COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 971 401
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 19 830
И аз си помислих същото.Едва ли ще сверяват с личната карта.Така някои ще си услужват със сертификата временно.Мерките ще са проформа да не се разсърди суверена.Да,пише и за църква,но ще видим.В четвъртък ще пробвам на няколко места,където изискват сертификат.

# 19 831
  • При семейството си
И аз очаквам да се даде заден...ако не искат моловете и т.н. да останат празни.
Вероятно ще дадат време на желаещите да се ваксинират.... И...следващото правителство да му мисли..
Ми, ще останат. Нали това е идеята.
Ама аз не разбирам, в тази тема само недоволство се чете.
Искахте масово тестване, масова ваксинация, пълен локдаун... ето, получи се 3в1. Който иска да се тества, който иска да се ваксинира, а който иска да се затвори у дома. Честно, не разбирам!

Е, ето това са мерки по мярка на всеки...
Аман вече, как за 9-10 месеца не стана ясно накъде върви светът и не си пренастроихте психиката!

И аз не разбирам, честно. Искат си Мутафчийски, брифингите на НОЩ и “да не излиза”.

# 19 832
Вие сериозно ли мислите, че с тези мерки ще стимулират ваксинирането, на мен не ми се вярва.

Някои, искат не искат - ще трябва!
Сега коментирах с приятели работещи в заведения - готвачи.
Казаха, че ще се боцнат щом се налага. И не по втория начин!

# 19 833
Едва ли ще сверяват с личната карта.
Сега е време да преброя колко приятеля със сертификат имам 😃 Все един трябва да ми услужи било за кино, било за литургия.

# 19 834
Като бяхме в чужбина, показвах документ за самоличност и сертификат, да. Защо да не се показва и документ за самоличност.

# 19 835
  • София
И аз очаквам да се даде заден...ако не искат моловете и т.н. да останат празни.
Вероятно ще дадат време на желаещите да се ваксинират.... И...следващото правителство да му мисли..
Ми, ще останат. Нали това е идеята.
Ама аз не разбирам, в тази тема само недоволство се чете.
Искахте масово тестване, масова ваксинация, пълен локдаун... ето, получи се 3в1. Който иска да се тества, който иска да се ваксинира, а който иска да се затвори у дома. Честно, не разбирам!

Е, ето това са мерки по мярка на всеки...
Аман вече, как за 9-10 месеца не стана ясно накъде върви светът и не си пренастроихте психиката!

И аз не разбирам, честно. Искат си Мутафчийски, брифингите на НОЩ и “да не излиза”.
И локдауни периодично. И да не се ваксинират. Мислех, че искат и тестване, но като чета какъв вой настана, явно не е така.

# 19 836
  • София
Хора, не е справедливо отново това отношени екъм децата.

Пак ли само те ще са потърпевши.
Ясно е , че нищо от написаното в тази заповед няма да се изпълнява.
Само децата отново.

Смятам да се заема сериазно да пиша жалби .

Нека да се борим да се въведат тестове щадящи в училищата и всички деца да ходят на училище.
Не е нормално децата ни да не ходят трета година на училище.

# 19 837
Нали децата над 12 години ще ги ваксинират и ще имат нужния сертификат или не съм разбрала.

# 19 838
И аз си помислих същото.Едва ли ще сверяват с личната карта.Така някои ще си услужват със сертификата временно.Мерките ще са проформа да не се разсърди суверена.Да,пише и за църква,но ще видим.В четвъртък ще пробвам на няколко места,където изискват сертификат.
Ако влизат много хора как щателно ще сверяват лични карти, сертификати? Явно толкова и ще се спазва всичко.

# 19 839
  • София
Нали децата над 12 години ще ги ваксинират и ще имат нужния сертификат или не съм разбрала.
Щом може да се осигурят тестове за всички други сфери трябва да се осигурят  и за децата.

# 19 840
То Ганьо ще умре, но няма да се ваксинира, ти децата чак изкара със сертификати.

# 19 841
Смятам, че избора, който ни предоставиха с ваксините , беше най-лошата услуга!
В Германия ( предполагам и другите държави) започна с възрастовите групи. Звънят - отиваш.Ако откажеш, не си наясно дали няма да съжаляваш, защото после ако решиш е по-сложно.
А тук нищо..Имаш избор и повечето си казват ..Сега не искам. Ще изчакам и т.н. ..та до случващото се!
Сега си мисля, че ще опипат почвата с това решение и ако подейства ще натиснат още!

# 19 842
Хора, не е справедливо отново това отношени екъм децата.

Пак ли само те ще са потърпевши.
Ясно е , че нищо от написаното в тази заповед няма да се изпълнява.
Само децата отново.

Смятам да се заема сериазно да пиша жалби .

Нека да се борим да се въведат тестове щадящи в училищата и всички деца да ходят на училище.
Не е нормално децата ни да не ходят трета година на училище.

С кого точно ще се бориш, първо пробвай да пребориш другите родители във вашия клас.

# 19 843
Ами офисите на куриерските фирми? И за взимане на пратка от Еконт ли ще трябва зелен сертификат ?

# 19 844
Задължително, ще раздават пратки само на ваксинирани.

Общи условия

Активация на акаунт