COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019) Тема - 8

• 965 722
  • 22 549
  •   1
Отговори
# 22 335
Учителите ако не искат да изпълнят заповед на министъра на образованието да си търсят друга работа. Което важи и за мен ако не съм съгласна с нещо, което моят шеф разпореди, както и за всеки друг впрочем. Все си мислех, че алибеговци са само в кръчмите, а в здравеопазването и образованието работят културни и интелигентни хора.

# 22 336
  • София
а в здравеопазването и образованието работят културни и интелигентни хора.

Преди 20-те процента ваксинирани учители и аз така мислех, вече не.

# 22 337
  • вкъщи
Tina определено не сте наясно с работата и ангажиментите на учителите. Предлагам Ви да се преквалифицирате и да станете учител щом е толкова лесно и привлекателно.

# 22 338
# 22 339
  • в страната на чудесата
Е защо да не са достоверни ако са в къщи? Родителите ли ще се тестват? Без слюнка няма контролна черта... като е не достоверен не отива в клас...
интерес на всички е детето да е здраво и в клас. Ако това става с негативен тест, а не с липса на позитивен, не ми се струва проблем.

# 22 340
На нас навремето ни проверяваха за въшки точно учителите, преди години са им проверявали ушите и ноктите дали са изрязани, пак учители. Не че нещо, ама ако искат присъствено трябва някак да се приспособят. Иначе не става. И как учителите в Германия са съгласни, бг учителите не искат.

Учителите в Германия също на дадоха вой, че не искат да се занимават с тестването. Не относно физическата част, а административната. Не знам какъв резултат имаше от недоволството им, но след като навсякъде по училищата върви тестване, значи е никакъв.

# 22 341
  • София
Съобщиха, че ще се допитват до родителите за тестовете и който не е съгласен, ще трябва детето му да мине на онлайн обучение. Така че несъгласните ще трябва да си приберат децата у тях.

Точно така.
Който откаже - има избор. Детето му остава да търка дивана вкъщи.
Аз съм си ваксинирала детето, така съм преценила и сега ще протестирам днес, че правата му са нарушени. Трябва да е присъствено в училище, а учи от дивана.
Колкото моето е аргумент, толкова са съществени и аргументите за нарушените права.
Ще спестя една слюнка на гнусливите учители.
Скоро след въвеждането ще се научат да го правят и сами.

Ronald, да. Сигурна съм.
Никой няма да ни остави да си веем байрака и да сме развъдника на Европа.
Намаляваме общия имунизационен статус на континента също така.
Ако чакаме някой тук да го направи, се видя докъде се докарахме.
Никой, ама никой не иска да си залага политическото бъдеще Wink на нашата територия.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 13:01 от ninnann

# 22 342
При тези детето облизва накрайника, който предствалява тампон.
Министърът изрично подчерта, че няма да има съприкосновение.
Та няма да са тези, освен, ако не е излъгал.

# 22 343
Определено миснистърът каза, че няма да се бърка в устата на децата . Това ме води към мисълта ,че ще използват ето този тип тестове
https://www.medinics.com/product/beright-covid-19-antigen-rapid- … l-fluid-home-use/

На страницата има и клипче как се взема точно пробата.

# 22 344
  • София
Аз вече спирам да се ядосвам. Рано или късно всички ще се примирят, че животът вече няма да е това, което беше. Този вой до небесата е просто защото твърде голям процент хора отказват да приемат реалността. По-лесно е да вярваш в саботажи, конспирации, мафии. А реалността е такава, каквато е.

# 22 345
  • София
Ако ми кажеш как и аз да не се ядосвам? Ние сме дъното, даже дъното на дъното. Днес съм направо отчаяна.

# 22 346
Много се радвам, че най-после ги натиснаха от ЕС. Ще реват известно време, пък ще видят, че няма накъде и ще се подчинят. Защото вече са наясно, че където и да идат, все така ще бъде. В Германия не признават тестове вече, за зони с 2G. Плюс неплащане на болничен, ако си контактен, но без ваксина. И тестовете си ги плащаш сам.

# 22 347
Е защо да не са достоверни ако са в къщи? Родителите ли ще се тестват? Без слюнка няма контролна черта... като е не достоверен не отива в клас...
интерес на всички е детето да е здраво и в клас. Ако това става с негативен тест, а не с липса на позитивен, не ми се струва проблем.
Защото ако цялата отговорност е на родителите, те елементарно ще лъжат, че е правен тест.
Скрит текст:
Мен лично проблемът не ме засяга. Моите деца тази година вече учат там, където ги тестват три пъти седмично по решение на училищното и родителското настоятелство. И ги изпратих въпреки неудобството семейството ми да живее половин година разделено, точно за да знам, че ги тестват, и да съм сигурна, че е направено всичко възможно да бъдат предпазени.
Ядосва ме, че след повече от година пример пред очите ни какво се прави навсякъде, ние продължаваме да се назландисваме и да търсим причини да избегнем неизбежното.

# 22 348
Леле, тези учители, сакън да не ги накараш да направят нещо, различно от това да влязат да си изпеят урока... За мен лично е много по-добре да проверявам корона тестове, отколкото за въшки например. Но сигурно сега и това не се прави вече Simple Smile

# 22 349
  • София
Най-просто и грубо казано, останах с впечатлението, че ще плюят в някакъв контейнер. Поне министър Кацаров каза, че до съкровените уста и носле на децата ни няма да се доближава нищо. Нищо се поставя нещо в устата. (мазни банички и понички с неизвестно количество трансмазнини, по програмата може, ама стерилни тестове-близалки - сакън!)

Общи условия

Активация на акаунт