COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 965 797
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 22 275
  • в страната на чудесата
Ще ги научат да ги правят сами. Децата се справят много по-добре от бабите си.

# 22 276
Некадърниците все още не са си оправили сайта за издаване на сертификати да показва дата на валидност 365 дни вместо 180 дни след излизане на резултата.

# 22 277
  • София
Докато въведат тестване и за по-големите ученици, ще дойдат изборите и не се знае следващите какво ще решат.
Не ми се вярва. Доста убедително говореха.
Но да, ще видим.

Няма как да се случи. Натиснаха ни от Европа и всички следващи, които и да са те това им предстои. Писах и вчера - те ще бъдат още по-агресивни.
Дори ще вървят по донякъде утъпкана пътека.

ninnann, за кое са ни натиснали, за сертификатите ли имаш предвид?

# 22 278
Понеже ще ги правят учителите тези тестове очаквам протести и по този въпрос.

И аз ще протестирам, ако ме накарат да правя тестове на децата, нищо че не съм учител. Аз съм чужд човек, а не лаборант, нито медицинска сестра, нито майка на децата.

В цяла Германия с месеци децата си ги правят сами даже.
То не е някакъв висш механизъм този тест.

# 22 279
Честно казано ми писна от тая съпротива на всичко, което се предлага.
Предлагам да оставим всички и всеки да си прави каквото поиска ама да си носи последствията от това.
Не искаш ваксина ок, но не търсиш лекар като се разболееш от ковид. Не искаш тестове на децата, стоят си в къщи без образование, не искаш мерки стоиш си в къщи.
Писна ми да се съобразявам с всеки, който грам не се съобразява с мен. ПИСНА МИ.

# 22 280
И аз ще протестирам, ако ме накарат да правя тестове на децата, нищо че не съм учител.
Всеки е свободен да протестира.
Аз също бях на протести против ДО, но децата отново са по къщите.
Така, че не зависи от мен или теб. Smiley

# 22 281
  • София
Някъде има ли информация, че става въпрос за тестовете с близалки?

# 22 282
Предлагам да оставим всички и всеки да си прави каквото поиска ама да си носи последствията от това.
Не искаш ваксина ок, но не търсиш лекар като се разболееш от ковид. Не искаш тестове на децата, стоят си в къщи без образование, не искаш мерки стоиш си в къщи.
Писна ми да се съобразявам с всеки, който грам не се съобразява с мен. ПИСНА МИ.
Подкрепям, защото съпротивата е с глупави аргменти. Голям проблем кой има право да ми иска ЛК.
Поведението ни е повече от безотговорно.  
Нека всеки има право на избор, но и да си носи сам последствията от този избор.
Нямаш ваксина, плащаш си теста. Ако не искаш си стоиш в къщи.

Скрит текст:
И аз ще протестирам, ако ме накарат да правя тестове на децата, нищо че не съм учител.
Всеки е свободен да протестира.
Скрит текст:
Аз също бях на протести против ДО, но децата отново са по къщите.
Така, че не зависи от мен или теб. Smiley
Стига да не пречи на другите.

# 22 283
  • Bristol
И аз ще протестирам, ако ме накарат да правя тестове на децата, нищо че не съм учител. Аз съм чужд човек, а не лаборант, нито медицинска сестра, нито майка на децата.
За какво ще протестират, че детето трябва да близне клечка ли?! И затова квалифициран лаборант трябва... Те британските ученици много умни и сръчни били тогава, не знаех и съм впечатлена! Дори близалки не са им дали, сами си бъркат из устата и носовете и се тестват 🤪

# 22 284

Да, наименованието е близалки, но НЯМА ДА СЕ БЛИЖАТ.
Предполагам, че ще има разяснителна кампания за всички.

# 22 285
  • София
О, с тези тестове (близалките) нямам никакъв проблем – ако искат да тестват и всяка сутрин. Попитах, защото не попаднах на информация, че става въпрос за тях.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:29 от milenaka

# 22 286

А какво ще се правят?

# 22 287
За какво ще протестират, че детето трябва да близне клечка ли?! И затова квалифициран лаборант трябва... Те британските ученици много умни и сръчни били тогава, не знаех и съм впечатлена! Дори близалки не са им дали, сами си бъркат из устата и носовете и се тестват 🤪
Мери, едно е да се тестват сами децата, друго е да им правят тестове учителите.
В училището на дъщерята (Великобритания) един прост Стеримар отказват да пръснат в носа ако не е с предписание от лекар.

# 22 288
Скрит текст:

А какво ще се правят?

А кой е казал, че ще са точно тези? Дайте линк, моля!
Министърът изрично каза, че тестовете няма да са от тип "близалки", които се ближат. Такова е наименованието на теста, но НЯМА ДА СЕ БЛИЖАТ.
Изгледайте моля брифинга.

# 22 289
  • София
Подкрепям, защото съпротивата е с глупави аргменти. Голям проблем кой има право да ми иска ЛК.
Поведението ни е повече от безотговорно.  
Нека всеки има право на избор, но и да си носи сам последствията от този избор.
Нямаш ваксина, плащаш си теста. Ако не искаш си стоиш в къщи.
И аз се чувствам така, но ми се струва, че нямаше да има толкова недоволни, ако мерките бяха добре обмислени при прилагането им, а не след два дни да дават допълнителни разяснения и промени в казаното вече. Трябва да се признае, че има доста пробойни и човек се чуди, толкова ли е теудно предварително да обмислиш няколко казуса, които ще възникнат. Понякога имам чувството, че абсолютно импулсивно излизат и говорят.

Общи условия

Активация на акаунт