Отговори
# 615

Днес е последният 13-ти епизод на "Случайна любов". Ще станем свидетели на завършен и щастлив край на една наистина "Случайна любов". Много приятна романтична комедия, в която приключенията на  Шимал и Дживан предизвикваха много усмивки и настроение. Суде и Юмит се справиха блестящо. Признание за таланта им е и предстоящата номинация: "Юмит е номиниран за наградата Pantene Golden Butterfly за най -добър комик и най-добра двойка със Суде!" Пожелавам им успех!

"Влюбих се в нея толкова внезапно и неочаквано, а в началото много се страхувах от чувствата.
За мен е важно винаги да контролирам себе си, мислите си, дори съня си, но с нейната поява животът ми се промени, защото започнах да се променям.
Имам нужда от нея, нейните пламтящи и диви, нежни и треперещи очи, нейното присъствие, ароматът на тялото.
Отивам при нея, летя, бързам, забравям се почти до краен предел, което никога не ми се е случвало досега.
Влюбен съм в нея, не, вече я обичам. Чувството ми да се влюбя отдавна прерасна в по -голямо, по -силно, дълбоко.
Невъзможно е да си представя и един ден без нея, без нейното послание, обаждане.
Лудо съм привлечен от нея и вече не се съпротивлявам. Просто летя ... защото любовта ми даде крила."
 Дживан

# 616

Flowers Bouquet Хубава екранна двойка се получи,
стигнах до 4-ти епизод, хареса ми играта
 и на "брат му с неговата жена"
Joy

Flowers Tulip новата визия на Чаго пусната 5 дни след РД*
пак не ми харесва,какви проекти замисля че все го докарва
до"селянина с колелото"..
Disappointed Relieved

Kissing Heart

# 617
Flowers Tulip новата визия на Чаго пусната 5 дни след РД*
пак не ми харесва,какви проекти замисля че все го докарва
до"селянина с колелото"..
Disappointed Relieved

Kissing Heart
    Софи, Нямам идея в какъв проект ще участва Чачо, но и на мен не ми харесва така. Сега разбирам защо Феми се ориентира към къдрокоското. Друго си е да се наслаждаваш на красив и талантлив актьор. На Чачо само талант му остана, но ако продължава да си "хортува" единствено с рибите, може и талантът му да потъне в морето.  

# 618
Много са готини Суде и Юмит на снимките като младоженци.
Думите на Дживан ееех .Heart Eyes

По другият въпрос.
Остава и таланта на Чаго да изчезне и тогава да си търси друга професия. Макар че таланти при него много.
Иска да се доказва като актьор.Впуска се  в такива истории и образи далеч от красавците.
И така ще си го гледаме.
Когато почива се запуска с рибите  пожелае ли става пак красив. Wink
Надеждата умира последна. Искаме една красива роля с визия и история.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:30 от femmi2

# 619

Kiss

Kiss

Kissпод тази фотка една фенка го
нарича Алпицин* - много ме усмихна,
като име на антибиотик...
Joy Joy

Kiss

# 620

Софи, така си подредила любимците, че сърце не ми дава да отместя поглед от поста ти. Heart Eyes Heart Eyes Красиви и неустоими сладури, които будят интерес и вихрят въображение. А в проекти доказват и таланта си.
    Чакам с нетърпение продукциите, в които ще участват. А до тогава ще продължа да си гледам адвоката в "Клетва" и ченгетата в "Опасни улици".  
    Да сменя малко Ийт Козан с непобедимия Кафкас - Фърат Бюлюкбаши. Намерих си занимавка за близките няколко дни - "Шампион" - со македонска синхронизација. Няма значение, че дубльорът на Толга ме изнервя, но поне разбирам езика и ще се наслаждавам на сценарий, чудесен екип и страхотна игра на актьорите. За Шампиона е ясно - той е невероятен! Ето и линк на преведените епизоди:
https://www.soprevod.net/search.php?keywords=%D0%A8%D0%90%D0%9C% … %B0&video-id=

# 621
И друг път съм коментирала кога ли ще излъчат Шампион по нашите тв. Дали изобщо са го закупили.

Емиии Flowers Tulip Какво става в Клетва ?
В новият сезон пак смениха актрисата
Образа на Кемал не е като в началото.
Не че гледам ама понякога чета коментари.
Малката Масал още ли е в сериала ?

Софиии ,Алпицин ме разсмя Joy
Ще е лек за лудостта.
В темата на къдрокоско повечето сме луднали.

Как се размечтах Чаго за втори път е екшън адреналин.
Ще дочакаме ли да се изпълни желанието.
Феновете толкова много ги искат отново с Арас и всеки път излизат такива новини.

Последна редакция: чт, 30 сеп 2021, 23:25 от femmi2

# 622

Феми, аз също много искам да излъчат "Шампион" по нашите тв, но нямам представа дали са го закупили. Искам да го гледам и с българско озвучаване. Сценарият е много добър и си заслужава да бъде видян. Днес се зарадвах като открих целия сериал с македонски дублаж. Ще го изгледам с удоволствие.

Новия сезон на "Клетва" още не успявам да подхвана, а сигурно са излъчили 10-тина епизоди. Има нови актьори, Кемал е с по-различна визия - прошарени коси и нови очилца, но и така добре изглежда. Чета редовно темата на момичетата, погледнах и няколко фрагмента. Обещаващо е началото на сезона, динамика, екшън - ще бъде интересно. Дано приключа по-скоро с ангажиментите си и да седна да изгледам пропуснатото.

Спокойна нощ от мен с един чаровник страстен!

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 03:13 от Emiliya

# 623
# 624
Здравейте, момичета!

Здравей, Октомври!
Бъди щедър на вкусове и безценни моменти!
Пожелавам ви да е наситен с емоции, за да е пъстро настроението ви. Да е наситен на случвания, за да са красиви спомените ви. Да прелива от любов, за да е пълно сърцето с желания.

И не забравяйте - усмихнете се!
Днес имаме повод  да се усмихваме повече от обикновено!
Световният ден на усмивката е!

# 625
Здравейте, хубав месец октомври 🙂
Бъдете здрави, усмихнати и успехи в начинанията през месеца изпъстрен с цветове 🌞🌺💞
Честит световен ден на усмивката 😀
Ако с усмивка не се получи, използвайте тухла, ще стане 😂

Окончателно определих мойте три влюбени двойки в турските сериали и тримата топ артисти. Други не искам да знам.....От уважение към темата започвам с последната, която се появи.

Следващата е тази, която вече месеци наред държи в напрежение половината свят и всеки се чуди ще ги бъде ли някога в реала или ще загърбят любовта за сметка на семейство, кариера, популярност.

И последната, която вече 10 години не остарява, не се забравя, не се измества от първото място в милиони сърца и все още разбунтува духовете сред феновете.

Аз съм старомодна, традиционалистка и не изневерявам на вкус, любов, любим, книги, филми, музика и каквото още се сетите. Ако нещо ми хареса, то е завинаги. Каквото и ново да се появи, то никога не измества старото.

Хубав петъчен ден и се насладете на любовта, усмивките и слънцето навън....е, поне в Пловдив е слънчево, за другаде, не знам.... Heart Eyes Sunglasses

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 12:47 от DeniAra

# 626
Ново от сторито на Толга:

Нашето ченге упорито се труди:

Здравейте, хубав месец октомври 🙂
Бъдете здрави, усмихнати и успехи в начинанията през месеца изпъстрен с цветове 🌞🌺💞
Честит световен ден на усмивката 😀
Ако с усмивка не се получи, използвайте тухла, ще стане 😂

Окончателно определих мойте три влюбени двойки в турските сериали и тримата топ артисти. Други не искам да знам.....От уважение към темата започвам с последната, която се появи.

Скрит текст:
Следващата е тази, която вече месеци наред държи в напрежение половината свят и всеки се чуди ще ги бъде ли някога в реала или ще загърбят любовта за сметка на семейство, кариера, популярност.

И последната, която вече 10 години не остарява, не се забравя, не се измества от първото място в милиони сърца и все още разбунтува духовете сред феновете.

Аз съм старомодна, традиционалистка и не изневерявам на вкус, любов, любим, книги, филми, музика и каквото още се сетите. Ако нещо ми хареса, то е завинаги. Каквото и ново да се появи, то никога не измества старото.

Хубав петъчен ден и се насладете на любовта, усмивките и слънцето навън....е, поне в Пловдив е слънчево, за другаде, не знам.... Heart Eyes Sunglasses
    Благодаря ти, Дени, за слънчевото настроение, позитивните послания и чудесните колажи.
     Да прибавя и аз няколко екранни двойки, в които главно действащо лице е маминият хубавец:

Çınar & Lale

Baris & Feride

Ali & Gözde

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 14:47 от Emiliya

# 627
Здравейте!
Честит нов месец - Октомври!
Успех и на Толга за новия проект.

# 628

Flowers Rose *Усмивката не струва нищо,
а дарява много*..
Flowers Rose

Blush

Blush

Blush

Blush

Blush

Wine Glass .. и специалния коктейл * Усмихната пиявица* Joy

# 629
      Идва и помощник .... ще се топлим зимата! А кафето и чаят са лесни - Нур и Исра ще ги приготвят!

Софи, не видях поста ти, извинявай! На специалния коктейл "Усмихната пиявица" ще отделя специално внимание в следващия си коментар.

Flowers Rose *Усмивката не струва нищо,
а дарява много*..
Flowers Rose

Скрит текст:

Blush

Blush

Blush

Blush

Blush

Wine Glass .. и специалния коктейл * Усмихната пиявица* Joy

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 20:47 от Emiliya

Общи условия