Отговори
# 540

Започнали сте купона от снощи сега продължаваме Stuck Out Tongue Winking Eye

Наздраве за рожденика ! Моята първа любов и трепети . Heart

Здраве и още много готини роли по възможност на Казанова.Birthday
Да бъде активен и по малко да се крие.
Рибарската въдица да кълве и от шаманката да се отърве. По скоро ние да се отървем ,на него му е добре нема претенции Joy

Почерпка и чакаме ново фото с тортичка.

Поздрав . Gift Heart
Нали е  балканче наше с гореща кръв.  Кефи ме  тая песен и мястото което е сниман клипа. Като за рибарчето е море яхти ,прирoда.  

И за още настроение Софи като се появи ще сервира коктейл Казанова. Tropical Drink

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 17:24 от femmi2

# 541

Феми, чакахме те, за да продължим купона! Надявам се и Софи скоро да се присъедини, че от тортичката нищо няма да остане.
    Дочакахме и нова фотка от Толга. Пуснал я е в сторито си, а арабските фенове са написали следното:
Цитат
Ново ... Присъствието на неговия действащ програмен мениджър и Еркан Авджъ (Зафар, героят от поредицата "Шампион"), е показателно, че нова работа е на път ...
Аз съм много развълнуван!
Какви са вашите предположения ?

Не зная дали ще започне нова работа, но виждам какъв сладур е. Мамин хубавец златен! Хайде, отивай на снимачната площадка и ни зарадвай с нов, убийствен герой!

Ново и от сторито на Суде. Подсеща ни да гледаме "Случайна любов" тази вечер.

# 542

Емиии , двоен празник е днес . Толга се появи а от рожденика ни следа .
Този човек ще побърка феновете си . Поздравите не спират .  Много лошо прави ако дума не обели или сложи фото . Unamused
https://www.youtube.com/watch?v=7_F2Y1Jfcoo
клипче творчество .

както каза Софи не може без култовите сцени на Женкара

Настръхвам.  Жадно ме целуни

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 19:52 от femmi2

# 543
Тази вечер Толга е много активен - пуснал е и видео в сторито си - ложата на Ефехан Сайъшман:

Ново от Han Medya & Yapım:

Цитат
Това беше супер проект

# 544
Здравейте в слънчев
петък.  Nature Sunny

Ще чакаме тийзър на Лимит време е вече.
Емиии:tulip: ,взимай  пръчката и аз съм я приготвила ,ядосана съм на Казанова за неуважението му към специалният ден и търпеливите фенове.
Има още време до края на деня.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 12:04 от femmi2

# 545
Здравейте, момичета!

Трикът е да се наслаждавате на живота си днес.
Недейте да го размивате в чакане на по-добри дни.
Желая ви един специален ден... един от онези дни, които започват с усмивка и завършват със спокойствие...

Феми, не пръчка, голяма тояга трябва да взема. Нашите любимци си играят с търпението ни, подлагат на изпитание нервите и любовта ни, но ние може и да ги сменим ... (в което се съмнявам)
     Продължавам да се надявам поне днес Чачо да се появи с тортата. Не може да е пренебрегнал и рождения си ден.
    А Толга пуска по една "сламка" в седмицата по веднъж и решава, че с това се изчерпва задължението му към феновете.
    Алмеда беше притихнала след смъртта на дядо си, но ще се появи скоро.
    Амине продължава да се възхищава на съпруга си в сторита, а от време на време поства и дъщеричката.
    Суде е сериозно влюбена и в сторита "валят" фотки и клипчета с любимия.
    Изобщо ... скукаааа.

# 546
Емиии , правил го е този номер Чачослав и друг път. Длъжник е на феновете си.
Знае че много го обичат и му прощават.
Сега почва нов проект , фото нема ама се радват че ще го гледат на екран  и то се завръща в телевизионен сериал .
От много време искат да го прикоткат и феновете все такива въпроси задават. Сигурна съм че си е направил договора с условия и няма да разтягат сезони .
За рекордния хонорар не се съмнявам , да ги харчи със здраве да купува на шаманката яхти и бижута.  
Разбира се помага и благотворително.  Казаха че няма общо с римейка.
Женкар ако ще играе ще е чок кеф оххх. Без платформа ще го цензурират. Чакаме си втори сезон на ретро продуцента и там ще е страстен.

нали няма да откажете още почерпка да сме красиви , черешката на тортата с нашите красавци .
И  маминият убавец да почва филма .

Heart Eyes
Сериала на Суде на кой епизод е нали ще прави финал скоро .

да сложи в сторито си така с тортата ама мечтииии .
 От филма му див мед е кадъра.

Алп е противоположност на него , всеки ден радва и е с нова подстрижка,  запазил е къдричките.Heart Eyes

Скрит текст:
Как вчера Чагатай праздновал день рождения😃
чувство за хумор , казах ви хората се побъркаха.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:46 от femmi2

# 547

Настръхвам.  Жадно ме целуни

Феми, защо ме караш да ровя по другите теми, за да видя тези клипчета? Да беше метнала клипчето и в онази темичка. Горещо, горещо, много горещо....

Цвета, намерих те Grinning
Този артист ли е другата ти слабост? Не е лош, спомням си го от един сериал по BTV.
Някой ми беше препоръчал негов филм на един остров, но тъкмо започна да ми харесва и спряха преведени епозоди.  Не разбрах защо, но други преведени епизоди не намерих. Нов ли е, има ли някъде преведени епизоди освен тези няколко в началото? Както и да е, повече не съм търсила....

Здравейте на останалите в темата Blush
Извинявм се за нахлуването, погледанах от любопидство Heart Eyes
Хубава вечер и весели почивни дни Flowers Hibiscus

# 548
Дениии ще сложа няма проблем горещи кадри да искаш.
Клипчето е сложено в редакция в нашата тема  затова не си го видяла.

В тази тема сме ценители на красотата и още красавци ще видиш.
Мен ми харесва актьора които играе Аслан в Херджай но му забравих името.
Цеце ,метни негова снимка. Има ли актуално фото ?

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 17:20 от femmi2

# 549
Дени, добре дошла при нас. Да Толга ми е първата слабост. Говориш за ''Дума на Честта'', много добър сериал, но го спряха на 4- ти епизод, затова и няма да намериш други серии, а за превод имаше желаещи. То покрай Акън го позарязах, но... те момичетата ще ми простят, нали?

Феми, наскоро гледах нови негови снимки, но не беше сам на тях, Доган Байрактар се казваше. Това е снимка от сериала, в който е участвал преди това ''Воин'', разбрах, че в момента се снима пак във военен филм, но му забравих името.

# 550

Чагатай Улусой не ни уважи като фенове..
една снимка не пусна, хубаво
негово решение, да е жив и здрав!!

Джан споделя почти всичко с феновете
и не виждам да е загубил от това!!

# 551
Софи ,ако имах профил и знаех езика дори да не го прочете щях да му напиша  някой неща. Прекалява! Frowning
По принцип когато почва проект не обича да издава визията си и затова да не качи фото. Още ли е на морето или се е прибрал ?
Мин.година показа проба като ретро продуцент с визията и шашна хората.
Да почва този проект по бързо за да ми мине ядосаното.

Разни хора ,разни идеали. В турското кино се оказа, че има  красиви и талантливи   затова сме си харесали и други. Любимци няма как да са всички.
Сега развалиха романтиката в Приказката ще е за кратко предполагаме.

# 552

DeniAra, винаги си добре дошла и в нашата тема, при любимците ни, които впечатляват с красота, талант и харизма (хеле пък маминият хубавец).
    Зная, че Чачо е един от любимите ти актьори, постваш много интересни неща за него, които чета с удоволствие.
    Не можах да разбера кой сериал по BTV си гледала с Толгахан Сайъшман, но ако проявяваш интерес бих ти препоръчала "Сега и завинаги" - една нестандартна любовна история, съчетана с перфектно изпълнение и впечатляващ актьорски състав. А Толга и Амине  в образите на Ийт Козан и Нур се превърнаха в любима екранна двойка на милиони фенове по света.

# 553

Момичета, коктейлче?

# 554

Hoş bulduk Blush

Благодаря за предложението. Точно този сериал преди години даваха по BTV. Ще си го припомня с удоволствие.
На снимките артиста е много готин. Май повечето турски артисти са красавци, но не всички печелят сърцата на феновете. А съм гледала "Дума на честта" както каза по-горе Цвета. Наистна беше започнал да ми харесва, но явно са го  спрели. Нищо, ще гледам този, който ми препоръча. В Instagram ми излизат снимки на Толгахан (прочетох заглавието на темата). Готин мъж и винаги е с една жена до него. Май имат бебе....сладури.Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт