждам щастлива.
Моите уважения,сега пък сърбите ли са виновни за малоумното поведение на много нидерландци,или те са си малоумни по природа?

Ако прочетеш още веднъж, без емоция, ще разбереш кои, къде и какво.

# 11 482
Конспиративни, но се боднаха масово за разлика от българите ... лошо няма, у нас ще се разчита явно на "натурален имунитет"... дупе да ни е яко. А да  вадите Израел като плашило е неадекватно най малкото графиките са показателни.

# 11 483
  • Пловдив
Само ваксината е спасението,  да- затова във ваксиниран Израел днес 51 починали, при нас 32.

Може ли линк към информацията за Израел, на която се позоваваш?

# 11 484
Само ваксината е спасението,  да- затова във ваксиниран Израел днес 51 починали, при нас 32.
Как ще сравняваш починалите в Израел и България, ние сме толкова по- зле от тях...Явно изобщо не си наясно с нещата, чети повече, информирай се по-добре и от проверени източници..Simple Smile

# 11 485

Ако прочетеш още веднъж, без емоция, ще разбереш кои, къде и какво.
В църквата ли?От друга страна,колко нидерландци посещават православна служба?Не разбирам.Не искам и да изглежда заядливо от моя страна.Да,емоционална съм,защото голямо самочувствие демонстрират,много са важни,а претенциите им без грам покритие.И вчерашната демонстрация го показва отново.Те като са толкова голяма работа,да вземат да се вдигнат на демонстрации срещу адските данъци и такси.Тогава ще ги призная.Хем имат минимални мерки,хем чупят адски стойки.Лигльовци.

# 11 486
Дано да са толкова у нас, защото 3 почивни дни, като знаем как уж се натрупват хич не са малко. Пък и да си гледаме нашата къщичка викам, за всеки човек е жалко, а сме първи по починали от ковид, ако това ни успокоява...не знам друга държава по-зле от нас. Вие сте седнали с Израел да се сравняваме, еми..то да бях там щях да съм забравила за вируса сигурно и да се притеснявам. Иначе и там не е толкова голямо покритието се оказва с ваксинирани, полагат усилия, много по-напред са, но една северна държава не помня коя беше гонеше май над 90% покритие -Норвегия (ако не бъркам)

# 11 487
Малта, Фани. В Малта иИсландия всеки може.

# 11 488
  • В заешката дупка
Няма страна, която да е с над 90% покритие. Най-малкото няма ваксини за децата под 12г.

Не е само Исландия. Не е въпрос на брой население въобще. В Дания в момента напълно ваксинирани са около 73% от цялото население, колкото са и в Исландия. Малта и Португалия са повече.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 01:12 от ЧеКа

# 11 489
Факт е, че вчера Израел е докладвал 51 смъртни случаи.

Данните за последните 14 дни, брой смъртни случаи:

Израел: 375
България: 640

Това, че ЕС закъсня няколко месеца с ваксинацията, както и разпъна времево втората доза (не важи за слабоваксинирани държави като България), всъщност ще се окаже предимство - скоро ваксинирани с прясна защита за есенните и зимните месеци, поне да избутаме зимата по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт