Отговори
# 360
Здравейте, момичета!

Добро неделно утро!
Напълнете кошничката на деня със слънчеви усмивки, хубави моменти и летни емоции!
Бъдете щастливи!
Хубава неделя!

# 361

Flowers Bouquet ЕМИ* ако ремонта е козметичен бързо ще ти се изпрови косата
но ако момчетата са подхванали основен*
 тогава ще имаш доста емоции..
в крайна сметка е за хубаво!

Flowers Tulip ФЕМИ* струва ми се че тайно се разхождаш с любимия,
не споделяш и ни оставяш без следобедно изкушение - нито почерпка,
нито красавец..
Joy

най-новия *Таратор* -
водка,мастика,фреш лимон,
резенчета краставица..
Joy

# 362
Софи , не сме на пътешествие , ама скоро ще идем някъде .
 Сега времето се поразвали и аз се изнежих , пак фанах нещо  и ми е лошо .

Заповядай почерпка . Да ни е сладко ! Yum
Емиии , ти пробва ли рецептите които ти пратих ?

А , Софи , как да не слагам красавци , не виде ли Алп с къдричките назад в поста .
Sunglasses

Heart Eyes
ново от мачото .Обича да се селфи . Нека да ползва мрежите затова е направил стори . Не като някой други дето абер си немат да качат фото.

това ми е любимо фото на Чаго . Настръхва ми кожата  , като афродизиак е . Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде Софи давай тон за партито на острова в нашия сценарии , Алп ще ни фотографира . Толга ще изненадали с още нещо любимата . Аполона ще ядосва ли Мариса и да се сдобряват страстно край морето .
 Ето тадох ти идеи .

# 363
Ново от сторито на Толга:

Софи, нямам идея какво се върти из главите на моите синове и внук. Уж само с латекс да минат стените и тавана, пък всеки ден добавят и още нещо. Оставила съм ги да правят каквото искат, аз  съм по финото почистване на къщата. Stuck Out Tongue Winking Eye
     Алмеда днес ни зарадва. Нашият сладур - красив и обичлив!

Феми, благодаря за почерпката и красивите ни любимци. Рецептите са много изкушаващи и започна ли да ги правя - ще почерпя с удоволствие.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 20:28 от Emiliya

# 364
Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да разбера
тези снимки от албански курорт ли са..?

Цитат

Flowers Tulip ФЕМИ*  стегни се и бързо оздравявай
сега не е време за изнежване..

Бонд + Казанова
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 365
Flowers Bouquet ЕМИ* не мога да разбера
тези снимки от албански курорт ли са..?

Green Coast Resort and Residences
Palasë Beach, Албания
Изглед към брега на морето в Palasë, Green Coast Resort and Residences има няколко ресторанта и градина. Има детска площадка и гостите могат да се възползват от безплатен WiFi и безплатен частен паркинг. Някои единици разполагат със собствен басейн.
В курорта всички вили предлагат изглед към морето или планината и разполагат с телевизор с плосък екран, напълно оборудвана кухня със съдомиялна машина и собствена баня. Машина за кафе/чай във всички стаи,  Бар, На първа линия, Собствен плаж.

Софи, семейство Сайъшман все още е в Албания и изглежда всички са заедно. Алмеда е пуснала клипчета, в които се вижда ръчичката на Алина, вижда се и джипа им, но не вярвам Толга да е шофирал от Турция до Албания. Чакам албанката да се похвали и със собствен самолет. Joy

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:53 от Emiliya

# 366
# 367
Здравейте, момичета!

Още преди да отворя очи,
знам, че денят ми ще бъде успешен.
Вадя си списъка пълен с мечти
и се заемам да правя отметки.
Не мога без Слънце - отмятам и хоп-
дори да го няма, ще си нарисувам.
Това му харесвам на този живот,
че винаги можеш да тръгнеш от нула...
И винаги можеш да яхнеш мига,
дъждовния ден да превърнеш в надежда.
С усмивка в сърцето прегръщам света
и всички дела с лекота се подреждат!
Катерина Кайтазова

Слънчева, успешна, красива и късметлийска седмица на всички Ви!
Усмихнато и цветно да е днес ...

# 368
Здравейте!

Деня на победата.
Всяка година на 30 август Турция отбелязва голям официален празник - Деня на победата (Zafer Bayrami)

# 369

По случай Деня на победата в Турция - нашият палавник, чаровен, любящ и харизматичен до всяка партньорка!

# 370

Емиии давай  с Чънарко и Ляле романтика .

Алп дига гирии , чок зор Joy  Активен и в мрежите но го е страх от скорости , обича да готви.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 21:28 от femmi2

# 371
Ново от Толга:

Dhërmi, Vlorë, Albania

Това се казва изненада. Маминият сладур на всяка нова снимка изглежда все по-красив и магнетичен.
     Феми, ще пусна и Чънарко с Ляле, но сега се прехласнах по Толга и поне още 10 пъти ще пусна фотката. Kissing Heart Това момче ще ми докара сърцебиене, еййй! Хубав, по-хубав, най-най-хубав!  

# 372
Страхотно фото. Ще стане супер шапка за новата  тема.
Хайде да се поразгърне де. Ризките му стоят секси и баклава искаме.
Угажда си маминият и на Алмеда също.

# 373
Стори и от Алмеда. Горката, припомня ни, че човекът е семеен, Stuck Out Tongue Winking Eye с две деца - да не вземем да се "прехласнем" по него. Но на нас това изобщо не ни пречи, ще дундуркаме децата и ще припадаме по бащата. А появи ли се в нов филм или сериал направо ще си го "отмъкнем".

Феми, снимката на Толга е много хубава, но ми се иска да пусне нещо без очила, да видим красивите му и невероятно изразителни очи.
     Ново от сторито на Суде:

И малко Чачо, че него го забравих.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт