Къде в Бургас? (59)

• 121 070
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас / UK
Коя лаборатория да избера - Лина или Рамус?  До сега само в Лина съм ходила.

# 136
Аз ходя в Бодимед, но ако изборът е между двете - Лина.

# 137
  • Бургас
"Рамус". След няколко объркани изследвания на детето в "Лина", съм я зачеркнала завинаги.

# 138
  • Бургас
Чефи, Лина НЕ препоръчвам.

# 139
В Рамус не съм ходила но между Лина и Тошкина и ако става въпрос за много важни изследвания винаги ходя в Тошкина. Например за АМХ само там правя. За пср, антигенен или други може и в Лина

# 140
  • Бургас / UK
Благодаря ви момичета! Ходих в Рамус .Не са мн важни изследванията.

# 141
Дами, по странен въпрос
Всички градини и ясли ли започват от 1.09 и бихте ли споделили като час, или за всяка е различен?

# 142
  • Бургас
Аз знам, че официално започват на 15.09. Иначе си работят лятото със сборни групи.

Някой ходил ли е на флората на "С книга на плажа". Има ли намаления на книги?

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 16:14 от Irene Adler

# 143

Някой търсеше това Simple Smile От другата седмица в Лидл.

# 144
  • Бургас
малко по лекарската тема, но къде може да се направи снимка на бели дробове, бързо, без да се чака и записва

# 145
  • Бургас
Последно си правих в "Стайков" (клиниката до Мол Плаза). Чакаше се 15-20 минути разчитането на снимката, стига да не уцелиш обедната почивка на лекарите Wink

# 146
  • Бургас
В Маджуров също става сравнително бързо.

# 147
Дами, къде около Бургас има хубав хотел с басейн (без преспиване) и плаж /бийч бар без тълпи туристи?

# 148
Здравейте, докато сме на почивка ми се иска да напазарувам кухненски потреби, че сме след ремонт и трябва да обзавеждаме кухня, а като се приберем нямаме време много да обикаляме, плюс че сме от малък град.
Търся прибори за хранене, сервизи чаши, разни подложки, органайзери за шкафове, буркани за съхранение и такива неща..
Моля да ме насочите за магазини, в които има такива неща, ако може името или адреса, не познаваме града.
Благодаря предварително и прекрасно лято!

# 149
  • Бургас / UK
Азалия, в к-с Славейков са МОЛ Галерия, Мьомакс, Аико, Практикер, в мола има и ИКЕА. Всички са едно до друго. Намират се на бул. Янко Комитов, има ги в Гугъл Мапс, за да се ориентирате.

Общи условия

Активация на акаунт